![]() |
Re: E30 - 323i DMX'u
Quote:
|
11 Attachment(s)
Se lucreaza :D ...S-a schimbat si cablul de acceleratie iar barile sunt in constructie:D ...
|
Quote:
vreau sa ii multumesc lu nenea Laf'u pentru sfatu cu cablul de acceleratie, este din cablu de la bicicleta si merge la fel de bine :twisted: barile deocamdata au zburat de pe masina, nu era ceea ce caut eu...o sa ii pun niste bari normale in primu plan si dupa mai vedem. A si va fi inlocuit si electroventilatoru ala urat cu 2 mai mici si mai bune. si azi am primit prima vizita de la organele legii, care mi-au zis sa numai fac atata galagie in zona :lol: si s-o las mai usor ca turbeaza babalacii :rolleyes2 |
arata bine masina domnu dar mai ai ceva de munca , bine stiu ca o sa scoti ceva frumos din ea ;) bafta in continuare cu proiectu
|
Quote:
|
arata bine ursachele...sport la treaba cu el....
|
Quote:
|
spor la treaba prietene cu masina,mi-a placut si mie cand am vazut-o la vanzare..
|
Quote:
|
Quote:
p.s. misto cum straluceste 46 ala de la locul de parcare :rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
eh stim noi de ce straluceste 46'le :lol: traiasca fibra de sticla!!! |
1 Attachment(s)
Azi am dat o fuga pana la Ploiesti sa ii luam botosi la ursulet pentru iarna care vine:D ...3jante BBS pe 14 urmeaza sa gasim si a4a janta ...Maine poze cu 2 jante care vor fi puse pe fata si pe spate momentan table originale.
|
Quote:
la noapte ma duc sa pun anvelopele pe ele, si maine facem poze pe lumina. Sa vedeti ce s-a mai facut la urs ;) |
Asteptam pozele :D
|
parerea mea...e cel mai bun lucru care i se putea intampla ursului asta :P
LE : daca dai click pe poza vezi ce jante sunt |
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning