Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - DrifterGT (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/210807-machete-lucru-driftergt.html)

DTH 24-11-10 21:18

Re: Machete in lucru - DrifterGT

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3841120)
e30_eVG3n, la fel are si prietenul meu cu 350z :).

Acum pe bune, imitatie sa nu pun ca arata nasol... ma gandesc sa dau vre'o comanda de carbon pentru 1:18 ce ziceti ?

Daca eu am vrut carbon in interior, autocolantul e urat, cel real nu exista, care e a 3-a varianta ?

Păi din moment ce nu ai alte alternative de ce nu renunţi şi pui mochetă sau de ce nu accepţi şi alte sfaturi negative că văd că te ataci ...eu mi-am spus părerea personală şi aşa rămāne ...un kitsch ! Ţie dacă īţi place este treaba ta poţi lăsa imitaţia sau poţi īncepe lucrul cu un material bun pentru o mochetă calumea , poţi lua exemple de la Eddy , dacă nu aveam pe forum de unde să ne inspirăm ziceam , īn fine ...depinde de tine , eu mi-am spus părerea ţi-am dat şi sfaturi ...acum faci ce vrei cu ea dar nu este nevoie să te ataci :lol:;)

DrifterGT 24-11-10 21:46

1 Attachment(s)
Mocheta stiu sa pun destul de bine, asa ca nu ar fi asta problema. Daca te uitai cu cateva pagini in urma vedeai la M5 ce mocheta i'am pus. Doar ca am zis sa mai schimb ceva inafara de banala mocheta... care o au toate masinile. Si cum si in realitate vezi una cu carbon la 1mil de masini am zis ca si pe macheta sa fie la fel. Dar se pare ca nu a iesit fix ce vroiam. Gandindu'ma la a 3-a solutie ar fi tot o "imitatie" de carbon cu o textura pentru 1:18 (sper sa o nimeresc).

Cat despre reflectia sa... in realitate nu arata ca un linoleu... arata ok, doar ca autocolantul este lucios + flash da impresia asta.

Am tinut cont de toate parerile de pe aici daca ai observat... dar totusi am spus si eu parerea mea...

Ramane sa vad ce iese cu textura... si daca si atunci nu iese bine ma dau batut si ii pun mocheta...

Multumesc de sfaturi.

DTH 24-11-10 21:53

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3841310)
Mocheta stiu sa pun destul de bine, nu trebuie sa ma iau dupa x sau y. Daca te uitai cu cateva pagini in urma vedeai la M5 ce mocheta i'am pus. Doar ca am zis sa mai schimb ceva inafara de banala mocheta... care o au toate masinile. Si cum si in realitate vezi una cu carbon la 1mil de masini am zis ca si pe macheta sa fie la fel. Dar se pare ca nu a iesit fix ce vroiam. Gandindu'ma la a 3-a solutie ar fi tot o "imitatie" de carbon cu o textura pentru 1:18 (sper sa o nimeresc).

Cat despre reflectia sa... in realitate nu arata ca un linoleu... arata ok, doar ca autocolantul este lucios + flash da impresia asta.

Am tinut cont de toate parerile de pe aici daca ai observat... dar totusi am spus si eu parerea mea...

Ramane sa vad ce iese cu textura... si daca si atunci nu iese bine ma dau batut si ii pun mocheta...

Multumesc de sfaturi.

Nu am zis că nu ştii am zis să te inspiri :) Una este carbonul original şi alta imitaţie ( nu există comparaţie ) īntre cele două :) Dar nu am zis că arată a linoleum din cauza reflexii sale...ci după cum arată :lol: nu neapărat că luceşte dar cānd m-am uitat la machetă mi-a lăsat aceiaşi impresie cānd am văzut la kitsch tuning un mertzan cu , covoraşe "persane" īn loc de preşuri :D Īn fine , baftă pe viitor cu proiectul :lol:

cruizer11 24-11-10 21:59

Ai putea,pentru a evita acel efect de linoleum,sa modifici textura,facand mai mici detaliile.Nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun,imi este greu sa ma exprim cum trebuie:???:

DrifterGT 24-11-10 22:06

E foarte simplu de facut. Trebuie sa micsorez acele "cuburi"... deoarece acum sunt prea mari... nu ?

cruizer11 24-11-10 22:07

Da da exact asta am vrut sa zic si eu:D

KrYpToN 27-11-10 17:32

3 Attachment(s)
Heyy frumoase machete :) mai ales q7-le :) am si eu un suv 1/24 :) Mercedes ML 320 vechii de prin 2005 cam asa :) .. arata asa pt ca l-am cam uitat prin debara :)) si .. cand eram mai mic imi placea sa le desfac si ... le cam stricam
:))
Ce i-as putea face?

cruizer11 05-12-10 17:22

Pai poti sa ii vopsesti barile in culoarea caroseriei eventual niste roti...

KrYpToN 05-12-10 17:28

nu cred ca i-ar sta bine :)) dar hai sa nu mai vb de macheta mea pe topicu lu Drifter pt ca nui frumos si .. lui i-am cerut parerea pt si el are un Suv :) daca e imi fac topicu meu

DrifterGT 08-12-10 23:35

4 Attachment(s)
Dupa ce am modificat M5-ul , am facut si farurile transparente, asta insemnand sa scot vopseaua portocalie pe post de semnalizare si banda de sus argintie ramanand curate si transparente.

Acum eu am 3 modele pentru stopuri.

-Transparent
-Rosu
-Negru

Vre-un (corect: vreun) sfat ?

cruizer11 08-12-10 23:37

Rosu...

bmwh548 08-12-10 23:40

Transparent o faci sa semene cu o asiatica; eu as merge pe rosu sau negru.

DrifterGT 08-12-10 23:43

Daca ar fi sa fac stopurile pe negru, sa fac si farurile ? sau ele sa ramana asa ?

bmwh548 09-12-10 00:00

Ar merge facute si farurile (contrastul negru-argintiu arata interesant).

2010 09-12-10 03:24

Faruri si stopuri negre Alex..

All times are GMT +2. The time now is 23:10.

- Copyright 2026 4Tuning