![]() |
Re: Espero >> BZ_05_HYU
Quote:
Nu vrei unele 215/40 ? |
da,cu cea mai mare placere,o sa le fac niste poze,mie si mila sa le stric,sunt aporape noi:cry:,nu au fost rulate in romania,au venit cu jantele din germania...
|
2 Attachment(s)
toate 4 sunt in perfecta stare....225/45/16'
|
Bravo mah, ti-ai luat jante cum am avut eu pe Espero. Dau fff bine, asta e clar!
Si sincer, si mie imi cam era mila , mai ales la parcari, sa nu le lovesc buza :))) Acuma, parerea mea, polish la buza direct! E pacat de ele sa nu le dai polish, dar dupa sa dai neaparat si un strat de lac, ca distrusii aia la spalatorie ti le strica la un moment dat. bafta! |
Mc,Mc,clar ca le voi polisha....dar intai sa o pun pe picioare...dupa ce o scot din service...voi pune niste cauciucuri mai streched si le voi polisha...;)
|
Am prins si eu cu a mea o perioada in care mia cazut cam totu pe la ea.dar acum nu mai am treaba,frumoase jantele sunt aproape la fel ca ale mele
|
Cu parere de rau,masiana a fost vanduta,deci nu se mai afla la mine...
Mai pe scurt...azi dimineata am pus totul pe ea..max 3h`a durat toata operatia...,dupa care am spalat`o si am parcat`o frumos si mandru in fata blocului...am luat passatul si am plecat la FCS sa cumpar niste carne pentru sarbatori...cand ma intorc acasa am vazut rosu in fata ochilor...lipsea masina...am parcat masina intr`un mod haotic si am dat buza in casa,cand sa`mi spuna mama ca a venit tata,si a vandut`o unu`i "vecin" de prin nu stiu ce sat...omul a venit,a vazut masina,i`a placut,a platit,culmea! 38 de mil..si a plecat cu ea fericit acasa.... Il sun pe tata...si`mi spune...ca,nu era masina mea....a cumparat`o din banii lui....de fapt masina a fost cumparata cadou de ziua mea...la care a cotizat si mama...nu sunt genul care ii place circul....a luat masina,cu mine nu mai are ce discuta..daca nici in familie nu mai poti avea incredere...nu mai zic nimic...sunt la pamant...dar nu`i bai..mai indur un an,strang banii,si revin...poate si mai devreme...cu o alta masina...:sad: |
aaa...am uitat...tot ce mi`a ramas sunt jantele...deci le pun la vanzare..12mil...impecabile...:cry:
|
asta e... mai facusei si asigurare! dar la 38 mil o luam si eu!
|
daca stiam,nu o mai reparam,nu mai bagam o caruta de banii in ea,luam macar farurile dp ea...
asta e`.....mai asteptam nitel..si poate ma ajuta dumnezeu si`mi cumpar una pe banii mei..pana atunci...sarbatori fericitE! ;) |
nasol... parintii :-?? cine-i va intelege vreodata... Dupa mine s-au investit prea multi bani , timp in masina asta ca sa se duca asa usor :-s
|
ba ce faza de cacao sa-mi bag.... macar de dadeai dp ea jos tot ce iai pus...:cry::cry::cry:
|
Pai daca ar fi stiut se urca in masina si numai dadea pakasa:)))
|
acum am terminat de vorbit cu finul meu....ex o mica speranta....a zis ca ma imprumuta de bani...dar acum...sa iau vreo 3`4 oameni mai "hotarati" si sa mergem peste omul acela...care nici nu stiu unde este..dar dau de el,si ma gandesc sa bag faza"nene`este masina mea,a vandut`o fara acordul meu,poftim banii si da`mi masina...de nu...te tai"...inca nu s`au facut actele...merci lu` Dumnezeu...vedem maine..ultima sansa,daca o mai fii piesele pe masina,sau daca nu s`a vandut mai departe sau dezmembrat:cry:
|
Nu styu de ce dar mie chestia asta imi miroase a gluma proasta.Cred ca parintii tai s-au gandit si au pus ceva la cale cu masinuta ta.Asa am eu impresia,adica gandeste umpik logik i-a dat masina fara acte fara nik,akm nush poate nu sunt eo bine informat,omul acela e din nush ce sat,s-ar putea sa stea printr-o vopsitorie masina ta sau daca nu chiar a vanduto.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning