Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - Old school 85' , 1.6 Turbo Diesel + Intercooler (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/21279-golf-2-old-school-85-1-6-turbo-diesel-intercooler.html)

dubmaniacks 28-09-06 10:09

Re: vw golf 2... in progres

Quote:

Originally Posted by agent smith (Post 560127)
cum ajungi la 90 cai cu motorul de 1300cmc?

1600cm3 nu 1300 cm3 ... :) iar sincer nu ma intere caii ... am condus pasatu despre care am dat jos motoru ... si iti spun ca merge mult mai grozav decat cum a mers benzinaru de 1300 ... iar cu timpu cred ca o sa ma incord la un 1.9 de pe mk3 ... dar asta cu timpu ... acuma am investit o gramada de bani in portiere fara triunghi ... bla bla ...

P.S. Respect

Nicknamed_13 29-09-06 09:11

Quote:

Originally Posted by agent smith (Post 559124)
si bineinteles ca te gandeai la benzina aspirat si diesel turbo cand ai scris asta... aceeasi greseala care o fac toti "cunoscatorii".
si care e treaba cu 0-60km/h, asa se calculeaza acum? praf tata, praf sunteti... duceti-va inapoi la taiat lemne in padure ca incurcati traficu pe aici.

zib3r, spor la treaba. asa am inceput si io cu golfu meu, era jalnic :)

Prietene care este problema ta?
Nu...nu ma gandeam la benzina aspirat Vs diesel turbo.....ma gandeam doar la benzina V Diesel turbo....Daca ai fi fost asa "cunoscator" ai stii ca un diesel turbo nu are ce cauta langa unu benzina turbo.
In primul rand sunt 3 teste GENERALE pe care orice review de masini serios le aplica pt acceleratie: 0-200, 0-100 si 0-60. La 0-60 la golf Mk2 cutia in 4 trepte, trece prin prima viteza si jumatate din a doua.....folosesti mai mult turatiile medii decat cele ridicate (deci cuplul nu puterea)......si dupa cum vezi el nu este interesat in putere mare pt ca probabil ca nu isi bate masina pe toate drumurile. Si in cazul in care nu ai observat il incurajez pe ziber pt ca obtine ceea ce isi doreste si e fericit omul. Pt ca si eu am cu totul alt gust la masini decat marea majoritate a pasionatilor auto si ma oftica persoanele incapabile sa vada lucrurile dintr-o alta perspectiva.

danmoise 29-09-06 13:34

nu ca as tine cu smith, dar ce e aia "doar benzina"? benzina daca nu e turbo, e aspirat, ca sigur nu te refereai la wenkel. care e si ala un fel de aspirat.

asa ca....lumineaza-ne....

dubmaniacks 29-09-06 13:40

anyway ... :) lasam discutiile de fara rost ... cu`i nu`i convine ca am DIESEL POWER ... sa se arunce de la etaj ... iar cu`i place ... sa vina si sa admire masina ... cand va fi gata ... sper ca pe sfarsitu saptamanii viitoare ... !!! :)

so chill out :D

P.S. Respect ...

P.S. Mersi Nicknamed13 ... masina va fi condusa zilnic ... asta fiind vorba 5 km pana la facultate ... so eu ma mandresc cu ce am ... Deoarece nu mi`a dat taticu bani sa`mi iau golf5 GTI ... sau audi A6 ... cum se lauda altii cu masinile lor ... pt care n`or muncit ... sincer i don`t give a f**k pe asemenea oameni ... deci cu`i nu`i place asta e ... eu ma mandresc cu golfu meu din 84 ... stiind cat am muncit pt masina si cat am investit pana acuma ... urmeaza minten o lista ... :) so take care on teh road ;)) coming soon BH - 85 - NOR ;)

mihai.ghetto 29-09-06 13:46

Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13 (Post 569313)
Nu...nu ma gandeam la benzina aspirat Vs diesel turbo.....ma gandeam doar la benzina Vs Diesel turbo....Daca ai fi fost asa "cunoscator" ai stii ca un diesel turbo nu are ce cauta langa unu benzina turbo.

fraza asta e geniala. eu ma retrag...

dubmaniacks 29-09-06 13:53

1.antifonat 150 euro
2.tinichigiu 100 euro
3.portiere fara triunghi 100 euro
4.aripa stanga dreapta 40 euro
5.bara fatza 80 euro
6.prelungire fatza GTI 40 euro
7.bara spate 150 euro
8.motor + cutie 500 euro
9.maneta schimbator 15 euro
10.bucsi pivoti ........... 100 euro
11.punte spate pe disc 100 euro
12.vopsitu 200 euro
13.VOPSEA+sprit chit(fl) 150 euro + lac
14.suport motor(toate) 30 euro
15.placutze fatza spate 40 euro
16.interior piele(fabrica SM) 200 euro
17.interior MOMO(...) 100 euro (schimbator + volan+............)
18.grila fatza fara emblema 50 euro
19.Neoane undercar 100 euro
20.pleoapa 8-9 euro :P
21.jantele urmeaza ...

dubmaniacks 29-09-06 13:56

Anyway ... am vrut doar sa va arat toate costurile ...

mihai.ghetto 29-09-06 14:04

zib3r, nu uita sa faci poze, multe poze. cu toate etapele prin care a trecut masina. apoi cand e gata sa poti sa admiri de unde ai plecat si unde ai ajuns...
Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13 (Post 569313)
In primul rand sunt 3 teste GENERALE pe care orice review de masini serios le aplica pt acceleratie: 0-200, 0-100 si 0-60. La 0-60 la golf Mk2 cutia in 4 trepte, trece prin prima viteza si jumatate din a doua.....folosesti mai mult turatiile medii decat cele ridicate (deci cuplul nu puterea)

maestre ce spui tu acolo sunt timpi care se calculeaza pe distanta in mile. iar acel 0-60 de care tot zici defapt e 0-100 in km/h.
du-te la culcare...

dubmaniacks 29-09-06 14:06

urmeaza si poze :) ... am promis ... dar ajung cu greu ... :P

dubmaniacks 29-09-06 21:43

9 Attachment(s)
am promis poze uite poze inainte de vopsit ...

dubmaniacks 29-09-06 21:44

a 7`ea poza nu e de la mine :))))) am incurcat pozele sorry

P.S. se vede ce`am belit masina ...

dubmaniacks 29-09-06 21:57

maine pun poze chiar inainte de vopsit cu aripile puse ... aste`as de o sapt si ceva ...

P.S. Respect ...

P.S. si peste o sapt si ceva .... va arat masina vopsita :D

geo2002 29-09-06 23:50

Nu iai scos si manerele de la usi?Ar fi aratat bine cu ele scoase

dubmaniacks 29-09-06 23:51

poate ma lamuresti cum se face si poate le rezolv :D

Nicknamed_13 30-09-06 01:19

Va arata ca scoasa din cutie.

Cat despre ce am spus mai inainte.....: CER SCUZE!!!! M-am exprimat gresit si am bagat si pe altii in ceata. Ce am vrut sa spun este ca un motor diesel are mai mult cuplu decat un motor benzina NON-TURBO de acelasi litraj (si nu ma refeream la wenkel). Si ca daca el va conduce masina mult ii va fi mai folositoare acceleratia 0-60km/h (pt ca pleci mai des de la semafor si presupun ca nu mergi ca descreieratul cu 100). Deci in mod normal nu ar trebui sa foloseasca turatiile mari. Asta e tot ce am vrut sa spun.

Danmoise....merci pentru observatie. :)

All times are GMT +2. The time now is 08:53.

- Copyright 2026 4Tuning