![]() |
Re: Maşina mea: Astra f
2 Attachment(s)
Salutari:-P noi achizitii pt XGF ca merita si ea ceva mai special:!: k si ea e o masina mai speciala:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
Cat ai dat pe ele si de unde??
foarte mizda sunt! |
2 Attachment(s)
Sal le-am luat de pe net si am dat pe ele 500 ron+ 85ron taxele de curier:-P
|
5 Attachment(s)
Mici modificari:D
|
Incearca sa o repozitionezi, ca sta aplecata.
|
Quote:
|
Salutare:) azi am fost cu masina la colegul nostru de pe forum sebastyan sa imi schimb si eu in sfarsit piesele cumparate pt masina: amortizoarele fata,basculele fata, flansele de la amortizaore, bieletele antiroliu,placutele frana.
Am dat o tura cu masina:oops:sa vad si eu ce si cum vreau sa va zic ca am ramas masca:D sta altfel pe sosea in curbe nu mai troncane. |
7 Attachment(s)
SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!:-P sa va arar ce mi-a adus moshu pt XGF:D
|
sall frumoasa masina....are aceeasi culoare ca a mea,doar ca eu i-am facut mici modificari....:D...sa o porti sanatos si cat mai multi km...;)
|
Ms frumos!!! tuturor pt aprecieri:oops:
|
am stat ceva sa iti citesc topicul fromoasa masina felicitari si cat mai multe modificari :-)
|
3 Attachment(s)
Sunt bine nu va faceti griji!8)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salutare, ieri m-am enervat rau de tot pe garnitura de culbutori:x si m-am hotarat sa o verific pentru ca peirdeam ulei pe langa capac si mirosea mereu a ulei incins:???:
Ce era sub capacul de culbutori nu se putea numi garnitura, in cel mai bun caz tentativa de garnitura:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning