Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia MRU revine (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/213693-dacia-mru-revine.html)

kreasta_style 18-01-11 14:42

Re: Dacia MRU revine

principalele probleme pentru itp la masina sunt: toba,barile,motorul,probabil usile din spate,nu stiu daca zice ceva ca e lasata masina.....ps stie cineva de unde imi pot cumpara si eu niste bari cromate??

Thomas Everywhere 18-01-11 15:06

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 3997691)
principalele probleme pentru itp la masina sunt: toba,barile,motorul,probabil usile din spate,nu stiu daca zice ceva ca e lasata masina.....ps stie cineva de unde imi pot cumpara si eu niste bari cromate??

motorul de ce? nu este omologat? Eu stiam ca motorul acuma e piesa de schimb chiar si la dacii, numai ca daca nu ai factura da! s-ar putea sa ai probleme..dar de omologat merge. Toba? cat de tare urla toba? depaseste 100 db? am si eu toba sport si nu m-a pus sa o dau jos, poti intra pe profilul meu si sa vezi dacia mea. Eu am schimbat capota doar ca m-au obligat ca nu am voie sa am badboy style... Ca e lasata la sol, nu zice nimeni nimic, numai sa nu ti-o harscaie aia acolo la ITP cum mi-au facut mie, a mea e lasata mult la sol. Dar cu siguranta iti spun ca problemele principale vor fi barile, manerele de la usi din spate, si semnalizarile pe fata inegrite si pe spate ..iti vor cere geamuri clare, asa am avut si eu, dar am renuntat de tot la ele. Bafta ce sa zic...dupa ce iei ITP-ul ai putea sa le dai jos :D ma refer la bari.

bv58bar 18-01-11 23:52

felicitari pt masina
am visat si eu mult la ea cat era de vanzare
itp se trece ca e foame mare in tara asta
bare crom??? nu isi au rostul si ar arata ca naiba +ca nu ai de ce sa le mai prinzi....pentru 1mil nu are rost sa te murdaresti pe maini...
sper s-o pastrezi in continuare, sa nu ajunga pe la cartofi....
"succesuri"

MH-03-VRG 19-01-11 10:22

ziceai ceva un de dublucorp de nova ca ai pe masina:?:

kreasta_style 19-01-11 11:24

numai are carburator dublu....a avut dar imi facea multe figuri...si am preferat sa mi pun unu simplu....

Sonny™ 19-01-11 12:05

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4000500)
numai are carburator dublu....a avut dar imi facea multe figuri...si am preferat sa mi pun unu simplu....

kreasta incearca sa faci rost de modelul de jante care le.a avut inainte, si sa le faci la fel albe, sau daca nu gasesti vopseste.le pe astea, nu ii pune bari, itp e din doi in doi ani poti sa te duci cu niste bari imprumutate daca nu vrei sa le dai partea;)

kreasta_style 19-01-11 15:55

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4000614)
kreasta incearca sa faci rost de modelul de jante care le.a avut inainte, si sa le faci la fel albe, sau daca nu gasesti vopseste.le pe astea, nu ii pune bari, itp e din doi in doi ani poti sa te duci cu niste bari imprumutate daca nu vrei sa le dai partea;)

inca nu stiu ce sa fac....oricum dak le iau dupa ce termin cu itp ul le dau jos....dar zilele astea o sa trec pe la cineva sa vb sa vedem ce facem cu itp ul....orikum itp ul expira in octombrie....jantele si eu ma gandesc sa le vopsesc albe pe la primavara....dak stie cineva sa mi faca si mie pe calculator cum s ar vedea cu jante albe modelul asta care il are acum pe ea cms....

yulika 19-01-11 16:33

6 Attachment(s)
stiu eu cum arata CMS albe si iti sugerez sa le vopsesti / o sa dea prea bine p masina ta .. succes in continuare

Sonny™ 19-01-11 17:48

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1295454969
uite cum vine;)

kreasta_style 19-01-11 18:02

Quote:

Originally Posted by yulika (Post 4001442)
stiu eu cum arata CMS albe si iti sugerez sa le vopsesti / o sa dea prea bine p masina ta .. succes in continuare

ms frumos

kreasta_style 19-01-11 18:05

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4001683)

ms frumos...imi plac cum vin.....o sa le fac asha:D

Thomas Everywhere 19-01-11 18:20

vad ca nu ai un stergator pe dreapta...nu-l pui? ar arata si ea completa. :)

kreasta_style 19-01-11 18:25

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 4001808)
vad ca nu ai un stergator pe dreapta...nu-l pui? ar arata si ea completa. :)

:-P:))) ar fii ceva....dar e cam greu fiindk trebuie sa i schimb ala cu tot....de tine suportul de stergator....o sa l fac si pe ala cand o sa dau bordu jos sa i fac caloriferul.....

Thomas Everywhere 19-01-11 18:46

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4001832)
:-P:))) ar fii ceva....dar e cam greu fiindk trebuie sa i schimb ala cu tot....de tine suportul de stergator....o sa l fac si pe ala cand o sa dau bordu jos sa i fac caloriferul.....

da. Apropo imi place cum arata bordul cu nuanta aia albastru, parca ii da alt look, da si sa faci caloriferu ca alea baga caldura nu se joaca :)) si sa mai revii cu poze...e prea frumoasa furia ta...Romanian Muscle car.

kreasta_style 19-01-11 18:49

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 4001897)
da. Apropo imi place cum arata bordul cu nuanta aia albastru, parca ii da alt look, da si sa faci caloriferu ca alea baga caldura nu se joaca :))

pai o sa il fac cand poate tovarashul meu(ca el e mecanicul....el stie ce si cum....eu mai putzin).......

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning