![]() |
Re: Seat-ul meu
Quote:
Unele audi au din fabrica diverse insertii de lemn,(sau mi se pare mie) si pe afara proprietari isi pun niste body kituri super agresive...nu strica un pic de combinatie sport-elegant :D...un fel de sacou cu tenisi :):):) Momentan...nu am pus mai nimic pe ea,,,si cu siguranta nimic sport |
urmeaza..:D....vin piesele cate una cate una:D
|
18 Attachment(s)
cateva cadouri pt masina mea :)
|
mai trebuie sa soseasca cate ceva :)
|
la faruri puteai sa optezi pt dark chrome (sau cum se numesc) mai ales la culoarea masinii se potriveau de minune! jentile sunt misto dar deja apar pe destule masini ! :) oricum e un pas mare pt aspect asa ca felicitari ! strangi mai multe si le pui cand se termina cu vremea naspa sau esti nerabdator si in curand le vom vedea
|
Quote:
Saptamana asta astept si alte piese.Trebuie sa am rabdare!!!.merci pt incurajari! |
aha am inteles...vezi poate pui stopuri LEXUS ... cauta niste leduri .. si pt ce mai vrei tu sa cumperi ai putea sa ceri pareri aici daca ai gasit mai multe modele si nu te poti hotara...e posibil sa iei ceva si apoi sa realizezi ca nu era chiar cea mai buna alegere :)
|
Quote:
|
pai nu sunt? :) acum vad lexus pe orice masina si de aceea ti-am spus sa nu pui asa ceva nu stau bine la orice si par tiganesti
|
Misto rau jantele!cat despre faruri....as fi ales modelul dark:P(dar gusturile nu se discuta right?;)...!asteptam poze cu ele puse pe masina!
|
Frumoase daruri sa vedem ce mai primeste masina!;)
|
hai cataline sus cu jentzile si farurile si tragele si o poza sa vdm cum arata:rolleyes2 :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
vad ca surpriza s ar putea sa fie mai mare sa nteleg ;) |
Salut,ai cauciucuri 225/45/17 si merg fara distantiere.
farurile cat costa? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning