![]() |
Re: Nissan 200SX S14 Project
din curiozitate cat cantareste capota??
|
[QUOTE=marius3030;4096073]
Quote:
Nu stiu ce ar presupune asta si ce am castiga prin asta. Vom analiza :) Quote:
Dar sa nu crezi ca a fost luata pentru a salva 7-8 kg :D Ar fi stupid sa dai 100 euro pentru fiecare kg castigat ... Este mai mult pentru style / look ul pe care il ofera si prizele de aer. |
In seara asta adaug poze cu progresul facut.
Au fost montate aripile wide pe spate :) |
9 Attachment(s)
.......
|
misto rau aripile si evazarile
app...cred ca stiu unde se lucreaza la ea!;) pe saptamana viitoare poate ii fac o vizita!:D |
la ce se face la masina asta , ma mir ca nu s-au strans 50 de pagini pana acum. altii schimba 2 becuri si cer 1000 de pareri ...si primesc.
cred ca va fi ceva foarte rar pentru romania, mai ales ca se urmareste o MASINA de zi cu zi , rapida si frumoasa. majoritatea care au trecut la japoneze vor doar drift,cat mai usoare si rele. asta va avea si confort si dotari dar presupun ca se va si misca foarte bine pe sosea, si nici la un drift nu s-ar face de ras. bafta si cat mai putine greutati in continuare |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Din acest motiv s-a achizitionat al doilea set jante tot pe 18" (BBS LM) pe care vom monta niste anvelope cu orientare mai mult catre strada (Parada spec 2 / PS3). Jantele vor fi reconditionate profi binenteles. Ps - vom face si reverse face pentru un plus de "buza" si un et mai mic :) |
superbe BBS-urile!sa le "stapaneasca" sanatoasa!
app de service......in caz de nu ghicesc poate imi vinzi u un pont cant te intorci.....;):D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Merci ... asamblarea stii cum e cu piese turnate dupa matrita ... mai e de lucrat la ele dar per ansamblu pot zice ca vine foarte bine peste tot. Apropo ca am fost intrebat ce face reverse face la BBS LM. Practic jantele fiind din 2 bucati se monteaza fata prin interiorul jantei si rezulta un pic mai mult buza si un et mai mic cu 12-15. |
Acum am descoperit postul tau si am ramas fara cuvinte.....
Felicitari de 3 ori ! Un proiect care a inghitit multi bani,nici nu vreau sa ma gandesc cat ai bagat tu( stiu cat am bagat eu pana acum in masina) si cate vor mai urma... Abia astept sa o termini si sa o postezi aici ! Sa ai grija de ea cand va fi gata...merita toata stima ! ;) |
4 Attachment(s)
Sunt gata si suportii pentru scaune.
A trebuit sa modificam podeaua un pic pentru ca nu veneau prinse drept si erau prea sus iar intr-o zona era ceva rugina si a trebuit sa intervenim. Merci de aprecieri si eu abia astept sa o vad gata dar sunt constient ca mai e ceva de lucru. |
Multe felicitari pentru proiectul S14, nu stiu cum mi-a scapat topic-ul tau pana acum, dar voi tine un ochi curios pe dansul :)
Pe cand crezi ca vei putea prezenta si Z-ul ? 240-ul e destul de special pentru cine le stie istoria :) Multa bafta, Octav |
10 Attachment(s)
Merci Octav :)
240Z intra in lucru imediat dupa ce termin cu SX ul deci mai dureaza putin. Saptamana viitoare masina intra la vopsit. Poze cu ea si poze binenteles de la Geneva. Anul acesta au fost prezenti foarte multi tuneri ... cam 30% din expozanti si asta nu a putut decat sa ma bucure. Standurile care m-au impresionat pe mine au fost Bmw/Lambo si Renault. Oricum toate aveau ceva "atractiv" si a durat 7-8 ore sa vizitez tot. |
10 Attachment(s)
.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning