![]() |
Re: Imi iau woofer!! de care? :))
Depinde de difuzor. Unele se "lasa" mai usor, altele mai greu...
|
kicker-ul e unul dintre alea de se "lasa" greu ... da si cand se lasa :D
|
1 Attachment(s)
Uite unu care se lasa "greu"....:D
|
cata copaiaa :)))
|
2 Attachment(s)
alte poze.. luni mochetez incinta ca nu au primit mocheta pana acu..
P.S. de unde pot face rost de un capacel d-ala pt condensator sa nu se atinga ceva de borne? |
gata copii, azi am terminat cu montajul wooferului, l-am mochetat! :D
o sa pun poze si filme. Am si eu cateva intrebari: - cutia nu e facuta dupa parametri, cei care l-au montat au zis ca se aude cel mai bine asa cum e ea. e ok asa??? portul mi se pare destul de mic pt cat de imens e wooferul.. - cutia are cateva gauri date aiurea (de 3 mm diam), credeti ca afecteaza cu ceva sunetul? - m-am uitat azi atent la dif de woofer, intre membrana si spider e stratu ala de lipici, pe o portiune de 1-2 cm, acesta lipseste. e vreo problema? - wooferul coboara foarte bine in frecventa, doar ca nu urca mai sus de 100 hz, adica tonuri mai "inalte" nu le reproduce (nu ma refer la medii, sau inalte ca alea de tweeter). de ce? imi spune si mie cineva cum ar trebui sa fac reglajele la statie? Apropo, am filtru high-low pt rca. dupa ce voi schimba HU, se schimba si situatia? - ampliful mac audio are 2 x 300 w rms la 2 ohmi si 2 x 200 la 4 ohmi. Wooferul are 2 x 4 ohmi. daca am legat fiecare iesire - stanga, dreapta, la cate o bobina, cati w rms intra in sub, 400 sau 600? Stiu si eu ca nu scoate 600 reali, dar raspundeti teoretic. - intrarea de level cum o selectez pe amplif, cum imi dau eu seama ca ala e nivelul? stiu cat scoate adaptorul high-low, dar nu stiu cat e setat pe statie... Multumesc! :) |
Daca iti place cum suna acum.... cred ca nu mai merita sa modifici nimic...
|
2 Attachment(s)
Am fost si eu la 4tuning in Cora astazi :D
Am scos 136,6 dB!! :)) Me happy, daca schimb HU si boxele (care deocamdata sunt stock amandoua) sunt sigur ca va mai creste :D sa pun niste poze cu sistemul complet |
ce baterie ai ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
daca ai 2200 atunci merge in punte. ai 1x600w pe 2 ohmi. cauta pe cineva care le are cu astea si fa modificarea;)..vezi insa sa duca statia:D
|
steaua23, am baterie de 65 amperi, aia care vine din fabrica.
faraonu, ampu scoate 600 w la 4 ohmi, nu 2 |
helloo, tot io va bat la cap cu intrebari.
cei de la oma mi-au legat wooferul la statie astfel: fiecare iesire a statiei la cate o bobina (ampliful e mac z2200 pe doua canale si wooferu e phase linear selct 15 sr 2x4 ohm) a wooferului. Deci practic intra 2x200 W RMS la 4 ohmi. Ampliful scoate 2x300 w rms pe 2 ohmi. Credeti ca se poate face alta legare a firelor ca sa poata intra mai multa putere in woofer? Multumesc |
Quote:
|
o statie mono se poate lega la el? daca da, cum?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning