![]() |
Re: E30 - KRS
3 Attachment(s)
la hibernare & apgreiding :)) :D
|
2 Attachment(s)
here we go :)
|
Baga baga, intra si a mea la revopsit in max o luna... ;)
|
Quote:
|
salut m`am uitat pe topicu tau si imi place ursu cum a iesit spor incontinuare la treaba :D b-)
|
Multumesc :) Planuri sunt multe , bani putini ... si e30 fara numar ... cred ca acolo ma incadrez :) il pregatesc asa usor pt primavara ... pt e30 Fest 2012 ... tre sa fie si el prezentabil cand da caldura si iese pe strada :)
|
Quote:
|
Quote:
|
a venit si timpu' suspensiei :) inlocuit amortizoare fata :) intarit amortizoare spate + inlocuit Flanse amortizor fata + spate Lemforder & bucse bascule tot lemforder fse mai duc 410 lei in flanse & bucse + 150 amortizoare bani sa fie :) ursu ... alinarea mea , zilele astea ii reglez tachetii tineti minte m20 admisie & evacuare 0.25 la rece 0.20 la cald :P mi-e dor sa merg cu el ... zilele astea ii pun si volan Mtech 2 ... urmeaza si nuca ///m retapitat scaune sofer material Oem :P termocupla o am in masina. Ms burnout_bmw :* urmeaza si instalatia electrica a electroventilatorului & termocuplei
|
gogule masina asta o sa rupa :))
sunt curios la cat o sa te duca toata investitia din iarna asta ! |
1 Attachment(s)
na sa nu mai fi curios , azi flansele pt amortizoare toate 4 + bucse bascule 400 lei
|
si astazi , datorita bunului meu prieten 316i ( Vlad ) am terminat si instalatia electroFentilatorului , care m-a surprins ce forta are in el :) acum urmeaza inlocuirea flanselor + bucselor care le-am achizitionat , inlocuire + intarire amortizoare ...
|
gata cu electroFentilator ... termocupla momentan e bine sa vedem ce va fi knd da caldura , next step flansele +amortizoarele :)
|
Haaaaaaaaaai o dataaaaaaaaaaaaa, de doo saptamani le tot schimbi. Mai muncim si noi?
|
caldura e de vreo saptamana, cred ca e mai greu sa lasi alcoolu in pace :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning