![]() |
re: Cea mai frumos modificată maşină din Bacău
In continuare asteptam cat mai multi membrii la vot!;) Se pare ca este nevoie de un candidat care sa tina piept RRR-ului:idea: Dupa mai multe voturi exprimate se vor mai clarifica putin lucrurile.
|
in cazul asta votez 99 TUN :)
|
acuma depinde din ce perspectiva vrei sa o iei. masina fiecaruia i se pare impresionanta... dar ca sa nu fiu rau... am sa zic ca cel mai frumos si cu bun gust o sa fie sfw, 407-le lui cristi, o sa fie masina lui silviu. a lui aleks. sunt multe. nu le mai enumar. imi place mercedesul lui sultan. ala nks.
|
deci tu cu care ai votat?! Alege-o pe cea care iti place mai mult;-)
|
de ce nu puneti poze cu fiecare masina in parte sa vedem si noi despre ce masini vorbiti? :flower: :baby: :mrhappy:
|
Quote:
pt ca de fapt masinile astea sunt doar in imaginatia noastra :shock: Asa ar fi normal ... sa fie puse poze ... :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Sau...uite:idea: ...vino tu si stai o zii sa te invarti dupa toate masinile sa le faci fotografii prin centru si noi punem mana de la mana si te platim;) . Kiar avem nevoie de un fotograf. |
Quote:
|
chiar asa pastore ... voteaza-ma pe mine :D
|
Pai poze sunt...Se gasesc poze pe forum si cu VSA si cu RAI si cu TUN si cu SFW si cu ADV si cu ZOZ..RRR poate intra si ne da cateva poze..se pot face rost de poze daca se vrea..
|
sa inteleg ca ...cea mai impresionanta masina dintre cei p care ii cunoastem...
ca asa masini frumoase sunt ....GOLF 4 NUT e chiar super are bodykit ,angel,clare,vinyl p capota e chiar misto...... mai e si Renault ala megane care e deabea vopsit...astea chiar merita sa intre in TOP o sa incerc sa fac rost d poze cu ele ;) |
Quote:
intra pe topicul masinile modificate din bacau si ai sa vezi acolo poze cu aproape toate masinile |
foarte greu topul pt ca sfw,vsa,tun sunt niste masini foarte frumoase,iar gf5 vine tare din urma. bmw-ul nu imi place deloc :oops:, e opinia mea. Asa ca eu ii declar pe toti 4 pe locul 1. Aveti noroc ca in bacau masinile sunt modificate cu bun gust..noi nu ne putem lauda foarte tare in cluj ;)
FELICITARI POSESORILOR |
Quote:
Pastore ... esti un dulce ... iti multumim mult pt aprecieri ... nu stiu eu multe masina modificate de prin cluj, da umbla vorba ca ar fi un nissan super pe acolo ... poate stii tu a cui e .... :rolleyes2 :shock: :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning