![]() |
Re: Date despre utilizatorii din Brasov
Budeanu Dragos Adrian
21 ani student - A.R. daewoo cielo 0765417944/0747484821 |
|
Stefan
-19ani -student:shock: I.M -Fiat Tipo 1.7D:-P |
Vali Chirica
tuner ;) Megane Coupe 2.0 l |
Emanuel Catalin
17 ani :) EU vreau un golf 4 sau 5 . Imi plac f mult alea 2 modele :) |
Rebosapca Alexandru aka Basca
18 ani Elev liceul de informatica Peugeot 307 2.0HDi ( cu lamaia in parbriz :D )- Auriu Aspirant la titlul de STREET VIRUS racer 0745887393 Capatul lu Vlahutza(Gemenii) id: cocoflexme |
Cornel aka Kevin McLoad
Varsta: 20 Masina? hmmm o Dacie break din `96, dar ma plimb cu un Renault Megane II, si cu un VW Transporter t2. Student, Transilvania, Inginerie Mecanica, Mecatronica :D id yahoo mess: papachitos. tel: 0765051131 o sa pun poate si o poza cu mine :) ma mai gandesc :P Ciao :) |
alex
imediat 20 ani am un logan 1.6mpi,care imi va intra in posesie daca iau bacu ;) aspir la un skyline sau un rx-7,dar daca domnu e bun ma multumesc si cu un subaru :D my id is bv24alex |
Nume:Rares Andrei
Varsta: 23 ani Ocupatie: Director Vanzari Data nasterii: 11.11.1983 Masina: Opel Astra G 1.7 DTI |
Nume:Iovanas Razvan
Varsta: 22 ani Ocupatie: Student IM(IT),General Manager Masina: Fiat Bravo 1.9JTD Gt (147cp soon:D) momentan 105cp Mess Id:car_manyac |
Nume:EDDY
Varsta: 22 ani Ocupatie: Student cu examene luate ,General Manager Masina: 600rr (mooama ii poon turbo si nos si poate si nx) momentan imi scartzie tamburu d p sapte stanga Visez sa aspir si sa mi cumapr prin achizitionare un rx-7 twin turbo, o dacie cu motor pe folie un logan RS cu punte de solentza, un ferrari cu axa cu cama usurata sau macar un bugatti cu volan Dolce & Gabbana plm..si daka nu mkr un aspirator mik d eal metro sa mi iau prafu d p tastatura cu el ...respect ! |
1 Attachment(s)
salutare tuturor cunoscutilor si necunoscutilor.
nume:lucian patachi nick: piratu' data n:30 01 1980 masina: golf 4 anf 2001 110 cp ocupatie:aplicari folii auto profesionale llumar certif R.A.R. nr inmatr: BV-99 PIR mail: [email protected] [email protected] nr tel:0745 792 751 |
1 Attachment(s)
Dragosh=T-Bone
Daewoo Espero 1.5 DOHC si sunt mandru 22 ani Nu sunt pretentios-ash vrea doar un M5(visez mult nu............????) |
Laura
1977 Opel Astra Coupe Bertone Turbo 200cp CV-77-ANC Iubesc masina asta!!!! |
Bejan P Alex
Student 18 ani Dacia 1410 Break '84' o sa pun o poza cu ia ;) 0727667086 |
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning