Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW M5 vs. Audi S6 vs. Mercedes E63 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/21185-bmw-m5-vs-audi-s6-vs-mercedes-e63.html)

Alexutzzz 30-07-06 01:21

Re: BMW M5 vs. Audi S6 vs. Mercedes E63

Quote:

Originally Posted by mihaimicron
mda eu zic sa va culcati baetzi........voi pe forum sunteti totzi smecherasi .......dar cand va vede omu de ce suntetzi instare.......asa ca dragi mei lesinati .....daca tot va dati mari si tari stiti unde ma gasiti........si nu ma refer la forum

sa mooori tu.... ca asa e ? sincer daca ne am vedea fata in fata nu stiu care in noi e mai lesinat

SFW 30-07-06 02:49

Quote:

Originally Posted by Geko
unde te referi k il astepti ? la noi sau sa apara pe piata [e aparut de mult :D] da nush dak e si la noi

Am zis ca astept noul RS6 nu S6 ... care nu a aparut inca pe piata ...

Ce bine ar fi fost sa il astept sa ajunga in curte la mine ... atat rs6 cat si s6-le :D

Alexutzzz 30-07-06 02:56

Quote:

Originally Posted by SFW
Ce bine ar fi fost sa il astept sa ajunga in curte la mine ... atat rs6 cat si s6-le :D

nu te plange:) ca n ai de ce:P

Nicknamed_13 30-07-06 03:05

Toate 3 sunt masini de admirat! Mercedesu este o masina pe care nu am admirat-o niciodata dar nu pot spune ca nu este (dupa parerea mea) cea mai luxoasa masina din cele 3! S6 este o masina mai ieftina dar care are un raport prestz/calitate mai bun! Noul M5 este un monstru! Motorul este de nota 10 si head-display-u este extrem de folositor! Din testele facute intre M5 si Maseratti Quatroporte (tot berlina de lux), Maseratti are acceleratia mai buna de pe loc, si pe circuit iese mai bine din viraje....dar din start rulat m5 il mananca de viu! Deci nu poti spune cu sigurantza ca M5 este cea mai rapida masina cu 4 usi din lume!

GabiByte 30-07-06 08:11

Cateva detalii despre amandoua iti vor demonstra ca M5 este inca cea mai rapida masina DE PRODUCTIE cu 4 usi din lume. Cineva zicea de brabus dar totusi acela e un tuner. Asa linistit poti sa bagi un motor cu reactie pe o Dacie si vuala : cea mai rapida masina cu 4 usi din lume!

LoOn 30-07-06 12:30

M5 pentru ca Bmw a fost intotdeauna o marca sportiva si cu inclinatie spre sofer, spre placerea de a conduce daca ma intelegeti. Audi si Mercedes se potrivesc mai bine pentru familisti trecuti de 30 40 de ani...

WestCoastCustoms 30-07-06 12:43

Quote:

Originally Posted by GabiByte
Cateva detalii despre amandoua iti vor demonstra ca M5 este inca cea mai rapida masina DE PRODUCTIE cu 4 usi din lume. Cineva zicea de brabus dar totusi acela e un tuner. Asa linistit poti sa bagi un motor cu reactie pe o Dacie si vuala : cea mai rapida masina cu 4 usi din lume!

oare M5 sa fie mai rapida decat un S65 AMG????
eu nu prea cred.. corectati-ma daca gresesc ;) ;)

Alex_55 30-07-06 13:59

S6 are performantele sub M5 si E AMG, audi S6 : 0-100 5.2 iar 0-200 18 sec ceeace mi se pare cam mult sincer avand in vedere ca M5 are 0-200 in 13,5 de AMG nu stiu dar este foarte puternic, oricum adevarata batalie se da intre M5 si E63 AMG

WestCoastCustoms 30-07-06 14:11

Quote:

Originally Posted by Alex_55
S6 are performantele sub M5 si E AMG, audi S6 : 0-100 5.2 iar 0-200 18 sec ceeace mi se pare cam mult sincer avand in vedere ca M5 are 0-200 in 13,5 de AMG nu stiu dar este foarte puternic, oricum adevarata batalie se da intre M5 si E63 AMG

dap.. si normal S6 dpdv al performantelor nu are ce cauta aici..
cand o sa iasa RS6 o sa stea cu totul altfel treaba..

mercut 30-07-06 14:19

Quote:

Originally Posted by Alex_55

pai dupa parerea mea s6 nu are rivali directi pe m5 si e 63....io cred rivalii lui sunt e 55 amg si de la bmw nu prea vad care ar fi..ar trebui totusi sa mai scoata ceva intre 550i si m5 ca e totusi diferenta de 140 de cai.....

mihaimicron 30-07-06 14:24

mda......tocmai la niste incompetenti nu ma gandeam eu .....nu stau dupa mami si tati......daca suntetzi asa de tari .....dati-va cu capul de pietre....suferinzilor....habar nu avetzi sa va deschidetzi o afacere

mihaimicron 30-07-06 14:25

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz
sa mooori tu.... ca asa e ? sincer daca ne am vedea fata in fata nu stiu care in noi e mai lesinat

tu esti lesinatu stai linistit...apropo sa nu iti mai tremura cand scri ca nu ma impresioneaza ce scrietzi

mihaimicron 30-07-06 14:27

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
Ma simt nevoit sa repet , fratilor nu va mai bateti capul cu toate scursurile ;)

daca masina din poza e a ta...eu zic sa te duci pe camp sa pui rosii cu ia .....aia numesti tu masina .....vezi ca daca are 4 roti si 4 usi nu inseamna ca e masina !

XelleX 30-07-06 14:36

Quote:

Originally Posted by mihaimicron
tu esti lesinatu stai linistit...apropo sa nu iti mai tremura cand scri ca nu ma impresioneaza ce scrietzi

Nu vad nici o referinta la Bmw, Audi sau Mercedes in post-urile astea... Frate du-te tare si opreste-te pe mirc unde aia n-au ce face decat sa se injure toata ziua. Si daca te incingi prea rau iesi la tine prin cartier si sparge-ti capu' cu astia ca tine care nu cauta decat sa-si satisfaca orgoliul.
Din cate inteleg 4tuning vrea sa fie o comunitate a oamenilor cu aceleasi pasiuni, dar nush cum se face ca in fiecare thread se iveste cate o disputa dinasta prosteasca, si care deviaza pe teme total absurde.

mercut 30-07-06 14:39

ma vere nu ii da nimeni ban lu asta? " habar n-aveti sa deschideti o afacere" =))

All times are GMT +2. The time now is 03:31.

- Copyright 2026 4Tuning