![]() |
Re: Nova Parerea voastra
ca de obicei .... ai niste idei foarte bune.
chir imi place cum a reusit :) succes si pe mai departe. si daca o sa am nevoie de ajutor ... cred ca stiu la cine sa apelez ;) |
salutare. vad ca si la tine este aceeasi problema ,unele leduri bat mai tare. dar asta e . a iesit belea. bv
|
ro.maniak......daca citei mai inainte vedeai ca am folosit asa
1.LED de brichete 2.Una bucata rezistenta 470 Ohm 3.Le legi in serie 4.Gata 5.Succes in ceea ce vrai sa faci;) |
Pai da zenn....am facu asta ca nu am mai avut timp sa lucrez mai mult la el......da sa stiica in realitate nu se vede
AAAA....Si acum ca e ora 8:49 31 decembrie si maine incepe un an nou le multumesc tuturor care au postat si un an fericit |
Bv... imi place ce faci... Succes
|
tot asa.....o sa ai o masina cu care sa te mandresti ;)
|
4 Attachment(s)
Asa mi-am facut eu Nova prin '99:
NU sunt reale: -la interior: pedalele alu si butoanele pt geamuri de pe manerul usii -la exterior: numarul ROTUNING si logo-ul care se vede pe masca ...din pacate in poza nu se vede f bine cum am modificat priza originala de aerisire de pe capota...iesise chiar mishto... |
Mie unu mi se pare ca e putin cam mult rosu la interior..da de..tine de gustul omului...si inca o chestie...barile din cate vad sunt reale....dar le-ai cumparat gata facute sau le-ai modelat tu :rolleyes2 ...pricum...pe afara arata marfa...chiar imi place....
P.S.....Vand Nova baietii.. |
1 Attachment(s)
Am modificat si eu cadranele la NOVA mea, cum au iesit ?
|
Pune o poza cu bordul aprins noaptea ,sa vedem si noi cum se vede , cat despre cadrane mai bine le faceai total albe ,dar este alegerea ta si nu poate nimeni sa`ti zica sa le faci altfel. In curand o sa pun si eu niste poze cu un bord de nova sa vezi cum a iesit ;) Succes in continuare
|
Zenn are dreptate ...pune poze cu el aprins..ca pana la urma bordu aprins noaptea ce cel mai marfa;)
|
mie mi se par ca au iesit superb
dar vreau sa le vad aprinse :) laurentzi ... tu ce ai mai lucrat ? |
4 Attachment(s)
poi ultima mea masina e un tico...care bineinteles ca e tot a mea:P...dar am mai facut si cateva nova..acum..astept sa gasesc un scaner bun sa pot sa fac ceasuril de la masina albe ca stiti ca ele sunt albastre...uite niste poze cu ele aprinse acum...;)...aaa si am facut si alea de la consola ca erau tot verzi :sad:
|
tu esti omu` cu ideile ...
oare pentru o dacia din 85 ...ce as putea sa fac ? eventual mai incolo o sa postez eu niste poze ... si vi u cu ideile ;) |
Arata destul de bine ! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:54. |
- Copyright 2026 4Tuning