Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   ajutor... :P (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22147-ajutor.html)

DolusD 23-09-06 19:07

Re: ajutor... :P

Apropo de amenintzat la telefon ,sa nu fie vreo gluma .Ceva de genu mi-a facut femeia , la pus pe unu sa ma sune si sa ma ameninte ca sa o las in pace si etc... si iam zis ca vreau sa ma intalnesc cu el sa discutam si m-am intalnit cu el yo si in 5 si am apucat sa-i dau vreo 5-6 bucatzi in gura pana a iesit naroada de dupa coltz si o zis sa-l las in pace ca a facut o gluma sa vada ce as face yo ! Am zis ca intru in pamant de rusine ca yo l-am luat direct la pumni nu am mai stat de vb cu el ! Daca ar fi sa ma ameninte cineva la telefon ori ii bag telefonu in C** ori pe gat :)) :)) sau el mie :)) :)) :)) (mai greu ) ! :))

dexter_20 23-09-06 19:13

La mine (daca e adevarat) tipul are e-klasse ultima generatie si masina a apartinut unui tip care e cam cel mai respectat om din oras....Deci sa ma iau la bataie cu asa ceva nu prea pot....ai alte variante decat sa-i dau eiunblitzkrieg(sper sa fi scris corect) atunci cand se iveste ocazia.

DolusD 23-09-06 19:24

Mai frate , pai nu te iei cu el la bataie dar ii faci bucata cu masina .Tine niste lame de ras (pt aparat) in otet vreo 2 sapt max si le pui la tip pe masina noapte ca dimineatza le da jos numa cu dalta in cel mai fericit caz :)) :)) :)) sau joci X si 0 pe masina lui ca nu are el de unde sa stie cine :)) :)) sau ii faci o baie cu diluant , chestii de astea ca doar nu are de unde sa te afle :))

dexter_20 23-09-06 19:26

Asa e. Chestia e ca eu nu am pata pusa pe el....ca doar tipul nu mi-a facut nimic. EA e the one to blame! She needs 2 be fucked up!!! K acu o sapt in disco s-a luat un chelner de mine k sa o las in pace...

Spark 23-09-06 20:52

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 561990)
so....poi d c ziceti k nu se merita??? poate k ink nu si`a dat seama cine e "iubirea ei"....eo zik sa lupti in continuare......bafta.....acuma u stii mai bine ce treb facut eu una asa as face....

chiar nu merita ...
cand vede ca tu ai pus botu` mai mult ca sigur ca o sa-ti dea peste nas
si cu cat incerci mai mult ... cu cat ii faci mai pe plac ... cu cat esti mai intelegator etc ... cu atat sansele sa fie bine intre voi 2 scad ... (asta din ce am obs eu pe propria piele). asa ca mai bine e sa fi "vagabond" cu ele si sa nu iti pese .. ca atunci vin ele la tine ... (desi dak tzii la cineva iti vine cam greu sa fi "vagabond" si sa nu-ti pese)

Sasha_z 23-09-06 21:06

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 562732)
chiar nu merita ...
cand vede ca tu ai pus botu` mai mult ca sigur ca o sa-ti dea peste nas
si cu cat incerci mai mult ... cu cat ii faci mai pe plac ... cu cat esti mai intelegator etc ... cu atat sansele sa fie bine intre voi 2 scad ... (asta din ce am obs eu pe propria piele). asa ca mai bine e sa fi "vagabond" cu ele si sa nu iti pese .. ca atunci vin ele la tine ... (desi dak tzii la cineva iti vine cam greu sa fi "vagabond" si sa nu-ti pese)

in mare parte is de acord cu u ....si ma cam regasesc in cuvintele tale...desi nu as vrea sa spun asta.....in fine...poate ai dreptate...:-??

dexter_20 23-09-06 21:12

Si de ce esti asa de nesigura in ceea ce spui? de ce "in mare parte" si "poate"? Eu sunt sigur ca asa este.

Sasha_z 23-09-06 22:07

poate k sunt sigura da nu vreau sa recunosc adevarul....:( :( :(

Spark 23-09-06 22:13

si totusi ... d c se intampla asta ...
cand vezi ca omu` vrea ca sa fie bine ... cand vezi ca incearca ... cand vezi ca vrea sa te faca fericita .. si toate astea ...
atunci nu mai e interesant ?

dexter_20 24-09-06 08:37

NUP! Pt ca atunci devine fraier si niciuna nu vrea sa stea langa un fraier.

DolusD 24-09-06 12:37

Mai dexter parerea mea , dai frate 2 rakete in cap si o nu o sa mai incerce sa te hartzuiasca prin intermediul altor persoane si nu-i mai da importantza ei , nu o mai saluta , nu mai vb cu ea ......etc..... si o sa vezi ca lucrurile vor revenii la normal !

dexter_20 24-09-06 12:42

Nu dau in animale....si stai calm ca sunt pe drumul cel bun. Cand m-au vazut prietenii ei aseara in disco au facut o fata de genu "uite-l si pe asta" (eu nu am voie sa intru in nici o disco din oras din cauza ca ea mi-a pus interdictie...yeah right!). Nici nu i-am salutat pt faza asta! Altadata beam impreuna si ne simteam bine si acum....neah.Peste o sapt incep si eu facultatea si scap de toti fraierii si fraierele ei...asa ca nu se merita sa imi consum timpul pe ei.

DolusD 24-09-06 12:56

Cum sa-ti puna frate interdicite ???vai de p**a mea ca ma stresai la faza asta .Dai frate 20 de rakete in cap la intuneric ca sa piarda vreo 2-3 dintzi si tu oricum pleci la facultate si nu te intereseaza :)) yo as crek as nenoroci0o in bataie daca mi-ar face asa ceva :P

dexter_20 24-09-06 14:18

Eu nu sunt un adept al violentei. Prefer alt gen de razbunare care e mult mai dureros....dar acela vine mai tarziu si exact cand nu ma astept.

DolusD 24-09-06 16:14

E bine si asa ! Stii vb aia "Se intalneste el munte cu munte dapoi om cu om" ! Asa ca e bine si cum zici tu dar la urma urmei mai bine mai tarziu decat niciodata :))

All times are GMT +2. The time now is 17:40.

- Copyright 2026 4Tuning