![]() |
Re: Bistrita
Propun o intalnire sambata 17.11.2003 in jur de ora 23 in parcarea de la Kaufland sa discutam
astept sugesti |
Va anuntam ca in data de 17 Noiembrie 2007 s-a infintat in Bistrita clubul BRC(Bistrita Racing Club) cine vrea sa intre in club poate sa ia legatura cu mine sa povestim.
|
Stage 2
Join Date: Oct 2006 Oras: Bistrita-Cluj Posts: 54 My Photos: (0) Re: Bistrita -------------------------------------------------------------------------------- Va anuntam ca in data de 17 Noiembrie 2007 s-a infintat in Bistrita clubul BRC(Bistrita Racing Club) cine vrea sa intre in club poate sa ia legatura cu mine sa povestim. __________________ Supernova 75 cp momentan Era si timpul!!!!!!!!!! Ma intereseaza si am sa te caut la mag......... |
Clubul inca nu este inregistrat ca si Asociatie Club Sportiv. Speram ca pana in primavara nr membrilor sa creasca sa reusim sa ne cunoastem si cu un mic efort financiar sa il inregistram
|
tony626 pe mine ma gasesti pe forum sau in weekend cand vin acasa ca sunt in cluj. Si pune o poza cu masina sa o vedem si noi
|
ar fi oki daca am incepe sa facem o lista cu oameni care sunt momentan in club
sau sa o scri pt inceput si aici pe forum lista cu oameni si o sa urmeze sa punem si poze cu fiecae si cu masinile |
Sal,
nu am ceva recent,[IMG]imag0172[/IMG] rar circul cu el ca am un fiat albea de servici cu care fac lunar 3 500 km,darrrrr in weekend ??????????? cine nu ar face o tura?????????? |
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
am mai gasit o poza ,
legat de lista trebe inceput din timp, pana in primavara sa se adune gasca sa putem functiona legal, presedintele de la XRT este un var de al meu in caz de nelamuriri putem apela si la el!!!! dat si voi un nr de tel sa putem vorbii Attachment 393185 |
Membri BRC:
Pascalau Calin Muresan Sorin Sangeorzan Octavian Boldor Mihai German Alin Pop Eusebiu |
Cei care vreau sa intre in club sa ne spune numele si masina
|
Conditii si termeni :
1. Sa ai peste 18 ani. 2. Sa detii permis de conducere. 3. Sa nu fi membru activ in alt club de racing in Romania. 5. Sa respecti deciziile clubului si a majoritatii. 6. Sa respecti ceilalti membrii ai clubului fara diferenta de varsta, masina, sex, situatie materiala. 7. Sa te implici in actiunile clubului in functie de necesitatile in momentul evenimentelor. 8. Sa respecti celelalte cluburi de racing cat si membrii lor. |
pt inscrieri un pm mie sau la 88red
|
Piroska Antal
Mazda 626 CG BN 01 FLN Trecema terog pe lista!!!!!!!!!! |
Ok
O sa apara o lista cu membri in curand sa se mai adune ceva lume |
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning