![]() |
Re: EVOLUTION CREW vs 4SpeedSquad
:twisted: :evil_laug :joy: Hahahahaaa...ii faultam cu corcodele de pe margine? hahahaaa mai ales pe TAU :lol:
|
aha! ii rupem!
|
A fost foarte tare bai frate...sa nebunesc :D
In legatura cu fotbalul ...e clar ca o dam pe sintetic data viitoare ca aici nu aveai ce sa joci ...iti luai la ciulini si alte vietuitoare la glezne...intr o fericire... Iar in legatura cu corcodusele...cred ca vor fii inlocuite de niste bile cu vopsea data viitoare...un paintball asa ...:D |
merge poate reusim sa cooptam si alte cluburi , la o cupa cluburilor la fotbal sau la paintball,
ah si un karting nu va pasioneaza ? |
ar fi foarte tare sa facem un mini-campionat de fotbal intre cluburi :peace:
|
Si paintballu' merge pentru descarcarea nervilor dupa bataile luate la fotbal in campionat! Cred ca ar fi perfect un week-end la paintball ! ia ca ma interesez !
|
da da da da ar fi fffff tare sa gasim putin timp liber k sa ne ciuruim
|
Anonimii s-au gandit, au terenul si or sa anunte cand organizeaza acest mini-campionat. Trebuie sa ne strangem cam 8 echipe ca sa iasa cum trebuie. O sa fac un anunt dupa ce avem totul pus la punct sa vedem ce cluburi se vor inscrie.
|
E, uite asta vrem sa vedem, initiativa !
Si asa ne cunoastem cu totii mai bine > toate cluburile < si poate se vor naste noi rivalitati ce vor fi rezolvate in masina sau pe terenul de paintball !:D |
Quote:
|
|
ar trebui sa organizam preselectie ptr echipa :D
|
Eu ma bag selectioner :lol: da sa vedem care liciteaza mai mult! :lol:
|
eu vreau paintball........ sa fac cat mai multe frag-uri :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Bai, ce ma oftic ca n-am putut sa vin!! Data viitoare promit ca nu ratez!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:17. |
- Copyright 2026 4Tuning