![]() |
Re: Poze / filme - "capturi"
:)))=)) eu nu te cred . tot tare in gura esti
|
ma sincer se vede ca e iarna si nu prea mereti la pescuit....in loc de poze aduceti certuri si discutii care nu au nici o noima:D ...faceti-va de cap pe privat;) restu haideti cu pozele...
Care aveti ceva sugestii la somn? de anu asta ma pun mai mult pe pescuitul al somn...si as vrea ceva idei legate de montura....momeala....carlige.... mercy mult |
Cred ca dl. Claudiu te credea doar daca puneai niste rondele din somnul ala la tigaie la urmatoarea "reuneala" 4tuning! Prieteni, la Braila (locul meu de bastina), in 2004, in iarna, s-au prins in navoade doi somni, de 240 si respectiv 215 kg bucata (vezi net). Asa ca ala din poze e bebe. Fir intins!
PS: si succesuri! :peace: |
1 Attachment(s)
ultima captura :)
|
1 Attachment(s)
5 teni cu greutati intre 5 si 8.5 kg prinsi in 12 ore - super partida
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
e mult prea gras pestele pt al putea prepara... +ca asa peste e o placere de al re-prinde oricand... |
Quote:
la fel este parerea ta ca pestele este "prea gras" pt a putea fii mancat platesc pe balta suficient de multi bani ca sa pot retine pestele - am avut si partide unde nu am luat nimic din pricina administratorilor care cresteau sau scadeau apa cu peste 30 cm ! imi pare haios ca le spuneti pescarilor care pescuiesc sportiv acest lucru dar nu o faceti si catre cei care pescuiesc in diferite moduri - navod,curent,plase,etc care vandalizeaza pana si dunarea saraca !!! Toate cele bune iti doresc (in mare parte baltile se navodesc toamna asa ca posibilitatea sa re-pescuiesc acel peste la anu nu exista ) eliberez crap pana in 1,5 kg fara probleme si mai eliberez peste in balti care stiu ca nu se navodesc toamna si am certitudinea ca la anul mai este acel peste in balta ! haideti sa terminam cu braconajul in primul rand si dupa aceea putem discuta si despre pescarii sportivi ! |
Braconierule!!!
:lol::lol: Glumesc.. Ce mai faci nenea? Tot ziceam ca o comitem pe o balta, se duce sezonul iar noi n-am mai ajuns.. :D |
Quote:
bunicele capturi ! ma suni si iti povestesc ce si cum |
Hai ca a inceput sezonul de stiuca. Eu ma aventurez in Delta luna viitoare. Am fost si week-endul trecut cu masina la Chilia, pe canale. Am luat stiuca, caras mare si ciortan.
Dar stiuca abia acum incepe :D ps: Mario, braconiereeeeeeee! :lol: |
2 Attachment(s)
Dupa o partida de pescuit
|
Seda unde ai prins tu pestele asta ?
|
Va salut ,Sa va arat o noua metoda de prindere a pestilor si anume la musca artificiala.Stiati ca scrumbia se prinde la musca artificiala?Pe site-ul meu am 660 de filme cu diversi pesti prinsi la musca artificiala si anume:obletele,cleanul,pastravul,avatul,scrumbia,b ibanul,rosioara.Alti pesti pe care i-am mai prins:carasul,regina,vaduvita.Si urmeaza pe viitor:stiuca,mreana,chefalul,crapul.Sa vedem un filmhttps://www.youtube.com/watch?v=ZUWsbPKc_3o
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning