![]() |
Re: :D
2 Attachment(s)
Quote:
Daca am stat de vorba cu tine nu cred ca e cazul sa ma si persiflezi. Poti spune asta dupa ce ma va batea o alta masina. Nu uita ca Romania a fost o tara cu surprize in ce priveste performantele auto. Ai auzit de Nicu Grigoras cu Dacia Turbo? Trei ani la rand a fost pe podiun la Raliul Turul Europei un raliu de asfalt. Prima participare locul 4 , la a doua participare locul 3 si la a treia participare locul 1, pe doi si trei ce masini veneau ? Posche turbo si Ford siera cosworth. Uitati si un articol nu prea complet dar totusi presa straina vorbea de un romana:Nicu Grigoras - He was the best speed driver in Romania. He was born in September 1948. In 1971 he graduated the Polytechnics of Iasi. Since 1973 he is employed at IAP where he served his apprenticeship at the test stand before reaching the contest department. He makes his debut in racing in 1976 and wins his first title of champion in 1977 (hillclimb speed, on a Dacia 1300 of group 2). Master of sport since 1981, he is named for five times as the first motor racing driver of the year. His peak season is 1980 when he wins five individual titles and two with the team. In 1986, besides the two titles on circuit and coast, Nicu Grigoras wins the international race of Resita, being the first Romanian driver to succeed such a performance in the Friendship Cup. As proved by the car on which he won most of his titles, a Dacia Sport Turbo, he was a very good engine and coachwork preparatory. After 1989 he retired from competition and he died in 1999. |
LEGAL RACING
1 Attachment(s)
Hai sa va mai dau un exemplu Raliul Faraonilor din Egipt castigat de o masina ARO. |
LEGAL RACING
Dar de Roman truck in Tunisia 1999 locul 2 ce ziceti? Si tot ce v-am spus face parte din istori moderna. |
Re: :D
Quote:
De serie nici o sansa, dar la acceleratie dupa ce o fac pe a mea lupta e deschisa. Tu ce masina conduci de esti asa de pesimist? |
:D
B-09-NSL sunt baiatu care la luat de la pst'u !
Iar exemplul l-am dat asa ca chestie pt ca eu cred ca doar o masina dusa la maximum gen dragster o poate intrece ! Am un filmuletz pe pc'u cu un mclarenvs un Skyline r34 de 700 de cp si cam si-o ia ! Totusi vb despre skyline care este o masina venerate de japonezi si nu numai ! |
:D
Sebastian eu am un mare respect pt tine si pt ce ai reusit sa faci din majoritatea masinilor tale imi pare foarte rau daca crezi ca eu incerc sa te iau la misto 1'u la mana varsta nu mi ar permite sunt totusi catzi va ani buni intre noi 2 .
2-Tu ai modificat niste masini in timp ce eu de abia mi am procurat una 3-Eu tot ceea ce fac este sa discut si sa aduc niste argumente in favoarea afirmatiilor mele ! Imi cer scuze daca felul in care mam exprimat te face sa crezi ca te iau la misto dar repet nu imi permit ........... |
LEGAL RACING
Ai luat un BMW o masina buna, amers ceva masina aia, mai trebuie putin pusa la punct si se va comporta bine pe pista. Am inteles pozitia ta. |
\"SEBASTIAN Posted: Sun Jan 02, 2005 1:56 pm Post subject: Re: :D
-------------------------------------------------------------------------------- Turbo110 wrote: VREAU SA VAD SI EU CE BATE McLaren F1 In afara de dragster Sebi hai sa fim serios masina aia costa 1 mil de $ si dupa testele tuturor revistelor este De Nebatut ! Nu uita ca tu compari o masina de serie cu una lucrata. De serie nici o sansa, dar la acceleratie dupa ce o fac pe a mea lupta e deschisa. Tu ce masina conduci de esti asa de pesimist?\" acum cu toata stima si respectul pe care il am pt dumneavoastra domule Sebastian, dar era sa pic de pe scaun cand am vazut ce ati scris mai sus: \"De serie nici o sansa, dar la acceleratie dupa ce o fac pe a mea lupta e deschisa. \" si asta e doar o parte din fazele care m-au facut sa rad si sa cred ca chiar habar nu aveti ce vb aici si aberati efectiv,probabil ca habar nu aveti ce inseamna Mclaren F1,sau probabil ca Subaru dumneavoastra dupa ce terminati cu el va avea in loc de motor sub capota ceva motor cu reactie de avion sau asa ceva,sau probabil ca dupa ce veti face acea \"linie\" Subaru vs Mclaren o sa si duceti subaru ala la fier vechi sau la casat....si oricum orice ati face cu Subaru acela,chiar daca teoretic vorbin va \"bate \" Mclaren va exista intre ele o diferenta enorma si anume: Mclaren va merge pe roti si va mai face si alte curse,pe cand Subaru nu stiu daca vamai merge vreodata ....ma rog...incep sincer sa cred ca visati cu ochii deschisi si credeti ca aveti cea mai tare masina din tara sau asa ceva....dream on....sa nu credeti ca nu respect ceea ce ati facut din cielo si ce ati facut pt cursele auto din Ro dar ....m-ati dezamagit total prin ce ati declarat la acest topik si la \"SUPRA BATE SUBARU\" sau asa ceva....sper sa nu citeasca cineva din afara aceste \"idei\" ca ....nu zice nimeni ca Subaru nu este masina tare, dar totul are o limita.Si chiar daca ati reusi acea victorie eu zic defapt sunt aproape 100% convins ca Subaru va necesita investitii de cateva sute de mii de EURO si viata acelui motor va fi relativ scurta,poate f scurta.... Asta este doar o parere,sa nu se inteleaga de aici ca am ceva cu cineva si asa,NU AM NIMIK CU NIMENI ,va doresc un an nou fericit si plin de realizari la toti. |
1 Attachment(s)
Eu nu m-as hazarda chiar asa in afirmatii de genul \"vise\", \"habar n-aveti\", etc. Cu bani se poate face orice, din aproape orice masina. Nu ca as fi vreun fan Subaru(eu sunt fan Honda), dar masina aia are un potential foarte mare. McLaren F1 este, intr-adevar, o adevarata bestie, dar asta nu inseamna ca nu poate fi batuta. Ca sa va faceti o idee, pun un filmulet destul de faimos...ambele masini sunt stock. Un timp de 11.047sec pe 400m nu este imbatabil.
|
si mai e un filmulet de la top gear cu un skyline stock vs McLaren F1 stock, bineinteles ca skylineul si-o ia urat, dar cu tuning poate ajunge si skylineul la performantele alea
pt niste preturi informative 200.000$ masina de 1100 cai putere -100km/h 1.2 secunde asta e dragster facut din masina de strada pe baza motorului de pe skyline 30.000$ motor de 200SX (CA18DET) dus in 600CP nou + ceva bani pe la transmisie + ranforsare caroserie si ramane masina de strada 1997 Toyota Supra 6 Speed 1150HP Regular price: $83,000.00 Sale price: $76,000.00 anunt luat de pe www.suprastore.com asa ca nu mai da inainte cu sute de mii de euro bagati in motor, ca pentru motor iti ajung mai putin de 50.000 de dolari sa scoti o bestie din el nu am pus nici un subaru pentru ca nu sunt fan al acestei marci si nu sta usa razcolesc internetul dupa exemple credibile, dar si motorul de pe subaru se tine destul de bine la tuning ;) pacat de tractiune ;) apropo daca stie cineva tractiune stock de pe subaru pana la cati cai rezista? (ma refer la cutie .... nu la discul de ambreiaj) |
cutia duce peste 500cp . in stock . ambreiajul mai putin :oops:
|
eu am senzatia ca nu ati inteles ce am zis eu
ma refeream la motorul de SUBARU, nu SUPRA si nu SKYLINE,deci e o mica mai mare diferenta intre aceste motoare si bogdan am zis si eu ca cu bani se poate orice...dar nu stiu daca renteaza... si dupa cum am mai zis nu am nimik cu nimeni si nu tin partea la nimeni si e doar parerea mea... |
Re:
Quote:
2. de la impreza la skyline e un drum destul d lung. |
cu bani poti face orice. problema este cu cati si cat de rentabil este .
subaru STI stock este o masina cu un raport performante / pret foarte bun . |
eu nu am postat aici cu intentia de a subestima Subaru Impreza si asa,este intr-adevar o masina f buna si performata pt pretul la care se vinde ,dar dupa parerea mea este deja SUPRAAPRECIATA la noi in tara...
parerea mea :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning