Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Mafia Cars (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/205-mafia-cars.html)

pimp_lex 24-12-03 05:14

Quote:

Originally Posted by \"Amytal\"
pimp chiar am vazut filmele astea. Vezi tu eu sunt un mare devorator de cinematografie. Stiu ca gusturile nu se discuta insa mi s-a parul o mare varza filmul. Incercarea cu disperare de a fi original si de a nu repeta elemente din primele doua ( care mi-au placut f mult de altfel) au dus la o atmosfera scarbos de monotona. Filmul m-a plictisit si nu am ras decat de vreo doua ori pe cand la primele doua nu mai vedeam bine din cauza lacrimilor. :lol: :lol:

ah,ok...foarte ciudat....adica ma rog, toate glumele s-au bazat pe acele filme.....eu am ras continuu la filmul ala, si la fel si la primele 2....nu mi s-au parut la fel pt ca au facut misto de filme diferite, adica poantele au fost de acelasi gen dar diferite din cauza ca se bazau pe film diferite.......si eu sunt mare amator de filem, ma duc cam de 2 ori pe saptamana la cinema si icnerc sa nu pierd nimic.....

pimp_lex 24-12-03 05:18

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
lool da blade este tare imi place si mie :lol: :lol: :lol: filmul meu preferat este heat cu robert de niro si al pacino il stiti?? :lol: :lol: :lol:

da, a fost misto Heat.......

Ati vazut \"Spawn\".........doamne ce imbecilitate........ala mi s-a parut de departe cel mai prost film din toate timpurile, iarasi \"Black Mask\" cu Jet Li o alta porcarie...........nici \"Blade\" nu mi-a placut prea tare, \"Matrix\" a fost interesant dar nu mi-a placut cine stie ce

cand o sa vina pe asta sa-l vedeti, eu am ras de n-am mai putut, se numeste \"Bad Santa\",d ar sa nu va duceti cu fratiori mai mici de 15 ani ca din \"fuck\" n-o scoate o secunda :lol: :lol:

catalin rs4 24-12-03 06:24

da bd santa inca na venit aici dar cica este beton filmu a zis ca a avut succes mare in america :lol: pimp nam stiut ca esti fan mare de filme si eu merg des la cinema :lol: la videoteca nu mai zic ce mia placut acuma mult a dost swat si national security :lol: :lol: :lol:

Amytal 27-12-03 17:53

bad santa e klumea. Merita. Ati vazut America Wedding ? Destul de dragutz...

ESPinoza 29-12-03 04:47

cine a vazut Jackass The Movie ? :)

catalin rs4 29-12-03 04:59

:lol: :lol: :lol: lool eu lam vazut tare de tot imi place mult nam ras la nici un film asa cum am ras la asta :lol: :lol: :lol:

pimp_lex 29-12-03 05:35

mi-a placut mult American Wedding, Jackass the movie n0-am vazut,d ar din reclama nu prea m-a inspirat.....

catalin rs4 29-12-03 05:38

pimp da American Wedding,nui ca si american pie sau?? :lol: :lol: :lol: adica daca ii acelasi?? :lol: :lol: :lol:

b99sha 29-12-03 09:54

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
pimp da American Wedding,nui ca si american pie sau?? :lol: :lol: :lol: adica daca ii acelasi?? :lol: :lol: :lol:

E tot aia cu \"American Pie 3\".

Gabi_323i 29-12-03 13:46

da e de caterinca rau de tot
nu tia placut sha?

e super tare!!

:D :D :D :D :D

catalin rs4 29-12-03 14:02

:lol: :lol: lool ultima parte a fost belea de fapt toate au fost faine :lol: :lol: :lol:

b99sha 29-12-03 15:19

Da, destul de reusit(e).

catalin rs4 29-12-03 18:30

:lol: :lol: :lol: ceea mai tare faza este cu masina de tuns :lol: :lol: :lol:

Amytal 02-01-04 12:05

Vrea cineva tort ???? :lol: :lol: :lol:

catalin rs4 02-01-04 12:15

sa nu spui cai ziua ta cumva?? :lol: :lol: :lol: daca da la multi ani din partea mea :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:56.

- Copyright 2026 4Tuning