![]() |
Re: Idei pentru exterior(Ford Taunus)
mai asteptam ceva poze...
|
Quote:
|
Quote:
oricum multa bafta in continuare si astept sa il vad terminat p.s imi place ideea cu stopurile pe varianta asta as fi mers si eu ........ |
6 Attachment(s)
new pics :D
|
Quote:
|
presimpt sa va fi o masina foarte "suparata" felicitari pt tot ce iai facut si pentru ce urmeaza
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc,chiar nu ma asteptam sa aibe asa priza proiectul,aprecierile voastre sunt ca un energizant,si chiar am nevoie acum ca se aproprie finisarea :D
|
mie unul imi place foarte mult.Tinde spre o masina cu personalitate mai ales prin prisma faptului ca o sa fie oarecum unica,spun oarecum ca mai sunt bari fata in genul acela dar nu pe Taunus. Oricum per total pana acum as da un 10+ pentru vointa si mai ales pentru originalitate. Tare bine i-ar sta in locashul ala din bara un "mic" intercooler :D. Sper sa duci totul pana la capat si fara graba, timp e destul si lucrurile de calitate se fac su pasi mici :D multa bafta si spor la treaba
|
la linii baga nissanu:)
|
da da... si e putin mai avansata lucrarea decat in poza. e talent aici trebuie sa recunoasteti. printre altele photoshopul mai ajuta acum ca e aleasa ideea de ext. Am o mica sugestie, dar tre sa vin la fata locului sa vb criss... legat de luneta, geam spate si plafon.
|
hei cris.salut. am si io un taunus din 80. dai cu 4 usi.imi place la nebunie.dar mor si dupa mustanguri. cat mar costa sami faci si mie masina la fel ca a ta? te rog din suflet sami raspunzi. ma refer la caroserie doar
pplleeeeeeaaaaasssseeee!!!!! |
Quote:
|
bun mersi de raspuns. astept si io sa vad cum mai iese minunatia aia a ta de masina. mai pui niste poze?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning