![]() |
re: Tico - MKO
10 Attachment(s)
Update...new pics:
|
frumoase poze... dar astea nu sunt de pe vremea cand aveam eu capota alba :P ? :))
|
Pai sunt noi puse pe topic, ca ele sunt facute mai de mult :D
|
Bai boss ai zis ca iti faci si tu stopurile alea altfel, sa schimbi ledurie... Vezi ca o sa iti dau un PM mai incolo putin :D
|
O sa imi fac dar deocamdata nu am timp. Am de lucrat la proiecte pt fac...
|
sal, vreau si eu geamuri electrice, eventual si oglinzi electrice, sa imi spui un pret daca ma poti ajuta, asa ca intre pasionati de tico:D
|
Geamuri electrice nu stiu daca mai gasesti, poate cineva care sa le vanda. Iar legat de oglinzi electrice te referi la oglinzi incalzite nu?
|
Ieri am profitat de soare si cu ajutorul lui Liviu(SAA) caruia ii multumesc, am reusit sa tai pe fata cate 1 spira din arcuri. Poze nu am pentru ca am terminat de montat pe intuneric. O sa revin cu poze desi mare diferenta nu e. Cand se face mai cald pun jantele pe fata in locul celor de iarna si tai si mai mult :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
N-ai pentru ce man, oricand :D O taiem si pe urmatoarea cand da caldura, eventual rezolvam si cu amortizoarele, le mai intarim putin sa nu-ti atinga dupaia. Operatiunea a durat pentru ca am intampinat probleme de genul: vant excesiv (iar eu eram in maneca scurta), chestii ruginite, si cand le-am pus la loc le-am si uns+curatat ca sa fie treaba buna!
|
5 Attachment(s)
Si pozele...
Attachment 1872469Attachment 1872470Attachment 1872471Attachment 1872472 Aici o poza cum va lumina faru cu geamuri clare... Attachment 1872473 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning