![]() |
Re: Bh-33-sun
Quote:
Pai reteta nu ti-o dau , oricum nu ai avea ce ace cu el ! Baza e Lamborghinii Arancio Perla si e combinat cu negru doar s-au schimbat proportiile si unele perle sa fie mai stralucitor , apropo reteta originala e de caca |
iti dai seama ca nu vroiam reteta, m-am exprimat eu gresit, ma refeream la denumire :)
|
maine pun poze noi cum arata acum dupa ultimul retus la vopsea , am schimbat si haionul si tavanula am facut negru cu niste perle mari ( sau cum sa numesc sclipiciurile din vopsea) ce am adus de la un prieten ce lucra la o firma de tuning din Austria , mi-a zis ca acela e de la Mipa, dar in Romania nu am prea intalnit marca asta de vopsele
|
Quote:
|
poti veni oricand , oricum e bine sa vii cu o saptaman macar inainte sa vedem si modelele ce vrei sa pui pe el si discutam tot , preturi la piese la montaj etc.
|
poti veni oricand , oricum e bine sa vii cu o saptaman macar inainte sa vedem si modelele ce vrei sa pui pe el si discutam tot , preturi la piese la montaj etc.
|
horguem....luna viitoare probabil voi trece pe la u la atelier...o sa`mi lasi niste detalii k am gasit pe site`u tau ce kautam...adaugari dealea sub bari si nu`s skumpe....se fak pe comanda???dak da in kat timp is gata??montaj inkuls in pretz?...msms
|
te astept si putem discuta
|
trag prelata poate pe el acum ma tot gandesc sa schimb jantele pe sezonul viitor , tot ceva 9x16 insa un alt model
|
Sal.Am o intrebare .Ce ai putea sa imi faci pt fata la un rechin?Am facut un spoiler dupa unul de urs dar nu se potriveste la fix si colac peste pupaza l-am si rupt azi ca am asezat-o cu roata intr-un canal.Mi-ar trebui ceva care merge fara bara fata originala pe care nu o mai am.Daca ai cumva ceva poze....?
|
Quote:
|
rekin cabrio?!:O...si yo vreau pozele:D
|
daca nu ma insel un rechin rosu.. nu? care parcheaza undeva pe sovata?:rolleyes2
|
Ms,trimite-mi te rog pe [email protected] ceva poze si te sun si eu mai tarziu.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning