Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Poze cu...noi:) (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/20793-poze.html)

BH-15-RIC 25-07-06 22:11

Re: Poze cu...noi:)

Quote:

Originally Posted by DOMY_m3
e cantaret si canta la nunti.poza asta e de la o petrecere la aer liber cand canta ceva manele.stiu ca eu am facut pozele...

Mai DOMY de mult nu am ris asa bine la un post pe forum !!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

FaQ4EvEr 25-07-06 23:32

8 Attachment(s)
m am suparat scot eu acuma pozele haioase parerea mea da noah sa vedem sa ma fac de rusine :)) aaa sa va uitati ce note bune am avut eu in liecu pffffuu altu mai bun ca mine ??? sa se prezinte

FaQ4EvEr 25-07-06 23:34

Quote:

Originally Posted by FaQ4EvEr
m am suparat scot eu acuma pozele haioase parerea mea da noah sa vedem sa ma fac de rusine :)) aaa sa va uitati ce note bune am avut eu in liecu pffffuu altu mai bun ca mine ??? sa se prezinte

aaa si cum zicea sandu ce bine e sa lenevesti(ultima poza) ce ziceti de tuningul acela?? in grecia rupe tot:))

civic_ex 26-07-06 01:13

1 Attachment(s)
nu prea haioasa, dar cat de cat interesanta!
poza facuta anul trecut sau acu 2 ani.

DaBotta 26-07-06 03:21

5 Attachment(s)
Si amu acesta is io ;) nu is verry funny pozele :)

valerutzz 26-07-06 08:25

Quote:

Huooo domnu` cu 4 la mate :D

FaQ4EvEr 26-07-06 08:27

Quote:

Originally Posted by valerutzz
Huooo domnu` cu 4 la mate :D

pai normal nu ca tine un toci ce ai fost :D dooohhhh rar sa ai tu 4 ca m ai nu te omorai ptr 4 ala :)) vai samar:)) macar acuma l a faculta te ai mai trezit si tu la realitate

valerutzz 26-07-06 09:03

1 Attachment(s)
Si poza promisa, cand striga lumea dupa mine 'afro-man' :D

P_C_D 26-07-06 09:15

Quote:

Originally Posted by civic_ex
nu prea haioasa, dar cat de cat interesanta!
poza facuta anul trecut sau acu 2 ani.

Piticanieeeeeeeeee ;) :) :)

FaQ4EvEr 26-07-06 09:33

Quote:

Originally Posted by P_C_D
Piticanieeeeeeeeee ;) :) :)

acuma care e piticanie???civic_ex sau masina????? iar de afroman imi era dor sa vad poza aia=)) rupe locu freza aia=)))))) jurrr macar mai rade lumea pe aici=))))

FaQ4EvEr 26-07-06 09:34

p-c-d tu nu te bagi la avioane?? de poze?hai ca poti stim ca poti

P_C_D 26-07-06 10:12

Quote:

p-c-d tu nu te bagi la avioane?? de poze?hai ca poti stim ca poti

Eu nu prea incap in poze tati :)) O sa bag si eu .. candva ! :)

DaBotta 26-07-06 12:42

valerutz total aratai cu paru ala , doar te stiu de prin scoala ;)

SoundIdentity 26-07-06 16:36

Quote:

baa.si io is gasutz da tu ma intreci :):):) P.C.D.-ul nu pune poze cu el ca e asa de gras ca nu este aparat in care sa incapa complect din cap pana-n picioare si mai ales pe lat :):):)

valib 26-07-06 16:41

Quote:

in poza a 3a...
sigur nu esti tu ala` de canta MaiAHi MaiAHou (cum naiba era melodia aia de la O-zone - dragostea din tei), de te-o aratat si la TV? aia ziceau ca e ceva american sau ce era...da io cred ca erai tu`:o :lol: :lol: :lol:
WE WANT MORE!
:lol:

P.s: lasati dumele...POZELE is baza pe topicu` asta. Este si topic pt dume, ceva de gen Taclale(e pe prima pag. pe undeva)

All times are GMT +2. The time now is 06:03.

- Copyright 2026 4Tuning