Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Car SPEC. (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22296-car-spec.html)

Nicknamed_13 29-09-06 09:22

Re: Car SPEC.

Buna ideie...castigi timp si bani dak le vopsesti pe amandoua.
De motor....ai o groaza de lucruri pe care le poti face in continuare k vad ca pt performante ai pus numai admisia si eshapamentul. Ai: xtractoare invelite pt a pastra caldura,cam gears, ECU...etc etc etc etc. Poti pune pe ea inca 100cai usor (dar sigur...costa)...fara sa ai propulsie turbo.Dar asta depinde de ce vrei sa faci cu ea. Masina arata SUPER cu acest Kit....felicitari pt alegere.

georges14 29-09-06 09:53

Merci. Cred ca un cip mi-ar fi suficient da e cam greu de montat. Trebuie scos calculatoru, desudat cipul de origine si sudat altul in loc. Stiu care si-au stricat calculatoarele incercand operatiunea asta.
Admisia e montata cam prost si imi trage aer cald , da o sa o schimb cu un filtru Raceland si o ghena flexibila Green care o am de aluminiu. Ghena va fi montata direct pe filtru si capatul calalalt in priza de aer din bara si va baga aer fortat. Sper sa se simta diferenta

pimp_lex 29-09-06 20:40

swap C20 LET- cel mai simplu si eficace - 204 cp

Nicknamed_13 01-10-06 03:34

Dak chiar vrei sa fie rapida...TREBUIE schimbat motorul...poate de 2l tbo (cred ca e ala de 204cai..nu stiu). Dar dak vrei un pic de putere....tine-l pe asta...dar nu cred ca merge mai mult de 170-180cai....are numai 8V.

georges14 01-10-06 10:46

Din cate stiu eu, cu cipul creste la 150cp, mai departe nu stiu si nu am de gand sa o fac de curse. Nu am nici unde sa o fac chiar daca as vrea si nu am nici cu cine. Imi ajunge un tuning exterior, interior si sa mearga ca si unsa.

pimp_lex 01-10-06 16:20

nu are cum sa-ti dea chip-ul 35 cp pe un motor aspirat. Chipul o sa-ti dea maxim 10 cp, in cel mai bun caz.

E simpla situatia. Dca vrei putere mai mare - swap (schimbi motorul direct) ori pt 2.0 16 V (ala de GSI) dar cel mai bine pt cel turbo de 204 cp (C20 LET e codul motorului).

Daca nu vrei cine stie ce performata si doar vrei sa adaugi cativa caluti mergi pe bolt-ons clasice: chip, intake/headers/exhaust. Cu totul o sa ai 20-25 cp in plus (daca cumperi ce trebuie).

georges14 01-10-06 21:37

Eu ma gandeam sa schimb motoru cu un 16v sau sa imi iau inca una si sa fac din doua una. Si cred ca varianta a doua e mai buna si ma costa mai putin. Pe asta deja am schimbat motoru si ma costat jumate din pretu masinii. Ma gandeam la una turbo lejer avariata si chiar si cu mici probleme mecanice.

Nicknamed_13 02-10-06 01:35

Da....nu e o ideie rea. Si poti pastra ce e mai bun din amandoua. Un chip nu iti da mai mult de 10cai decat daca ai alte modificari facute pt ca optimizeaza raportul aer/benzina pt componentele adaugate. Aceiasi putere o poti obtine si daca montezi chip pe motor stock si il retunezi dupa ce ii instalezi altele (cams, headers,etc). Dar pt eu nu m-as obosi sa modific puternic un motor de 8valve.
Intrebare: ce tractiune are masina ta? FWD,RWD,AWD?

georges14 02-10-06 04:19

Pai ca toate calibrele (exclus 4x4), traciune fata. De ce intrebi?

Nicknamed_13 02-10-06 09:24

Nu stiu multe despre Opel Calibra k aici nu sunt prea multe, dar din cate stiu modelul ala cu motor de 2ltr tbo de 200cai are tractiune AWD. Si ma gandeam ca dak pui acel motor va fi mai rapida decat calibra normala. :) Va fi glontz la start rulat.

georges14 02-10-06 10:52

E munca multa pentru a schimba motorul cu unu turbo si pe langa motor mai trebuie schimbate multe altele. Pentru moment va ramane asa.Nu-mi permit acum sa-mi pun masina pe butuci ca o folosesc zi de zi si financiar am alte prioritati acum. Merci pentru sfaturi.

anne 04-10-06 19:11

8 Attachment(s)
am sa prezint si eu specificatiile jucariei

Nissan March EGI ( electronic gasoline injection ) - hachback
noiembrie 1998
culoare Sonic Silver M
motor : 997 cmc
putere: 58 hp (42,66 kw)
tip motor : 4 cilindrii DOHC 16 valve
65mii km
cutie automata

*dotari :
ABS
inkidere centralizata
geamuri/oglinzi electrice
dublu airbag
geamuri cu reducere UV

*extras :
senzori parcare
paravanturi laterale

draculas 04-10-06 22:43

anne la atatia cai putere iti trebe casca si centura in 5 puncte :) bai WOB no lasa sa conduca fara copilot in asa bolid :D

CJ-01-WOB 04-10-06 22:47

lol vali lol

alex_MK V 04-10-06 23:10

my best friend :P

3 Attachment(s)
am si eu un GTI 2006 2.0l FSI turbo 200HP stock
am pus un chip GIAC , iintake si blow off valve
iar acuma am 270HP si 310 torque
urmeaza sport springs H&R ca sa o las mai jos cu 1,5 inch pe fata si 1,4 inch pe spate si un short shifter iar pe la inceputul verii preconizez sa schimb full exhaust si down pipe care se zice ca-mi mai da vreo 20hp
exterior : geamuri fumirii , i-am luat toate emblemele cu GTI (sa nu stie lumea ce am sub capota) am schimbat fog light's sa fie albe ca si HID la fel si pe spate la luminile de masalier -am pus albe
ca atata deocamdata

All times are GMT +2. The time now is 01:03.

- Copyright 2026 4Tuning