![]() |
Re: Pentru Bucatarul din Tine
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ingrediente;
-supa pui -ulei masline extra virgin -usturoi fresh -risotto -vin alb sec(sa fie bun) -parmezan fresh(bloc) sa nu-l iei gata ras este o porcarie -mix fructe mare (caracatita,sepie,creveti tiger,somon ,scoici,calamari,ton,sea bass) -rosii cherry Mod de preparare; -tragi RISOTTO in ulei,o parte usturoi-stingi cu vin ,adaugi stock pui(supa pui) -amesteci incontinuu sa nu se lipeasca -adaugi supa pana il aduci la consistenta dorita -adaugi parmezan -il pui intr-o forma sau farfurie -FRUCTELE de mare fresh - le tragi la tigaie cu ulei-adaugate in ordinea consistentei-tiger,calamar,scoici spre sfarsit adaugi tonu si seabass (sau alt peste) -adaugi usturouil taiat lame sau felii -cand sunt gata fructele ,usturoil adaugi cateva rosii cherry taiate in patru -stingi cu vin alb -montezi deasupra risotto -lui -decorezi (vezi poza mea ) Sare piper dupa gust! Sper ca am explicat pe intelesul fiecaruia:???: |
Quote:
-o tragi la tigaie pe ambele parti -adaugi : usturoi pana il rumesti,o crenguta de rozmarin fresh,masline fara sambure (taiate),rosii cherry taite in 2 sau 4 -stingi cu vin alb sec -stock de peste (fierbi ce iti ramene de la dorada ) -lasi sa fiarba putin (sa-ti ramana sos) -sare si piper dupa gust |
Quote:
french potatoes-cartofi frantuzesti daca vrei iti zic si reteta originala care este mai usoara:-) |
2 Attachment(s)
Hai ca am descoperit si eu threadul asta acum.La mine predomina mancarurile italiene,in special pastele. Ce am facut acum:pappardelle cu pesto genovese si bacon
|
Quote:
ce misto e farfuria:) |
Quote:
|
Quote:
|
prajituri nu faceti;))?...chiar as avea nevoie de retete noi ca sa mai ingras lumea:)))in special pe colegele mele:twisted:
|
Quote:
dar nu ma bag la alea complicate ....sa nu le fac praf:))) mai simple asa:) |
Quote:
pana la urma trebuie sa mancam si desertul..felul cel mai important pentru mine:))) |
5 Attachment(s)
Quote:
-blat insiropat cu sos fructe padure -mousse ciocolata -frisca -fulgi ciocolata alba decor ce simplu :-) |
arata bine..imi faci pofta:dribble: :dribble: :dribble:
|
eu unu nu imi fac de mancare pentru ca nu prea stiu, prefer sa imi faca cineva sau sa ma duc sa imi cumpar :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning