![]() |
Re: Topul Celor Mai Lente Masini Din Lume!!!!
mai mie unu mi-ar place una din aia bine intretinuta...scoti si un pret bun...si sunt si adevarate bijuterii,unele :D
|
?????????????????????/
|
2 Attachment(s)
deci dupa cum reiese
viteza maxima 110 km/h iar la demaraj nu sta rau deloc... 23 secunde pana la suta! traiasca motoru in 2 timpi ... consumul la 100 km/h - 12 litrii consumul la 60 km/h - 7 litrii puterea maxima a motorului - 26 CP la 4200 rot.min. raportul de transmisie in treapta 4 - 1.103 si sa tineti minte ! frana trebuie utilizata cat mai putin ! ca poate sa cedeze :chainsaw: |
si sa tineti minte ! frana trebuie utilizata cat mai putin ! ca poate sa cedeze
ai spuso |
la trabant omule ... la trabant cedeaza ... ca nu te astepti la un new car sa ti se intample ;)
|
mai stii ce minuni de masini avem pe strada? :-?
ontopic: masina noua lenta care se da sport: smart roadster... 16sec la suta 8-| si cand o vezi zici ca ce nervi are in ea 8-| |
In clasa ei Audi R8 e lenta poate cea mai lenta insa e o buna incercare pt un Audi.
|
are careva idee in cat timp ia suta ACCENTU 1.5D???
parca am vazut la top gear k accentu din 2005 ia suta in 21 de sec...da nu prea imi vine sa cred.... |
Cred ca nu ai vazut bine... am avut la munca vreo 3-4 Accent model 2006... si benzina si diesel. Diesel-ul rupea asflatul, avea cam 110 cp, mult mai puternica ca benzina. Chiar era senzatie o masinutza din aia... clar pe aia nu ai cum sa o incadrezi.
Am condus Accent model 2003, benzina... f misto de condus, cu un demaraj bun, dar mai slab decat diesel-ul. |
o curiozitate foarte mare de a mea, cam ce acceleratie are Mercedes 200D (198x-1988parca) deci COBRA, tanc:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning