Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Bh-33-sun (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/20938-e30-bh-33-sun.html)

horguemtuning 24-10-06 08:50

Re: Bh-33-sun

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 594349)
hai ca nu ti-a inteles intrebarea

cat te-a costat acum ultima data sa o vopsesti?

ce culoare este, din ce paletar?

Pai reteta nu ti-o dau , oricum nu ai avea ce ace cu el ! Baza e Lamborghinii Arancio Perla si e combinat cu negru doar s-au schimbat proportiile si unele perle sa fie mai stralucitor , apropo reteta originala e de caca

alexutzu 24-10-06 19:34

iti dai seama ca nu vroiam reteta, m-am exprimat eu gresit, ma refeream la denumire :)

horguemtuning 27-10-06 19:06

maine pun poze noi cum arata acum dupa ultimul retus la vopsea , am schimbat si haionul si tavanula am facut negru cu niste perle mari ( sau cum sa numesc sclipiciurile din vopsea) ce am adus de la un prieten ce lucra la o firma de tuning din Austria , mi-a zis ca acela e de la Mipa, dar in Romania nu am prea intalnit marca asta de vopsele

bodyspeed 28-10-06 22:53

Quote:

Originally Posted by horguemtuning (Post 601154)
maine pun poze noi cum arata acum dupa ultimul retus la vopsea , am schimbat si haionul si tavanula am facut negru cu niste perle mari ( sau cum sa numesc sclipiciurile din vopsea) ce am adus de la un prieten ce lucra la o firma de tuning din Austria , mi-a zis ca acela e de la Mipa, dar in Romania nu am prea intalnit marca asta de vopsele

abia asteptam pozele...;)

horguemtuning 30-10-06 19:18

poti veni oricand , oricum e bine sa vii cu o saptaman macar inainte sa vedem si modelele ce vrei sa pui pe el si discutam tot , preturi la piese la montaj etc.

horguemtuning 30-10-06 19:27

poti veni oricand , oricum e bine sa vii cu o saptaman macar inainte sa vedem si modelele ce vrei sa pui pe el si discutam tot , preturi la piese la montaj etc.

m1kut7u 30-10-06 22:30

horguem....luna viitoare probabil voi trece pe la u la atelier...o sa`mi lasi niste detalii k am gasit pe site`u tau ce kautam...adaugari dealea sub bari si nu`s skumpe....se fak pe comanda???dak da in kat timp is gata??montaj inkuls in pretz?...msms

horguemtuning 31-10-06 06:33

te astept si putem discuta

horguemtuning 04-11-06 06:45

trag prelata poate pe el acum ma tot gandesc sa schimb jantele pe sezonul viitor , tot ceva 9x16 insa un alt model

piratu_volvo 04-11-06 21:51

Sal.Am o intrebare .Ce ai putea sa imi faci pt fata la un rechin?Am facut un spoiler dupa unul de urs dar nu se potriveste la fix si colac peste pupaza l-am si rupt azi ca am asezat-o cu roata intr-un canal.Mi-ar trebui ceva care merge fara bara fata originala pe care nu o mai am.Daca ai cumva ceva poze....?

horguemtuning 06-11-06 20:11

Quote:

Originally Posted by piratu_volvo (Post 610821)
Sal.Am o intrebare .Ce ai putea sa imi faci pt fata la un rechin?Am facut un spoiler dupa unul de urs dar nu se potriveste la fix si colac peste pupaza l-am si rupt azi ca am asezat-o cu roata intr-un canal.Mi-ar trebui ceva care merge fara bara fata originala pe care nu o mai am.Daca ai cumva ceva poze....?

Pai am toate modelele ce am pe siteul nostru sau daca vrei putem face ceva original. Referitor la bara nu conteaza daca nu il ai pe cel original inventam noi acolo ceva , important ii sa fie ceva in caz de "impact" , asa am patiti cu masina unui var care dupa ce i-am montat o bara noua si i-am montat cu bara de betal sub a si avut un incident si a vazut cat de mult amortiza din impact bara de metal, pe de alta parte e si pentru sustinerea barii in linie . Daca vrei suna-ma la tel: 0747-254557 sau 0745268665 si discutam sau pe mail iti pot trimite pozele de la un cabrio rechin facut de noi in vara !

m1kut7u 08-11-06 06:19

rekin cabrio?!:O...si yo vreau pozele:D

ge0rge 08-11-06 12:00

daca nu ma insel un rechin rosu.. nu? care parcheaza undeva pe sovata?:rolleyes2

piratu_volvo 08-11-06 13:50

Ms,trimite-mi te rog pe [email protected] ceva poze si te sun si eu mai tarziu.

Xender 08-11-06 19:06

Quote:

Originally Posted by ge0rge (Post 614672)
daca nu ma insel un rechin rosu.. nu? care parcheaza undeva pe sovata?:rolleyes2

Cu stopuri rotunde??

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning