![]() |
Re: E36 - Inca un proiect NWA e36 coupe 325i
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Niste poze cu ultimele modificari,am reusit sa schimb telescoapele spate,bucsile spate,termostat,am montat bara,am montat scutul,am schimbat volanul si..am pregatit serpisorii:twisted: |
da foarte foarte bine cu jantele astea...proiectoarele sunt curios cum or sa arate pe ea...:D
|
ce bine te misti :) abia astept sa vad cum iasa.
|
pentru ce e butonul din mijloc de mai sus de schimbator? niciodata nu am vazut:D
|
Nu se pune bord OEM?sau se lasa cel care il ai.Probabil plasme ai din cate vad in poza.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
prima zapada m-a prins cu gume de vara,nu era rau daca era doar asta dar mi-a trebuit sa fac si drifturi ca arabii :)) nu e necaz,cu ocazia asta pun bara spate M.Bine ca a fost doar atata,cu toate ca imi patina si in a 5-a pe drum,mergea tot de-a latu,la -1 grad,gume vara late si controale nem abia am ajuns acasa,era sa raman cu ea pe loc intr-o panta ca patina continuu.. Sper sa nu fi julit prea tare senzorul ca dupa ala mi-ar parea rau..:rolleyes2
|
ouch. spor la reparat ! sper sa o faci repede
|
Bine ca n'ai lovit'o mao rau !! :D
A nins in tara ?:shock: |
Quote:
Nu e sifonata rau sef.Daca se pune spoiler M ne bucuram si mai tare! |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
dupa furtuna iese si soarele.. Masina e programata la un mic up-grade,M52B28 + plansa bord cu airbag pasager. Am pus niste jante pe 15 cu gume de iarna dar nu am ce face cu ele pe drum,danseaza la fiecare acceleratie,voi incerca pe 16 ceva 225.
|
avantajul ca ai dezmembrari:))
|
Eheeeeeee....iaute cum stau aman2 acolo zici ca-s contopite.Asa upgrade mai zic si eu.Sa fie fortza sefu.
PS:Vezi daca pui M52b28 sa schimbi admisia cu una de M50.Garantez la un tras mai bun.:-) |
1 Attachment(s)
Aseara am intrat in posesia suspensiei,parca imi vine sa o pun in vitrina ce curata e :)) Ma gandesc daca sa ii iau directia fata completa noua,cu toate ca are deja schimbate pe acolo recent si nu bate nimica,poate o mai intineresc putin..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning