![]() |
Quote:
|
Quote:
Ati vazut \"Spawn\".........doamne ce imbecilitate........ala mi s-a parut de departe cel mai prost film din toate timpurile, iarasi \"Black Mask\" cu Jet Li o alta porcarie...........nici \"Blade\" nu mi-a placut prea tare, \"Matrix\" a fost interesant dar nu mi-a placut cine stie ce cand o sa vina pe asta sa-l vedeti, eu am ras de n-am mai putut, se numeste \"Bad Santa\",d ar sa nu va duceti cu fratiori mai mici de 15 ani ca din \"fuck\" n-o scoate o secunda :lol: :lol: |
da bd santa inca na venit aici dar cica este beton filmu a zis ca a avut succes mare in america :lol: pimp nam stiut ca esti fan mare de filme si eu merg des la cinema :lol: la videoteca nu mai zic ce mia placut acuma mult a dost swat si national security :lol: :lol: :lol:
|
bad santa e klumea. Merita. Ati vazut America Wedding ? Destul de dragutz...
|
cine a vazut Jackass The Movie ? :)
|
:lol: :lol: :lol: lool eu lam vazut tare de tot imi place mult nam ras la nici un film asa cum am ras la asta :lol: :lol: :lol:
|
mi-a placut mult American Wedding, Jackass the movie n0-am vazut,d ar din reclama nu prea m-a inspirat.....
|
pimp da American Wedding,nui ca si american pie sau?? :lol: :lol: :lol: adica daca ii acelasi?? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
da e de caterinca rau de tot
nu tia placut sha? e super tare!! :D :D :D :D :D |
:lol: :lol: lool ultima parte a fost belea de fapt toate au fost faine :lol: :lol: :lol:
|
Da, destul de reusit(e).
|
:lol: :lol: :lol: ceea mai tare faza este cu masina de tuns :lol: :lol: :lol:
|
Vrea cineva tort ???? :lol: :lol: :lol:
|
sa nu spui cai ziua ta cumva?? :lol: :lol: :lol: daca da la multi ani din partea mea :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning