![]() |
Re: Noua taxa poluare 2011
Quote:
|
am visat eu ? sau am auzit la radio ca noua taxa o sa fie doar pentru masinile cu capacitate cilindrica de peste 2000 cm3? iar restul sub 2000 cu cea din 2010 ?
|
Quote:
PPL datimi roti pe 15 205/60 1 ora sa fac raru :D |
eu o am pe BG de ceva timp si nu am avut nici cea mai mica prb pana acum ... m-a oprit politia fara motiv o singura data dar atunci era filtru ptr toata lumea ... in rest canci ... nu au treaba cu mine ... inainte sa o inscriu toata lumea ma speria ca o sa am prb cu politia mereu ..ca pana mea ... e uita ca nu am si sunt fff multumit ca platesc 150€ pe an asigurare , itp , impozit si comisionul omului .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=02PSR;3982474]si cand expira ITP'ul ce faci ? trebuie sa mergi cu ea in bulgaria nu ?[/QUOTma duc mai exact doar pana la giurgiu in spatiul liber si acolo se aranjeaza ... sau ti-o trimite omul prin fan curier ... ca la ei e mult mai lejer cu itp-uri.
|
mda in sfarsit am rezolvat si eu cu actele.Din pacate nu am prins taxa veche.
Taxa de poluare dupa noile norme bmw e36 318is din 95 fara depreciere 9200 RON. :)) care stiti inmatriculari pe BG sa fie in regula fara ghidusii ? :) |
Salut baietzi...
Aveti idee daca mai merge sa dau acum statul in judecata pentru taxa asta de poluare? Varul meu a castigat anul trecut procesul si si-a inmatriculat-o gratis, iar eu azi am vorbit cu asistenta avocatei respective si mi-a zis ca inca mai merge si cu noua lege privind taxa asta de mediu sau cum naiba s-o numii... Voi ce stiti? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Masina e deja inmatriculata la bulgari...
Am vorbit deja cu avocata respectiva si pana acum din zisele ei mi-a zis ca nu a pierdut nici un proces... Ma repet varul meu a inmatriculat masina tot prin avocata asta prin care vreau sa o fac si eu... iar pretul a scazut... anul trecut ia luat varului meu 20 de milioane, iar acum mie mia cerut doar 15 milioane, si mi-a zis sa o caut maine ca deja mai are doua dosare tot pentru inmatriculare si vrea sa inceapa toate demersurile cu toate odata... Sper sa am noroc, si am sa va anuntz... sa-mi tineti pumnii :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning