![]() |
Re: E36 - SBB-ul
Scot la vanzare jantele de pe masina, le gasiti pe forum si la bazar
+ inca un set de jante Rondell72, model HAMANN HM2,pe care deasemenea le puteti vedea lasectiunea de vanzari de pe forum si pe bazar Petru doritori id-ul meu de mess este : manniack2004 |
Pune poze cu marfa noua lasa vrajelile :lol:
|
Quote:
POFTITI, LUATI DE VA UITATI..... :)) |
7 Attachment(s)
Quote:
Ma mai gandeam la ceva , PARCA AS PASTRA EU RONDELL-urile |
:):):)
|
GATA,
M-am decis sa pastrez eu acest exemplar de jante, deja mi-am comandat si anvelope 205/40 R17.... Azi ma duc sa dau anvelopele astea jos si ma apuc de jante, am sa le polishez buzele si am sa dau o mana de lac la partea vopsita..... ca sa iasa TZIPLA, nu de alta :) ASADAR RAMAN LA VANZARE ANVELOPELE CARE AU O NOTA DE 9,5 DIN 10, sunt IMPECABILE 2 ANVELOPE AU DOT 2907 2 ANVELOPE AU DOT 3008 PRET ANVELOPE 1000 RON |
20 Attachment(s)
cateva poze din seara asta
ce-i drept recunosc, faceam poze 4 fun si din ce a iesit am decis sa editez cateva mai bune.....rezultatul mai jos!!! sper sa iti placa!!! |
Quote:
Frumoase pozele.Au iesit super.O intrebare.........le-ai facut cu un aparat normal foto si le-ai editat, sau ai folosit un aparat mai profi?:paper: |
DAFFY... mersi pt poze... Au iesit bine !
oricum, dupa ce fac rotile celelalte, daca se mai si incalzeste un pic afara facem o ieseala:D |
frumoasa masina !
|
Quote:
cu placere BBA-ule!!! |
Quote:
Ms mult sef.Eram curios.Superbe inca odata!:-) |
8 Attachment(s)
Au sosit si anvelopele :D 205/40 R17
Cateva imagini... Jantele au intrat in "R.K." , vineri am reusit sa finisez una dintre ele.... Iata si rezultatul.....(scuzati calitatea pozelor, sunt facute noaptea, cand am terminat si cu telefonul) |
ie gume noi :lol:?
|
Quote:
ie berea caldeee....sucu caldeee.... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning