![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
10 Attachment(s)
sa mai va clatitzi ochii :D
|
18 Attachment(s)
cam atat :D :D :D ajung ???
|
Antonio74 ...cand vii la Cluj, fac cinste cu o bere :D
|
pana ajung eu la Cluj nu o sa mai fie timp de bere , cred ca va merge un vin fiert cu scortzisoara si o slana afumata :)))).............oricum merci
|
stie careva daca incap jante de 16 pe punto ?
|
merg dar cu talon mic , eu am pe 15 cu talon pe 45 , poti pune 16 cu talon de 35 .......dar la gropile noastre cred ca nu vei rezista prea mult
|
mersi antonio74 de ajutor .. atunci o sa ma rezum si eu la 15. mersi inca odata
|
cu multa placere .......daca mai ai nevoie de ceva si pot sa te ajut ......apeleaza :)
|
.....am vin de casa curat, slanina tre sa fac rost :) ..... sa ma anunti cand vii :D:D:D
|
sigur ......ca o sa te anunt :)
|
Antonio, 15 nu incap cu talon mai mare?
|
.....spuneti-mi si mie, de unde pot cumpara ceva vyniluri negre din Cluj ??? :D
|
1 Attachment(s)
Domnilor am si eu o intrebare:daca aveti careva evacuareadin fata pana in spate goala,in sensul ca a-ti eliminat catalizatoarele si intermediara si sa ramana doar finala sport.Eu am finala sport si un catalizator scos dar mai am intermediara si doua catalizatoare chiar sub serpisori.Am cerut mai multe pareri ale unor amici si ei ziceau ca trebuie sa pun obligatoriu o intermediara sport ca intra in rezonanta si ca fara acesta sunetul e prea puternic(si acum suna tare).Alta ipoteza ar fii ca motorul sa nu mai dea randament deoarece nu mai am presiune pe evacuare ceea ce nu cred ca e cazul italienelor.Bafta
|
...ma pot interesa...de la un prieten ce se ocupa cu esapamente.....
|
a murit thread`u asta ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning