![]() |
Re: E30 - CT-87-GMA
E COX frate... A iesit marfa rau, felicitari!
|
Quote:
|
ce bine da combinatia intre albastru ala si jantele albe..sa moara gibilan alt urs smecher :???: ai grija de el 8)
|
va multumesc baieti...chiar a iesit beton nu ma asteptam sa iasa asa ptr ca masina sa vopsit in hala....nu la cuptor....am echipato azi ca numai aveam stare....ma`m dat putin...dar am bagato la cotet..cade ceata bruma pe ia si se duce draq...
|
frumoasa culoare!!!!
felicitari BIDEPA!!! |
Frumos tare:D
|
Super...abea astept sa il vad prin oras... pana atunci sa mai pui si tu niste poze cu el aranjat... pregatit de strada
|
Quote:
|
dap...maine pun poze... dupa ce o termin cu spalatu la interioru ia`m luat niste presuri noi...niste becuri..tre sa ii fac si lampile...putin inegrite... o bara mtech 1 stie careva ceva? cred ca o sa primeasca si un interior de piele...ma duc maine sa vedem despre ce este vorbaa.....:P
|
Super ursul.L-am vazut live si ramas prost cat de bine a iesit:lol:.
Daca mai statea putin numai avea bidepa ce unghii sa-si roada:lol: PS: Diseara aqua sau interioara?:lol: |
Inca un urs frumos pe forum.Sa ai parte de el si fara incidente.A iesit smechera tare culoarea.Cand ai timp, mai arunca si tu 2-3 poze sa-l mai vedem la fata.
|
Quote:
Quote:
o sa pun maine poze..am echipat masina...mai trebuie bara pe spate... |
o bara mtech 1 ? ptr spate stie careva ceva?
|
Quote:
|
am inteles...astia pe la noi nu preau au ursi la dezmembrat... trebuie sa gasesc pana la urma
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning