![]() |
Re: BMW E36 Galati/Braila
Quote:
:shock:Sanatate si..benzina multa! |
Quote:
|
Ok!Daca te razgandesti ma anunti dau si-o dif.!Totusi de curiozitate pe cat is?si ce marimi ai la gume?
|
Buza 9j toate 4. dimensiuni gume 215/40zr/16
|
sincer nici mie nu imi place eleronul ala,incearca o codita M si ar da mult mai bine
|
Cu siguranta in urmatoarele zile o sa il inlocuiesc cu unul de ///m
Ms de sfat chiar aveam in gand schimbarea asta.. |
Quote:
si ca sa puna altceva trebuie sa ia in considerare gaurile care vor ramane dupa indepartarea hidoseniei. recomand un eleron de portbagaj de la ZENDER, e la latime cam cat cel din imagine numai ca inaltimea e de 4.5cm aproximativ, imbunatateste radical imaginea, am eu montat pe e36, revin cu poze cand ii fac. |
Quote:
si..da ai dreptate asa am luat masina.Salutari |
1 Attachment(s)
Apropo am niste triple de ///m pt e36 coupe daca este cineva interesat sa le schimbe i le dau la un pret simbolic ca sa nu le tin degeaba!
|
ce bani vrei pe triple?
|
Quote:
ce nu e prins in suruburi, e prada sigura. de pe e36 au incercat sa-mi ia spoilerul de luneta, care a cedat de la mijloc, fiind prins bine cu sikaflex (un mastic bengos) si mi l-au lasat asa, rupt si desprins pe jumatate, plus ca mi-au belit lacul si vopseaua unde au facut parghie cu surubelnita. dar daca nu te lasi descurajat de fraieri de genul asta, spor la tunat. eu unul fac abstractie si imi modific masinile in continuare. :-D by the way, e o firma din bucuresti care face eleroane din fibra gen CSL, le ataseaza de portbagaj si dupa aia poti vopsi peste. arata destul de bine. cand am putin timp revin cu poze. |
Crede-ma ca te inteleg perfect ..tocmai mi-au furat bandoul de pe usa dreapta fatza,binenteles l-au furat aiurea ca au rupt clipsurile alea si evident nu-l poate folosi doar sa-l lipeasca sau ceva..si un dop de la praguri acolo unde intra cricul..Niste nenorociti,saraci,urat mirositori si fara 35 ron cat costa unu la SH in stare impecabila:|.Dar..nu ma descurajez si continui sa-mi fac masina pe plac..sper totusi ca o sa dispara si "greierashii harnici" care tot rup masinile prin parcari.Iar la chestia cu eleronul CSL sincer nu cred ca da bine pe sedan..Pe coupe mult mai ok. O sa incerc totusi cu o coditza de ///m.
Stima.. |
Quote:
|
antosan cat te-a costat sa montezi zenderu pe masina?gaurile facute frumos?ce mastic ai folosit?am achizitionat si eu un eleron numai sa scap de cel de pe luneta
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning