![]() |
Re: TwisteD
Ce- i linistea asta "aicisha" ma baieti ?? Vineri seara facem poze cu cea mai mare placere... sambata nu cred ca sunt disponibil...
|
am iesit din club
bft |
Bai, ce e ma linistea asta???Cu pozele de vineri ce se aude???Cu blogul???
|
alex.p7m;3847216]am iesit din club ...bah vino ma ... au fost niste glume pnm ...n are rost sa te superi asa ...
...pozeleee :D:D:D |
Quote:
|
plm...credema...ca toate masinile..au fost sorcove:)) ...a fost pishu de pe lume ... unele zici ca erau in doliu cu parasolarele alea ... a mea si a lu' puschi...nu mai zic ...a mea cel putin ...avea si "steguletz" la antena =)) ... la oglinzi dalea sa fluture ...la stegatoare...la jante :)) o spita neagra alta gri=)) ..pnm ne am distrat...asta pana a inceput ploaia...pnm...n are rost sa te superi ...
|
Quote:
ps: nu ma intereseaza ceea ce s-a facut pe alte masini ... dar la mine a fost a 3 oara in decurs de 1 luna .... adik 3 intalniri din 4 ... nu e posibil sa plec de 20 min si sa fie masina mea bataia voastra de jok -> capisch ps2: au mai fost si inainte astfel de evenimente si s-a lasat mai rau ... iar eu nu mai am chef sa`mi bat capu cu nimeni ... si cu asta am zis tot IAR ASTA ESTE ULTIMUL MEU POST AICI nb |
Quote:
Quote:
|
frate ce atata tam tam a fost o caterinca...fiecare o ia cum vrea...pana la urma ce s-a intamplat, s-au lipit niste stikere pe masini,mare chestie, nici macar nu era lipiciu bun dupa ele sa zici da domle imi strica vopseaua sau chestii dastea.:evil::chainsaw:
si faza cu pozele nu depinde de noi ci de persoana care a venit sa le faca...deci in principiu or sa apara. |
26 Attachment(s)
asa ca de Mos Nicolae:lol::arrow:
EnJoI |
In sfarsit pozele :D, frumoasa locatie ;).
|
Da, a fost bunicica locatia pentru poze... doar ca a fost un frig de faceai turturi la nas :)) se si vede in poza aia cu cativa dintre membrii ca sunt toti cu mainile in buzunar :)). Oricum super marfa pozele :X, de 2 saptamani le tot asteptam!
|
faza e ca oricum in vagauna aia acolo era un curent de inebuneai.:lol: si noroc ca nu am prea avut LOW rideri la poze ca numai ieseau de acolo:shock:
|
Quote:
|
dacia albastra e lasata (nu se vede din cauza ca pozele au fost facute dupa o trusa cu scule :lol: si in aceasi seara a venit si SPEEDY un membru DRT care are masina foarte joasa si abea a intrat/iesit de acolo
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning