![]() |
Re: Porsche 944 -II-
Quote:
ce ai patit?!?! |
Quote:
Am fost prins intre doi, unu mi-a pus piedica si cel de-al doilea a cazut peste picior. Sambata ma duc sa-mi schimbe ghipsul si sa vad cat mai am de stat. |
4 Attachment(s)
Un pic din rollcage.........
Intr-o zi de lucru am reusit sa fac 3 piese - U de la plafon - U din spatele scaunului - cadru lateral stalp+geam stg fata |
arata bine pana acum, jos unde sta pe caroserie sa-i faci talpa pe care sa stea.
|
Bv florine...te-ai luat cu treaba vad ..bv .o sa vin sa vad si eu ce faci tu acolo.
|
5 Attachment(s)
Quote:
Acum am problema cu gatul de la rezervor. Poate ma ajuta cineva......... |
1 Attachment(s)
Si o poza in actiune
|
Back in business!!!!!!
Mașina a revenit la mine :lol: Săptămāna viitoare o urc putin pe rampa pentru o mica inspecție. |
wow! :) nici nu stiu de ce ai mai dat-o :D
|
Nu avea bătrānu' cu ce sa meargă. Am fost nevoit sa o dau.
|
Acum, ca ai reintrat in clubul Porsche 944 :D
Am si eu 2 nelamuriri: 1. Cum trebuie sa functioneze diferentialul in mod normal? Am plecat de 2 ori mai tare de pe loc si lucreaza ambele roti (am lasat 2 dare egale pe jos). Nu ar trebui sa traga doar una in mod normal? 2. Pentru amortizoare am gasit 2 optiuni a) reconditionarea celor vechi b) amortizoare noi-noute aftermarket c) originale - cad din start din cauza pretului mare Eu si la Dacie si la Renault16 am avut doar experiente neplacute cu amortizoarele reparate. Doar ca acum 15-20 de ani nu existau kituri de reparatie de marca. Erau tot felul de gigei care faceau te miri ce la strung si la libera inspiratie. Tineau maxim 2 ani. Mai exact experienta imi recomanda sa cumpar noi (gasesc pana in 400 lei/bucata) Are cineva experienta cu amortizoare refacute cu piese aftermarket de marca (sachs, bilstein etc)? Care sa fi mers un 40-50.000 km cu ele si sa fie multumit? |
E normal sa lase doua urme, e Porsche nu roaba ;)
Amortizoare nici sa nu te gandesti sa pui facaturi...Sachs sau Bilstein sunt excelente si nu sunt aftermarket..sunt direct replacement parts. Quote:
|
2 Attachment(s)
Urmatoarea etapa...
-Roll bar intre interior si suportul de amortizor |
2 Attachment(s)
Si un cadou de paste.
-frana de mana hidraulica -kit suspensie reglabila fata Sper sa ajunga pana atunci!:lol: |
Quote:
in sfarsit cineva care mai misca ceva :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning