Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu Auto Moto Show 28-29 aug 2010 (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/206113-sibiu-auto-moto-show-28-29-aug-2010-a.html)

Bfair 30-08-10 22:54

Re: Sibiu Auto Moto Show 28-29 aug 2010

pai si daca nu vroiau sa se faca de ras pentru 11 euro de ce au plecat fara sa achite..pentru ca nu cred k participantii au fost sunati ca sa isi plateasca noapte de sambata care era asigurata, or fi fost sunati din cauza noptii de vineri care nu a fost achitata... dupa ce l-i s-a spus clar ca e gratuita doar noaptea de sambata :)

Ali_ump 30-08-10 23:05

Quote:

Originally Posted by Bfair (Post 3622056)
pai si daca nu vroiau sa se faca de ras pentru 11 euro de ce au plecat fara sa achite..pentru ca nu cred k participantii au fost sunati ca sa isi plateasca noapte de sambata care era asigurata, or fi fost sunati din cauza noptii de vineri care nu a fost achitata... dupa ce l-i s-a spus clar ca e gratuita doar noaptea de sambata :)

Nu cred ca au stiut .,..asta voiam sa zic...eu personal ca organizator cel putin pe o persoana nu aveam tupeul s-o mai sun sa ii spun nu ca s-a rezolvat ceva in privinta incidentului cu masina ci ca trebe sa mai plateasca nush ce de care nu stiu daca stia sau nu ! Trimit eu 11 euro:)) macar pentru o persoana daca organizatorii nu au avut un fond de risc pentru situatii neprevazute!
Sa fim seriosi, e dea dreptul jenant...eu in momentu ala cred ca intram in pamant daca cineva ma punea sa sun sa mai cer bani cuiva care si asa a plecat cum a plecat! Sincer ... daca faci parte din organizare ceea ce banui ca da...ca prea le tii partea ....cred ca simti la fel chiar daca nu ai sa recunosti:rolleyes2:D
Ma opresc ca o sa fiu luat la tiruri de ceilalti si nu-mi doresc:)
Mi-am exprimat parerea si sper sa nu fi deranjatt pe nimeni mai mult decat trebuie! Insa un lucru e sigur...participarea mea la vre0unu din showuri ...va fi extrem de bine aleasa ... si mai mult ca sigur in calitate mai mult de spectator:D

cj-86-pit 30-08-10 23:08

Quote:

Originally Posted by Bfair (Post 3622012)
@ ali, perfect deacord cu tine..cine a fost in kart?.. un inconstient..ok..sa plateasca pt inconstienta lui si punct

gresit in acel kart i s a permis sa se urce ca doar nu l a furat si s a dat de capul lui...in consecinta organizatori evenimentului trebuie sa raspunda chiar daca carturile ar fi avut asigurare nici un asigurator nu ar fi despagubit pagubele pt ca evenimentul nu s a produs pe un drum public ci intr o parcare privata intr un show organizat unde organizatorii vor fi trasi la raspundere

craziyass 30-08-10 23:08

Quote:

Originally Posted by Bfair (Post 3621972)
Chestiile astea de ce nu le spuneti?

don't forget Bfair ;)

Fara suparare, domnul "Bfair", tu sti cu cine stai de vorba, aici pe forum. De ce nu le spui oamenilor cu care porti discutii aici, cu cine au placerea? Nu ti se pare "fair" sa faci chestia asta? E doar o parere.

Numai bine

Bfair 30-08-10 23:16

nu fac parte din organizare propriu-zis, s-a intamplat doar sa fiu prezent si sa incerc sa ajut pe ici pe colo :) iti garantez ca s-a stiut ca seara de vineri trebuie platita pentru ca o parte din participanti au avut bunul simt si si-au achitat. Iar grupul de la arad a plecat duminica dimineata inainte de nefericitul incident bine mersi de la hotel ;) ceea ce mi se pare, ma repet, treaba ca la romani... si atat. :neutral:

si crede-ma ca nu incerc sa tin partea nimenui, pentru ca intradevar au fost si minusuri din partea organizatorilor. Dar daca nu arunc cu rosii in ei sau nu ii pun la zid asta inseamna ca le tin partea? . Incerc sa fiu un pic mai realist si sa readuc putin cu picioarele pe pamant toate discutiile cam exagerate de pe aici :)

cj-86-pit 30-08-10 23:18

Quote:

in loc sa faci comentariile acestea (imi dau seama ca esti unul din organizatori)mai bine ai vb cu colegii tai si ati face o cheta sa platiti pagupele facute si nu ma fa sa caut anuntul pe care l ati postat voi ca reclama la eveniment unde spunea ti ca masinile vor fi pazite si alte bla bla uri ca cred ca le stii tu mai bine

morpheusmaster 30-08-10 23:18

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3621823)
Concluzia este. Nimeni nu raspunde de acele daune, nimeni nu isi asuma responabilitatea. Fapt pentru care ar trebui sa imi repar masina din banii personal.
Nu ma opresc aici!

Big Hug!!! O sa fie bine, ai sa vezi! Stiu ce inseamna sa'ti lucrezi masina din bara'n bara cu mana ta si stiu ce am simtit cand a intrat unu in mine (n spate)...nu cred ca ai fabulat si exagerat. Again, big hug!!! BIG BIG BIG!!! O sa fie bine, gandeste pozitiv!

Quote:

....

Ba, tu esti un mare nesimtit. Ai un tupeu murdar pe tine cum nu am vazut. De unde ai aparut si tu pe forumul asta ca o ciuperca dupa o ploaie radioactiva nu stiu...dar inteleg ca esti de prin organizare, cealalta tabara. Stii de vorba aia: capul plecat sabia nu taie? Ei bine vad ca la tine nu prea se aplica caci voi in loc sa veniti cu un mesaj oficial, sa faceti o cheta din banii aia incasati sau sa veniti cu bani de acasa (ce drq fratilor, aveti bani sa va modificati masinile dar nu aveti fiecare 20 lei de pus pt despagubiri???...macar acolo simbolic), tu in schimb vii aici si faci **** mare pa romaneste. Sincer daca ar fi fost masina ta cred ca putin te durea caci pe tine nu te ating chestiile astea, is prea exagerate si trase de par...dar uite coane ca unii stau cu anii sub masina si langa masina...si cand vine un bouvagon cu cartu si le strica bijuteria ii cam doare. Dar mai mult doare cand nu vad niste oameni care sa'i inteleaga in suferinta. MAI ALES CA VORBIM DE UN TUNINGSHOW!!! Deci nu era in pwla mea (ca ma scoti din sarite) in parcare la Carrefour sa dea de 2 pwulalai de la paza care sa'i spuna ceea ce iati spus voi.

Deci VOI ORGANIZATORII care ati permis asa haos cu carturi si drifturi si cros langa masini ar trebui sa platiti. Eu sincer sa fi fost cu masina in locul ei, bateam de'l snopeam pe cel din cart si pe cel cu ideea mareata de a se da carturile in acelasi loc cu expo.

Again, bai copile! Acolo's pagube de sute de euro si voi aveti tupeul sa sunati pentru o camera de 11euro? 50 lei ba? In 50 lei stateati? Dati drq un cont la o banca ca vii punem noi numai tinetiva gurile spurcate acasa...mai ai tupeu sa intri pe forum sa scrii astea?

Da voi chiar sunteti de capu' vostru acolo? Nu aveti si voi unu mai cu cap care sa va spuna "bai baieti...am gresit...cam nasol. Ce facem acum, cum ne scoatem?"

Te vad ca scrii ca au fost minusuri din partea organizatorilor. CE ORGANIZATORI FRATE??? CE ORGANIZARE??? ...si daca nu faci parte din organizare cine esti tu atunci sa mananci cacat aici sa le tii partea? bai baiatule ia o pauza, treci la somn.

Ali_ump 30-08-10 23:23

Ma da agresiv esti in seara asta:) stilul caracteristic morph...:)eu am incercat sa fiu mai diplomat!

mrmuscolo 30-08-10 23:24

Stau si citesc cate prostie poate sa dezvolte mintea romaneasca.

Mai frate nu vi se pare ca prea exagerati cu atata dramatizare? Nu vedeti ca tot ce se discuta in acest topic este indreptat clar sa denatureze intentionat evenimentul asta? Sunteti chiar asa de naivi?

Daca nu as cunoaste cu adevarat cele discutate in aceste randuri poate as crede si eu toate exagerarile celor care au postat, dar hai sa va explic eu unele chestii, ca fata de unii papagali de aici eu am avut posibilitatea sa asist la acest eveniment mai profund si i-am ajutat pe cei care au organizat.

Pentru toti cei care nu stiu va explic o chestie din start. Grillfestul nu ii inghit deloc pe cei de la Midnight. De ce? Totul a inceput de cand Midnight a anuntat ca va face un eveniment de genu asta. Grillfestul dupa evenimentul lor se cred buricu pamantului si ca totul li se cuvine.

Inainte de eveniment au facut tot posibilul sa denatureze evenimentul, desi nimeni nu avea treaba cu ei. Si-au dat si un membru afara cu pretextul de ce ii ajuta pe organizatorii evenimentului, desi nu avea nici o treaba cu midnight-ul. Presedintele la Grill Fest le-a interzis la toti membrii sa participe la evenimentul acesta, si dupa delungi certuri intre ei au venit o parte de la ei sa participe la eveniment.

De cand au venit la eveniment 3 dintre ei au facut scandal pe acolo, vorbeau urat si parca nimic nu le convenea, desi scandalagii nu erau concurenti.

Ma bucur ca toata lumea posteaza pe aici doar o parte din adevar.

Liwione ala este un LOZER si un ciudos si jumatate. Nu da dovada deloc de FAIR PLAY . Pentru el rivalitatea intre cluburi este pe viata si pe moarte. Parca sunt clanuri mafiote.

De treaba cu bataia. Stiti cu adevarat de ce a avut loc inainte sa judecati?
In primul rand in bataie nu a fost implicat nimeni din Midnight asta sa stiti. Presedintele de la Grill fest, adica mascariciul de Liwione ( da da ala gras si cu mintea scurta), s-a enervat si la pocnit pe unu din organizatori ghici de ce? Ca de ce nu ii pune imnul clubului lui sa se auda in cazul evenimentului :)))) Hai frate faceti atata tantam ca ce sa intamplat la eveniment dar pentru ca nu iti pune o melodie sa ajungi sa pocnesti organizatorul ti se pare normal?
Si clar ca cel lovit ia rapuns cu aceasi moneda, ca sa fim seriosi cine nu l-ar fi pocnit inapoi. A inceput ala sa se vaite, sa dramatizeze...a facut ditamai balciul pe acolo dar pacat ca lumea nu stia tot adevarul.

De treaba cu gardurile iara se vorbeste doar ce vor cei de la Grill Fest.
Gardurile care au cazut peste masinile la unii concurenti, erau asigurate cu borduri sa nu fie luate de vant. Cand au ajuns la eveniment ei au luat acele borduri si le-au pus la masinile lor, la roti sa si le inalte. Chiar li s-a cerut de catre cineva din organizare sa puna bordurile la loc ca gardurile risca sa cada din cauza vantului dar ei nu .... Batman Batman . Si acuma vad ca se vaita ca fetitele, organizatorii oferinduse sa le si repare masinile, chiar daca concurentii erau de vina de pagubele facute.

Pink-ule fata draga, nu fi trista, findca e pacat. Intelege omu pasiunea ta fata de masina, dar laso frate mai moale ca deja vorbesti de zici ca esti casatorita cu ea. Te-am vazut si dupa cele intamplate la eveniment, faceai spume de parca a vrut cineva intentionat sa se intample asa ceva. Bine esti suparata pentru cele intamplate este normal, dar creezi deja o drama nationala. Cel care a lovit masina ta nu avea aprobarea organizatorilor sa se plimbe acolo. Carturile au fost conduse in cadrul expozitiei doar de un baiat de la standul de inchirieri care era profi. Cei care inchiriau carturile trebuiau sa se plimbe cu ele in afara evenimentului. Eu din cate stiu organizatorii ti-au oferit tot sprijinul dupa incidentul ala dar tu fata obraznica nu esti recunoscatoare deloc :)

De comentat si faptul cu cazarea ta. Din cate am inteles voi ati venit de vineri si ati cerut 2 camere care sa le platiti voi. Si ati plecat fara sa le platiti. Deci rusinica.....oricat ar fi fost suma.

Toate ca toate sunt dezgustat de unii care duc pasiunea asta la limite prostesti.

VioLo69 30-08-10 23:26

ba fratilor .......................
prima si prima oara ......rusine pt cei care se ascund in spatele unor nick-uri create de o zi pt a comenta asa deampulea..............tot cereati voi pe cineva din organizare sa vb ............ati stat sa ganditi putin dc nu zice nimeni nik ??
poate erau ocupati cu altceva .........poate dormeau oamenii ca au stat de joi in parcare ..........poate ca numarau miliardele alea ce sau facut.............
de ce nu aveti rabdare .......................????
nu asociati numele de Midnight in tot cacatul ala care il vedeti voi .......
sa va fie clar la toata lumea ...........sa muncit la evenimentul asta si nimeni nu are ce sa zica .........pt ca nu stie nimeni nik

in legatura cu problemele de la ev ...........da oameni ......au fost
gardul...........a fost asigurat cu borduri care sustin umbrelele pe terase (daca oameni au vrut sa puna masina cu "curu'n sus" si nau venit cu rampe ....au luat alea ca ce plm .....dale draq de garduri ca nu cad........sau ca sa isi asigure cortul lor au legat de gard ca ce plm ......las ca tine .............ca sa nu cada stalpi aia mici cu care isi inconjurau masinile au luat tot bordurile de la gardul mare din spate ..........ce draq de vina bagati organizatorului ??........nu numai organizatorul are vina
sincere regrete pt masina lui pinky............dar sa se inteleaga clar .....de unde doamne iartama sa stie organizatorul ce "pilot" ia cartul(erau cu cheile in contact si cam orice se putea da cu ele fara sa stie organizatorul) .....nu stiu prea multe detalii in treaba asta dar stiu clar ca pinky a dat in judecata pe "pilot" care sia luat angajamentul ca va rezolva problema
showul de box .........hmmmmm........dupa cateva zile in care nervii sunt intinsi la maxim oameni mai si cedeza ..........nu zic ca are vreo scuza dar nu e chiar asa cum zice lumea ..........nu incerc sa il scuz pe individ dar pana la urma a fost mai mult o treaba personala ...........si sa se inteleaga clar ........nimeni de la Midnight nu a agresat pe nimeni ..........
treaba cu GLL vs Midnight ...........alta treaba nasoala ..........fratilor ...intelegeti ca peste tot sunt 2 feluri de oameni ........intradevar exista o rivalitate prosteasca dar numai intre persoane nu si cluburi ....
legat de imnul celor de la GLL...........a fost oprit dupa 5 secunde ......pt a putea vb cu cei de la Midnight daca sunt de acord .........dupa discutie totul a fost ok .........urma sa se difuzeze si imnul lor numai ca sincer nu stiu ce sa inteles sa fie clar .........midnight nu a avut nimik impotriva imnului celor de la gll
sincer acum sunt prea obosit sa mai stau sa explic pe aici dar o sa revin maine cu raspunsuri si la celelalte probleme ..............si sa vada lumea ca nu imi e frica sa zic cine sunt ............Viorel membru Midnight .........si o parte din organizare ..........pt restu ............fiti barbati ;)

mai povestim maine...............sincere regrete pt masinile avariate si respecte pt toata lumea

Bfair 30-08-10 23:30

nu mananc nimic pentru ca nu am de ce, dar ma repet pentru ca nu ii pun la zid inseamna ca le tin partea? multi dintrei voi vorbesc fara sa cunosca si parerea sau varianta organizatorilor. din afara e usor de aratat cu degetu si de pus la zid ;) ramane sa asteptam si varianta organizatorilor nu?

morpheusmaster 30-08-10 23:36

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3622124)
Ma da agresiv esti in seara asta:) stilul caracteristic morph...:)eu am incercat sa fiu mai diplomat!

Da frate vad, da la astia diplomatia nu pusca! Diplomatie diplomatie dar cand el tot o tine cu ai lui 11e cand acolo's sute...sa fim seriosi. Toate au o limita...intru pe forum si vad 2 pagini noi scrise din care 5 posturi is ale lui ciuperca care nu'i din organizare, da'i avocatul lor. Nu mai zicem ca userul e creat in ultimele 10h... Ok, inteleg, nu am fost acolo si nu ai idee cat ma bucur! Am vrut sa merg, sincer nu stiam ce...Sibiiu ori Tg. Secuiesc...era 3 noaptea vineri cand nu stiam incotro...dar am zis mai bine acasa ca se anunta vreme proasta si masina cum e...dar mai bine asa frate.

Decat sa dai de astfel de "pasionati" care fac hit&run...mai bine acasa tati...si totusi nu vad de unde tot o ardeti voi cu GLL vs Midnight! Fratilor, NU NE INTERESEAZA rivalitatile voastre locale!!! Repet, au suflat cei de la GLL VANT? NU! Era membru GLL ala cu cartu si a intrat voit in Pinky? NU! aici treaba nu e de GLL vs Midnight! lasati cluburile in pace si luati organizatorul in brate ca el este responsabil.

Ok, carturile nu aveau voie. Nu era treaba organizatorului sa'i dea afara? BA DAAAAAAA...a facut asta??? NUUU...deci e vinovat?? DAAAA
Ok, au fost luate caramizile de la gard. Era treaba organizatorului sa le puna la loc CU ORICE COST? (inclusiv excluderea din expo a celor care refuzau)...a facut asta? NUUUUU...au cazut gardurile? DAAAAAA...avariat masini? DAAAA...vina organizatorului? DAAAAA...

...& the list can go on & on & on. Eu daca gresesc cu ceva va rog sa ma scuzati, imi cer scuze daca jignesc prin limbaj si agresivitate dar sincer va spun, traiesc dupa "capul plecat sabia nu taie" si cel mai mult ma deranjeaza sa vad oameni care gresesc si dupa's cu pwla mare!...si acolo sa gresit la greu la organizare si interpretarile nu'si au rostul!!! GLL vs. Midnight e CANCAN!

Ali_ump 30-08-10 23:39

Quote:

Originally Posted by mrmuscolo (Post 3622126)

Pink-ule fata draga, nu fi trista, findca e pacat. Intelege omu pasiunea ta fata de masina, dar laso frate mai moale ca deja vorbesti de zici ca esti casatorita cu ea. Te-am vazut si dupa cele intamplate la eveniment, faceai spume de parca a vrut cineva intentionat sa se intample asa ceva. Bine esti suparata pentru cele intamplate este normal, dar creezi deja o drama nationala. Cel care a lovit masina ta nu avea aprobarea organizatorilor sa se plimbe acolo. Carturile au fost conduse in cadrul expozitiei doar de un baiat de la standul de inchirieri care era profi. Cei care inchiriau carturile trebuiau sa se plimbe cu ele in afara evenimentului. Eu din cate stiu organizatorii ti-au oferit tot sprijinul dupa incidentul ala dar tu fata obraznica nu esti recunoscatoare deloc :)

De comentat si faptul cu cazarea ta. Din cate am inteles voi ati venit de vineri si ati cerut 2 camere care sa le platiti voi. Si ati plecat fara sa le platiti. Deci rusinica.....oricat ar fi fost suma.

Toate ca toate sunt dezgustat de unii care duc pasiunea asta la limite prostesti.

Intelege omu da nu tu pasiunea :lol: ! Muschiulica e parerea ta despre cele intamplate insa stii ca nu ai dreptul sa judeci cum reactioneaza fiecare in diferite situatii! Nu intereseaza pe nime ce crezi tu despre fata asta dar tind sa cred ca daca i se ofererea sprijin cum spui tu nu cred ca nu spunea ceva legat de asta!
Vreau sa vad ce se va intampla pana la urma...daca va lua cineva atitudine...cum se spunea mai sus macar simbolic:) si public sa isi spele pacatele oarecum!

morpheusmaster 30-08-10 23:50

...si cel mai mult ma doare ca traiam cu impresia ca dincolo de Carpati oamenii is mai altfel. (si unii chiar is) Se zice pe la noi ca acolo'i vestul...ca's oamenii mai civilizati, mai deschisi la minte, dar cel mai important mai civilizati. Eu asta nu am vazut la organizatori...si urmaresc discutiile si ma tot intreb daca asa o fi treaba pe acolo prin Sibiu...un oras plin de cultura care sincer nu am apucat sa'l vizitez...dar tind sa cred ca fiecare padure are uscaturile ei si eu probabil ma insel si pripesc sa'i caracterizez pe sibieni dupa organizatori.

Oricum, ati aparut toti acum cu usere "de weekend" gen "Bfair" & "Mrmusculo"...e simplu in anonimat din spatele unei tastaturi sa acuzi...si adevarul e ca doar din anonimat poti face asta in asa situatie. Again, o atitudine fair play ;) din partea voastra.

Bfair 30-08-10 23:53

eu nu cred ca am acuzat pe nimeni, din contra voi sunteti cei care acuzati !
useri de weekendu sau nu noi stim cum s-au intamplat exact lucrurile acolo si incercam sa oferim si o alta viziunea in afara de dramatizarile de pe aici.
Oparte dintre voi povestiti si acuzati si tineti partea unora fara sa fi fost macar prezenti la eveniment si asta chiar nu e fair

All times are GMT +2. The time now is 20:34.

- Copyright 2026 4Tuning