![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
mba, are u ok?!
|
ace... nus ok da din alte privinte legat de topic ....aaa la mine e si "lucraridiverse/comentarii/discutii" si aia cu "inceputu si sfarsitu" impreuna intrunul singur....si nush c so intamplat si pt most wanted k tot iam vazut desenele chiar primele pe prima pagina spune kas de 3-4 ani si e botu de la un logan pe acolo si mi so parut ciudat......in rest nus ok just joking.....i hope
|
eu le'am pus in acelasi topic,sa nu se mai deschida topicuri aiurea pt o lucrare-2.
|
Nu e vorba ca sunt irealizabile .... cu oleaca de chin le rializeaza cineva ... dar o sa arata foarte ciudat ... Toata masina ai numai lini drepte si unghiuri ascutite si "pleosc" akolo cu botu ala ...
Ori te gandesti ca e caricatura ... ori zici ca e un Musucle Car dela suparat rau cu un motor de 2 tone si sa deformat caroseria ... |
nust... nu t aprob.... dar e parerea ta ;)
|
2 Attachment(s)
am mai desenat un bmw da deja am descoperit k e stramb la fel ca majoritatea desenelor mele (partea opusa a capotei e mai inalta) si un touareg mai vechi care pare a fi ma dreapta.....dak vrea cineva sa comenteze........astept
|
bmwu are cateva probl la fataza si la roti ... dar touaregu ala e de nerecunoscut.... rotile sunt complet plate... iar cea din spate este mult mai mare k cea din fata :)
|
bmw are aceeasi greseala care am facuto la toate linila orizontale ale capotei nu sunt paralele si rotile touaregului......stiu cas plate da pe desen arata destul de bine
|
tu park ai zis k faci pozele cu camera digitala.... incearca sa le faci p lumina kt mai puternik... iti recomand puterea soarelui... nu a becului!!!!
|
ms ms ace o sa incerc da acum caut scanner
|
Re: schitze mashini ... necopiate !!!
1 Attachment(s)
sunt si eu noua pe aici, sper ca o sa ma primiti cum se cuvine :P. Am facut si eu lucrare, chiar azi am terminat-o. E prima mea masina "tunizata" asa ca fiti blanzi la comentarii. Mitsubishi Galant
|
4 Attachment(s)
e destul de bine un pic stramba da in timp te mai indreptzi pe la roata spate si la parbriz in rest e cam incarcata mai pun si eu ceva ......stiti deja comentari.. scuzati umbra telefonului...
|
Re: schitze mashini ... necopiate !!!
2 Attachment(s)
beton desenele k nu mai sunt schitze te rog shi e tine k altzi nu au timp:!: :!:
potzi face un audi a4 cabrio caricatura (roti imense si spoilare mari) sper k stii pun si 2 poze pllsss macar o schitza atreja a ta am comentato |
1 Attachment(s)
pentru vali
|
bine ai venit printre noi atreja... sa inteleg k esti fata... asta e o premiera... cred k vei fi tratata bine de toti :D ... galantul arata kiar bine pt prima masina.... mai sunt lucruri de corectat dar in timp sper k o sa t putem ajuta sa progresezi :)
mba arata misto de tot.... bentley-ul cred... rotile un pic strambe.... si cred k cel putin cea din spate ar fi trebuit sa arate k si cum ar fi in miscare din moment c ai prafu ala in spate :) ... si aripa din partea dreapta e un pic ciudata.... felicitari oricum :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning