Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   discutii ... (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/2065-discutii.html)

Ady_Gixxer 15-10-04 12:07

rugaminti facute pe un chat...patetic.......! :lol:

B|shOp-VR6 15-10-04 12:32

Mai bine il mutati la ARENA ca se va ajunge la Eryka vs 1/3 din forum

Parerea mea....

Eryka 15-10-04 12:35

...

nkz 15-10-04 12:51

Si iata cum a ajuns Zahei sa ia palme dupa ceafa de la copilasii de 16 ani.
Eryka, parerea mea este ca esti cam agresiva in exprimari mai ales ca nu stii nimic despre viatza personala a lui Zahei (sau stii?).
Unde este respectul fata de cel in varsta in ziua de azi? (scuze Zahei ca te-am facut mosneag, dar asta esti).
Io propun asa: sa ne intalnim odata cu totii tineri si batrani si sa facem un sex party ca sa fie clar odata ptr totdeauna cum stau lucrurile, dupa care nu vor mai fi probleme de respect. Macar sa stim pe ce ne bazam.
Astept propuneri. :lol:

Eryka 15-10-04 12:58

...

Lao 15-10-04 12:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bobbyadr\"
@eryka tot eu te plimb,asa ca nu te mai sresa :lol:

Boby,Rebeca stie ce scrii tu p-acilea?! :shock:

Erica,iti dau numarul Rebecai? :lol:

nkz 15-10-04 12:59

Si acum intrebare de cultura generala ptr. Zahei:
- Cu ce piesa de motor s-a plimbat Eryka?

Eryka 15-10-04 12:59

...

zahei 15-10-04 13:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"nkz\"
Si acum intrebare de cultura generala ptr. Zahei:

radio erevan raspunde: nu suntem foarte siguri, dar arata ca un culbutor!

Lao 15-10-04 13:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"nkz\"

Cu o biela.

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
N-am credit

Chickeeeenn!!! :P

iasi_drifter 15-10-04 13:54

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
. ca tot suntem la discutia asta : a) crezi k m-as urca eu in masina ta?
b) crezi k m-as uita la tine??

Oricum nu am eu treaba cu pushtoaice de 16 ani dar daca sa zicem ai avea 18+ si mi-ar placea de tine te-as putea imbarliga daca mi-as pune mintea si asta fara ajutorul unei masini sau motociclete. Ca la o chestie se pare ca suntem de acord si anume ca nu ai nevoie de nush ce masina sau motocicleta ca sa cuceresti o fata. Conteaza mai mult ce o faci sa simta si bani tre sa ai doar destui ca sa poti merge la o cafea, discoteca sau undeva in oras. Felul cum arati conteaza intr-o oarecare masura dar nici macar asta nu conteaza intotdeauna f mult. Nu zic ca pot avea orice fata dar am avut destule si zic eu ca sansele sa te pot cuceri sunt mai mari decat cele sa nu reusesc. Si asa te-ai si uita la mine si te-ai si urca in masina mea.
Evident vorbesc de un caz imaginar sa nu crezi acum ca am vreun interes sa te cuceresc sau sa te uiti la mine sau sa te urci in masina mea.

zahei 15-10-04 14:06

@iasi_drifter: prietene, mie mi se pare ca esti cam varza. sa aflam ce spun si prietenii nostri. :lol:

nkz 15-10-04 14:17

Re:

Quote:

Oricum nu am eu treaba cu pushtoaice de 16 ani
Vad ca ai treaba din plin, exact cu o pustoaica de 16 ani.
Quote:

nu ai nevoie de nush ce masina sau motocicleta ca sa cuceresti o fata.
D-aia vezi cele mai bune femei ca umbla numai cu muncitorii de la FAUR sau cu aia care schimba noaptea liniile de tramvai
Quote:

Conteaza mai mult ce o faci sa simta si bani tre sa ai doar destui ca sa poti merge la o cafea, discoteca sau undeva in oras.
Mai ramane decat sa stii sa dai din limba
Quote:

Felul cum arati conteaza intr-o oarecare masura dar nici macar asta nu conteaza intotdeauna f mult.
Ia-ti tu femeie urata si de 80kg si mergi cu ea in masina la drifting si iti promit ca o sa iti aplaud curajul.
Quote:

Nu zic ca pot avea orice fata dar am avut destule si zic eu ca sansele sa te pot cuceri sunt mai mari decat cele sa nu reusesc. Si asa te-ai si uita la mine si te-ai si urca in masina mea.
Maestre pot sa te ating?
Quote:

Evident vorbesc de un caz imaginar sa nu crezi acum ca am vreun interes sa te cuceresc sau sa te uiti la mine sau sa te urci in masina mea.
Incep sa cred ca ai o viatza cu totul si cu totul imaginara.

bobbyadr 15-10-04 14:48

ba s-a mutat sbz-ul aici :lol:

lao citeste tot topicul tata,nu te rezuma la 1-2 pagini :lol:

Lao 15-10-04 23:27

Felicitari celui care a deschis topicul,se pare ca nu a fost Gabi acela. ;)

Quote:

Originally Posted by \"Boby\"
lao citeste tot topicul tata,nu te rezuma la 1-2 pagini

L-am citit,fiule,dar nu aveam alta \"intrare\",asa ca m-am gandit sa te \"lovesc\" unde te doare.

P.S. Nu mai posta cu RBK langa tine. :lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:16.

- Copyright 2026 4Tuning