![]() |
Re: Passat - B1 Coupe '74
Felicitari Nel! Să ai grija de ea. Trage bine Vento platforma?
|
...salutare!:)..multumesc! :-P....trage bine vento...i-a placut sa-l duca pe stra-strabunic:P
|
Felicitari!!!
asta chiar este un B1 readus la viata aproape de la zero... bafta in continuare si sa ai grija de el |
Salutare Nel.Felicitarile mele ca ai iesit la mal.Masina a meritat din plin.Te astept pe la Sebes sa o punem si pe cea rosie langa ea.
Bafta ! |
Felicitari, e bine ca ai terminat cu actele alea imputite, acum numai km si benzina si multa voie buna
Bafta cu batrana |
5 Attachment(s)
Salutare!:)..multumesc pentru urari si vorbele de bine......Am o placere nebuna atunci cand o conduc,se comporta relativ bine....la cald face ceva fitze,dar e doar o chestiune de timp pana cand toate problemele se vor rezolva...am facut cateva drumuri cu ea,mai mult in weekenduri..:D
|
Exceptionala Nel ! bravo ! ai urcat-o pana la Paltinis ? :grin:
ziceai mai demult ca vrei sa o mai cobori...parca cu o suspensie sport ... a ramas in plan ? |
foate tare masina, da tot tre sa o trantesti :P
|
7 Attachment(s)
multumesc!..mai trebuiesc facute multe,stiu...dar deocamdata am schimbat antigelul,o ultima plimbare,o ultima baie si bagata la hibernat pana in primavara!:)
|
Pe la arcadele aripilor ai facut bine ca ai dato cu vaselina, dar la motoru mai bine folosesi niste ceara:-P se gasesc in comert in recipiente mici, se dau cu pistolul de terosonat iar rezultatul este super bun
|
Frumoasa treaba Nel ! ai lucrat frumos si curat.Unde ti-e capacul care acopera distributia ? :D
Cred ca ar da bine niste oglinzi cromate.Pe partea din dreapta avea oglinda sau ai montat-o tu ? Ca nu mai retin. |
arata atat de bine incat zici ca este o macheta :)) :D
|
1 Attachment(s)
mersi de sfaturi si pareri!:)...a avut oglinda si pe partea dreapta!
....asteptand minunata primavara....,nu mai am rabdareee :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
ai aratat-o celor de la care ai cumparat-o ? cred ca s-ar bucura sa o vada in toata gloria ei, nu cred ca se asteptau sa iasa asa bine, de fapt nu cred ca mai avea cineva sperante ca masina asta sa scape de remat. felicitari, ai reinviat o masina f frumoasa
|
Quote:
Inca nu am uitat de cod ! Felicitari pentru munca ! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning