![]() |
Re: Film de prezentare al Clubului...fiti on-topic va rog
eu zic....sa mai asteptam si sa vb din timp si sa fie organizat.....ca acum eu o camera video super buna sony....dar sa fie ud....pietris.....sa iasa ceva frumos....si mie mi-ar place sa fie si 2-3 cadre p serpentine..multi.....cum a fost in Tokyo Dfrit o faza..... ........voi ce spuneti ??
|
mirciu deja o dai in sf-uri avem noi masini de faze pe serpetine eshti nebun tata??
|
slim4r5 , ai fost lucid la faza asta, bravo ;)
nah.... macar puteti incerca :p |
si dak scapa unu masina de sub control . sa dus si dupaia mancam coliva... am pofta de coliva puten incerca makat :)
|
Ma ideea cu pietris..ploaie...e superbuna dar p serpentine....:))deja e d domeniul tokyo drift-ului...dar cum zice si slim si mie imi palce coliva...dar parca nu as vrea sa mananc d la noi din club totusi
|
e destul de riscant...poate luam o masina din tokyo drift...:)e mai usor d realizat:)
|
poate filmam ceva pe 22 octombrie, ca tot ne intalmnim cu totii in iasi...
|
Quote:
|
Quote:
|
multe idei si nici o realizare.. pana la urma filmam si pe 22 octombrie la iasi pt filmuletz..?
|
mda... pai baitii din bucuresti vin la pe 22 la iasi numai sa ne explice cineva care cunoste unde mai exact este si vom face acolo filmuletu:)
si noi cred k o sa venim de sambata si poate ne intalnim mai devreme sa mergem la un suc si poate incepem de sambata:) filmarile sper sa venim cu cat mai multe masini... depinde cum stam cu banii... |
Locuri ar fi...timp ar fi.....daca veniti si voi ...masini vor fi....asa ca va asteptam la iasi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning