![]() |
Re: Ce stiti despre "taxiurile" cu radar???????
Quote:
nu m-am uita la numere dar tot rosu era loganu... |
Quote:
este un stalp alb cu camera in cap |
a zis hondaru de mult de camera aia...
|
e radar asta, camera este in intersectie, deasupra.
|
Ar fi bine sa aflati ca pe langa mirificele dacia logan fara insemne,pe langa camere si elicoptere...se mai pregateste ceva nasol ptr noi
Adica,metoda experimentata pe noi toti pe DN1 se pare ca va functiona treptat in toata tara. Despre ce-i vorba...pe dn1,nu camerele pe care le stim cu totii sunt pericolul,ci...daca ati fost atenti,mai ales imediat dupa cate o pasarela de traversare ptr pietoni,e cate o cutie cu multe orificii pe partea dinspre sosea,orientata la 45 grade spre sosea,care te ia din spate.De fapt,nici aia nu e radarul,e camera care-ti face poza,cu tot ce-i trebuie,dar adevaratul radar,cel care te ia,e ingropat in asfalt,e format din 3 elemente,care sunt activate in cascada.Primul element e ala care determin a ca tu circuli cu viteza,il activeaza pe al 2-lea care iti determina viteza cu ajutorul celui de-al 3-lea pe care-l activeaza,iar acesta din urma,activeaza camera,care-ti face un frumos tablou!Se poate vedea situarea lor,ptr ca nu le-au implementat odata cu vreo asfaltare de proportii,se vad clar urmele de spart-reparat de-a latul soselei. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De exemplu mie pe DN1 nu`mi tzaraie la radare , la voi cum e? Daca o sa fie radare care nu o sa mai fie detectate de detectoare ne`am dat dreaq |
Quote:
|
Quote:
|
inca nu am ajuns noi romanii sa folosim aparatura de ultima generatie la capacitatea ei maxima! elicopterul va spun sigur ca are radar! ca nu stiu sau nu vor prostii sa-l foloseasca e alta treaba! ei il folosesc de obicei pentru urmarirea fluentei traficului adica are mai mult rol observatie!
in afara de asta exista sanse mari sa nu te fi vazut, mai ales daca spui ca ai asteptat sa treaca! se poate si sa nu fi fost elicopter de politie sau sa fi avut alta treaba in zona! treaba cu detectoarele de radar e insa cam infecta, pt ca am inteles ca pe langa aparatele noi care sint f greu daca nu imposibil de reperat, baietii buni se pregatesc sa intruduca in carosabil si sisteme de bruiaj din km in km! si ce te faci atunci? mergi cu ala piuind in masina? de unde mai stii cand e si cand nu e? se impute rau treaba ce mai... |
Sunt curios dak radarele fixe sunt in asfalt cum zice BoomPunk atunci cine le mai verifica lor radarele metrologic
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning