![]() |
Re: Dacia Lastun in primele modificari
Super tare...bravo tie.tre sa ai mult curaj si nervi tari in primu rand!Iti dorim mult succes si sa-ti indeplinesti proiectu asa cum vrei tu!
Si tine-ne la curent cu poze noi..si alte modificari care i le`ai facut;) Btw..ai gasit motor pana la urma?ala de dacie 1.100 nu merge?:-s |
Dacia WRC sa crezi matale ca matizu` are 4x100 ;) ... 4x114,4
|
ai dreptate...da am crezut ca face parte din categoria masini, dar se pare ca nu :P
|
2 Attachment(s)
fain lastunu felicitari si eu am unu si io vreau sa fac cate ceva pe el
|
ct o3 nmx astai id meu de mess bubu_dom si mai vb io il conduc de la 16 ani lastunu :D:D:D
|
bubule, azi ai facut pozele? asa arata alea dupa ce le-ati vopsit?
|
astazi iam facut iti place? :D
|
cat consuma ?
|
cam 6 presupun .. cât juma` de oltcit :)
|
este jumatate din motorul de oltcit,dar nu jumatate ca motorul de oltcit special
adica nu mai e boxer,e taiat pe jumatate ramanand 2 cilindrii in linie, cei de pe partea cu delcoul,raciti cu aer sorry daca s-a mai zis,citisem ceva gresit pe prima pagina |
de consumat lua cam 5-6% acum nu mai consuma ca am calat motoru
mi-am luat jenti pe 13 de honda cu gume pe 175 si am iesit in probe in port si l-am probat c-am tare :D cred ca maine pun niste poze noi cu el mi-a promis cineva ca imi face rost de un motor de tico cu tot cu cutie la 10 mil am mai gasit un bloc cu chiuloasa, galeria de admisie, si carburator de golf 1 la 4 mil cutie de golf 2 la 7 mil dar trebuie adaptata si pt astea trebuie sa mut oalele de la amortizoare si basculele mai in afara si dureaza c-am mult asa ca motoru de tico zic ca e mai rezonabil si daca umblu putin la el cred ca o sa fuga ceva mai tare decat un tico stock in fine sa il iau si mai vad ce fac am mai gasit la unu sa imi faca un bodykit |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Am promis ca pun niste poze mai noi c-am tarziu da... mai bine mai tarziu decat niciodata...
|
uau arata foarte bine imi place, arata foarte bine cu jantele..sa ai noroc de el8) :D
PS: Stopurile sunt de vw golf 1? arata foarte bine :D |
mai am sa ii montez geamuri electrice am kitu acasa da nu am timp
inchidere si alarma dar astea dupa body kit mai intai motoru ca ala e totul... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning