![]() |
Re: E36 - 328
asa luarai foc :D scapa de capota :D ia o bara d m,o suspensie :D si gataaaaaaaaaaaaaa !
|
asa da domnu.hai ca daca te mai bat la cap eu cu marean putin vine si bara apoi si suspensia si o vopsea.
|
capota va fi si ea schimbata cand o voi pregati ptr vopsit in primvara,bara si difuzorul de M va veni si ele cat de curand si ca sami schimb si suspensiile trebuie sami evazez ariplile ptr k imi atinge pe interior din cauza jantelor
|
asa domnu bv fao frumoasa sincer imi plac pragurile alea la nebunie si eu vreau sa imi iau Bafta in continuare cu bolidul ;)
|
de unde ai luat pragurile alea ? :> si cat ai dat pe ele :)
SI RENUNTA LA CAPOTA URGENT ! ! ! |
pragurile leam primit cadou de la varamiu din italia,chiar nu stiu cat au costat.capoat va fi schimbata dar nu acum,am sami caut una stock sau una cu un bad boy facut ceva gen cum avea marean_nebnu
|
Quote:
|
cred k asa am sa fac,am un tinichigiu foate bun si am sa incerc sa refac capota asta sa ramana doar bad boy iar dak nu imi place am sai pun una normala si pasta vad eu ce fac cu ea
|
din fericire alea de M nu se potrivesc pe masina mea ptr k ar fi de sedan si acum sunt de vanzare sau schimb cu bara fata de M completa
|
3 Attachment(s)
spre bucuria altora si a mea in special am scapat de hidosenia aia de capota si am dat-o la schimb cu una facuta cum e cea de e46 dar mai ceva de lucru la ea k sa fie cum trb. atasesez niste poze cu noua capota
|
bv ma,hai ca ai putin de lucru la ea,si poate ii iei si tu o bara de M
|
pune un dreacu un tinichigiu la treaba pe badboyu ala...apoi un vopsitor...pune si tu o bara de m...sau macar lasa bara asta...pune niste proiectoare...si o suspensie sport...si gata !
|
din lac....in put.....:lol:
|
a vb ozn.vrei sa spuiu ca ciudatenia aia era frumoasa?asta retusata iese ok.
|
vreau sa spun ca tot urata este.
bara fata normala 150 ron sau una M 350 ron capota fata normala 300 ron |
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning