Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Idei pentru exterior(Ford Taunus) (https://forum.4tuning.ro/85-arad/21933-idei-exterior-ford-taunus.html)

smtraxx 29-09-06 14:26

Re: Idei pentru exterior(Ford Taunus)

mai asteptam ceva poze...

criss 29-09-06 14:40

Quote:

Originally Posted by smtraxx (Post 569603)
mai asteptam ceva poze...

E cale lunga pana la poze,acuma e etapa aia nashpa cand lucrii si nu se vede mai nimic :-)

bodyspeed 08-10-06 19:04

Quote:

Originally Posted by criss (Post 555728)
...si spoilerul :D

imi place.....mult abia astept sa vad cum mai evolueaza lucrurile am niste prieteni care vor sa incerce sa faca dintr-un capri acum nu stiu daca se mai apuca.. dar sper .
oricum multa bafta in continuare si astept sa il vad terminat
p.s imi place ideea cu stopurile pe varianta asta as fi mers si eu ........

criss 09-10-06 18:56

6 Attachment(s)
new pics :D

criss 09-10-06 18:59

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 579388)
imi place.....mult abia astept sa vad cum mai evolueaza lucrurile am niste prieteni care vor sa incerce sa faca dintr-un capri acum nu stiu daca se mai apuca.. dar sper .
oricum multa bafta in continuare si astept sa il vad terminat
p.s imi place ideea cu stopurile pe varianta asta as fi mers si eu ........

din capri iese mai bine,mi-ar fi placut si mie :D

SirNenea 09-10-06 19:04

presimpt sa va fi o masina foarte "suparata" felicitari pt tot ce iai facut si pentru ce urmeaza

criss 09-10-06 19:06

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 580621)
presimpt sa va fi o masina foarte "suparata" felicitari pt tot ce iai facut si pentru ce urmeaza

Multumesc :D ,sper sa tina vremea cu mine :D

TopArt 09-10-06 19:35

Quote:

Originally Posted by criss (Post 580616)
new pics :D

felicitari, o lucrare buna, chiar foarte buna, idee stralucita. astept continuarea ;)

criss 09-10-06 19:44

Multumesc,chiar nu ma asteptam sa aibe asa priza proiectul,aprecierile voastre sunt ca un energizant,si chiar am nevoie acum ca se aproprie finisarea :D

B-83-DAC 13-10-06 13:24

mie unul imi place foarte mult.Tinde spre o masina cu personalitate mai ales prin prisma faptului ca o sa fie oarecum unica,spun oarecum ca mai sunt bari fata in genul acela dar nu pe Taunus. Oricum per total pana acum as da un 10+ pentru vointa si mai ales pentru originalitate. Tare bine i-ar sta in locashul ala din bara un "mic" intercooler :D. Sper sa duci totul pana la capat si fara graba, timp e destul si lucrurile de calitate se fac su pasi mici :D multa bafta si spor la treaba

BULLETTT 14-10-06 16:34

la linii baga nissanu:)

WhiteRaven 20-10-06 13:58

da da... si e putin mai avansata lucrarea decat in poza. e talent aici trebuie sa recunoasteti. printre altele photoshopul mai ajuta acum ca e aleasa ideea de ext. Am o mica sugestie, dar tre sa vin la fata locului sa vb criss... legat de luneta, geam spate si plafon.

zeffacec 27-10-06 13:19

hei cris.salut. am si io un taunus din 80. dai cu 4 usi.imi place la nebunie.dar mor si dupa mustanguri. cat mar costa sami faci si mie masina la fel ca a ta? te rog din suflet sami raspunzi. ma refer la caroserie doar
pplleeeeeeaaaaasssseeee!!!!!

criss 27-10-06 17:28

Quote:

Originally Posted by zeffacec (Post 600747)
hei cris.salut. am si io un taunus din 80. dai cu 4 usi.imi place la nebunie.dar mor si dupa mustanguri. cat mar costa sami faci si mie masina la fel ca a ta? te rog din suflet sami raspunzi. ma refer la caroserie doar
pplleeeeeeaaaaasssseeee!!!!!

Deocamdata nu pot sa zic nimic,stai sa termin,probabil ma prinde primavara :D ;)

zeffacec 28-10-06 11:37

bun mersi de raspuns. astept si io sa vad cum mai iese minunatia aia a ta de masina. mai pui niste poze?

All times are GMT +2. The time now is 08:31.

- Copyright 2026 4Tuning