Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Ce stiti despre "taxiurile" cu radar??????? (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/20380-stiti-taxiurile-radar.html)

orlando 21-01-07 22:08

Re: Ce stiti despre "taxiurile" cu radar???????

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 708625)
la apaca azi pe la 4.30 logan rosu
........
nr b 21 ali

aseara la ora 2.45(noaptea) la unirea pe drumul dinspre alba iulia spre magazinul unirii...era disperat politistu...s-a aruncat in fata unuia cu un touran ca i-era sa nu scape prada :lol:
nu m-am uita la numere dar tot rosu era loganu...

Swat-Cat 29-01-07 17:25

Quote:

Originally Posted by Swat-Cat (Post 707048)
am si eu o mica intrebare...exista pe magheru radar fix.... ca am auzit ca e unu care face cu blitz :))

atentie..... pe magheru este o camera en DN1 care poate sa fie radat...este pusa cam pe la antepenultimul semafor cand te duci de la romana spre universitate

este un stalp alb cu camera in cap

Dimitris 30-01-07 21:27

a zis hondaru de mult de camera aia...

Hondarul 31-01-07 13:15

e radar asta, camera este in intersectie, deasupra.

BoomPunk 07-02-07 15:31

Ar fi bine sa aflati ca pe langa mirificele dacia logan fara insemne,pe langa camere si elicoptere...se mai pregateste ceva nasol ptr noi
Adica,metoda experimentata pe noi toti pe DN1 se pare ca va functiona treptat in toata tara.
Despre ce-i vorba...pe dn1,nu camerele pe care le stim cu totii sunt pericolul,ci...daca ati fost atenti,mai ales imediat dupa cate o pasarela de traversare ptr pietoni,e cate o cutie cu multe orificii pe partea dinspre sosea,orientata la 45 grade spre sosea,care te ia din spate.De fapt,nici aia nu e radarul,e camera care-ti face poza,cu tot ce-i trebuie,dar adevaratul radar,cel care te ia,e ingropat in asfalt,e format din 3 elemente,care sunt activate in cascada.Primul element e ala care determin a ca tu circuli cu viteza,il activeaza pe al 2-lea care iti determina viteza cu ajutorul celui de-al 3-lea pe care-l activeaza,iar acesta din urma,activeaza camera,care-ti face un frumos tablou!Se poate vedea situarea lor,ptr ca nu le-au implementat odata cu vreo asfaltare de proportii,se vad clar urmele de spart-reparat de-a latul soselei.

F Sierra 2.0i Man 08-02-07 16:27

Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 481528)
logan rosu am vazut si eu AOE la nr >>> atentie

da mosule si :shock: o sa l mai vezi ca cel mai des sta la pana la intrarea in carefour orhideea ca l am mai vazut pe acolo si sincer m am cumintit sa i mai dau goarna pe acolo /ca eu mi am liat deja o amenda nu stiu carei faza cu radaru ca la unul din podete aveam vreo 140 de ma ridicat in inaltu cerului oricum o lasasem mai moale si pe amenda aveam doar 87 km/ pfui bine ca nu ma u f...tut ca ma bagau la pericol public daca ma prindea la 140

F Sierra 2.0i Man 08-02-07 16:37

Quote:

Originally Posted by Swat-Cat (Post 721173)
atentie..... pe magheru este o camera en DN1 care poate sa fie radat...este pusa cam pe la antepenultimul semafor cand te duci de la romana spre universitate

este un stalp alb cu camera in cap

dsa si e mai e unul chiar la intersectia de dupa galeriile Orizont cum te duci spre spre rondul de la universitate /eram intr-o zi pe ploaie si ma depaseste unul pe dreapta chiar cand sa pus rosu si cand ce sa vezi se facu o lumina mare cred ca era blitzu ca eu veddeam :shock: doar stelute (cred ca e undeva in stanga sus cum te duci spre unirii) ideea e ca din cate auzii si eu nu are montat dispozitivul pt inregistrarea vitezei ci se declanseaza doar la culoarea rosie cred ca e sistmul cu alb si negru so Watc out \this cops gonna get us killed

Aaronnel^ 08-02-07 16:50

Quote:

Originally Posted by F Sierra 2.0i Man (Post 738569)
dsa si e mai e unul chiar la intersectia de dupa galeriile Orizont cum te duci spre spre rondul de la universitate /eram intr-o zi pe ploaie si ma depaseste unul pe dreapta chiar cand sa pus rosu si cand ce sa vezi se facu o lumina mare cred ca era blitzu ca eu veddeam :shock: doar stelute (cred ca e undeva in stanga sus cum te duci spre unirii) ideea e ca din cate auzii si eu nu are montat dispozitivul pt inregistrarea vitezei ci se declanseaza doar la culoarea rosie cred ca e sistmul cu alb si negru so Watc out \this cops gonna get us killed

Poi dar ... sa vada care trec pe roshu si le trimit amenda acasa ... ma intreb , la cat de prosti sunt ei , cum se descurca cu softurile astea , de ultima generatie ? :)))

F Sierra 2.0i Man 08-02-07 17:00

Quote:

Originally Posted by BoomPunk (Post 736493)
Ar fi bine sa aflati ca pe langa mirificele dacia logan fara insemne,pe langa camere si elicoptere...se mai pregateste ceva nasol ptr noi
Adica,metoda experimentata pe noi toti pe DN1 se pare ca va functiona treptat in toata tara.
Despre ce-i vorba...pe dn1,nu camerele pe care le stim cu totii sunt pericolul,ci...daca ati fost atenti,mai ales imediat dupa cate o pasarela de traversare ptr pietoni,e cate o cutie cu multe orificii pe partea dinspre sosea,orientata la 45 grade spre sosea,care te ia din spate.De fapt,nici aia nu e radarul,e camera care-ti face poza,cu tot ce-i trebuie,dar adevaratul radar,cel care te ia,e ingropat in asfalt,e format din 3 elemente,care sunt activate in cascada.Primul element e ala care determin a ca tu circuli cu viteza,il activeaza pe al 2-lea care iti determina viteza cu ajutorul celui de-al 3-lea pe care-l activeaza,iar acesta din urma,activeaza camera,care-ti face un frumos tablou!Se poate vedea situarea lor,ptr ca nu le-au implementat odata cu vreo asfaltare de proportii,se vad clar urmele de spart-reparat de-a latul soselei.

bai ca bine zici si bulangii mai au una tare implementeaza noul sistem cu radare ce au unda laser si la ala nici mama lu antiradar nu l mai vede si a luat unu amenda iar anti radaru la detectat cand deja il luase si am auzit ca prea curand n o sa vedem noi antiradare pt cotrofelnita asta noo :pissed: :yikes:

Aaronnel^ 08-02-07 17:28

Quote:

Originally Posted by F Sierra 2.0i Man (Post 738620)
bai ca bine zici si bulangii mai au una tare implementeaza noul sistem cu radare ce au unda laser si la ala nici mama lu antiradar nu l mai vede si a luat unu amenda iar anti radaru la detectat cand deja il luase si am auzit ca prea curand n o sa vedem noi antiradare pt cotrofelnita asta noo :pissed: :yikes:

Eu am detector de radar , nici p`asta nu`l vede ?
De exemplu mie pe DN1 nu`mi tzaraie la radare , la voi cum e?

Daca o sa fie radare care nu o sa mai fie detectate de detectoare ne`am dat dreaq

F Sierra 2.0i Man 08-02-07 17:31

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 574293)
solenzele au nr cu B39 sau de MAI. Loganurile sint fantome... Daca scoti radarul de pe ea si o sui pe mamaie la volan, juri ca e masina de familie nu de gabori...
Cat despre kiseleff aveti grija mare ca s-au smecherit oamenii... asta cu 2 radare e veche! treci de unul si-i dai talpa si te ia al doilea...
acum nu il mai pun nici in rond nici la scoala! il baga intre pomi si nu il vezi decat prea tarziu! si mai au un loc pe-acolo pe linga intersectia de la sectia 2, dar pe ala nu l-am gasit... era filtru mare in rond si trageau pe dreapta aproape tot... taloane, noxe si tot tacamul, printre care si pentru radar! dar unde era pus nu stiu, pt ca am luat-o de 2 ori de la arc pana in victoriei si nu l-am descoperit... o fi fost alta masina fantoma si poate d-asta...
Despre elicopter... stati linistiti! are si radar are si camera si vede tot! de ala nu prea poti sa scapi! ce vede ala de sus raporteaza celor de jos si astia te opresc...
Partea relativ buna e ca nu raporteaza chiar tot... adik numai infractiunile evidente sau pe aia care merg cu 250 toata autostrada...
Intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, veti vedea ca vor fi elicoptere si deasupra bucurestiului! pt ca e vizibilitatea f buna si cum spuneam... de ala nu prea ai unde sa te ascunzi...

ma uite eu am experimentat pe dn 1 inspre Sinaia asta vara am asteptat sa treaca balauru pe deasupra am mers "regulamentar " si dupa asta m-am dus la 160 si am tinut-o destul de mult asa si pana acu nu mi a zis nimica taicamiu ca r fi venit vreun postas cu vesti bune pt buzunar:D :D :D

F Sierra 2.0i Man 08-02-07 17:46

Quote:

Originally Posted by The Professor (Post 481626)
Un logan rosu cu radar sta cam de 3 seri in curba la Ciurel dupa semaforul de la piata de la Crangasi!!! Aseara am vazut si o nova alba trasa pe contrasens dupa semaforul de pietoni inainte de intersectia dintre Turda si B-dul Mihalache!!

bai frate pe unde sa i mai dau si eu in goarna ca prin zona aia stau si nici in nici un club nu sunt ce draku ca ma manaca si sunt nou pe aici pe forum paote imi dat-i si mie vreo legatura vreun semn si nici nu am alergat asa in haita id mess dumitruemanuel:dribble:

dmn 15-02-07 17:19

inca nu am ajuns noi romanii sa folosim aparatura de ultima generatie la capacitatea ei maxima! elicopterul va spun sigur ca are radar! ca nu stiu sau nu vor prostii sa-l foloseasca e alta treaba! ei il folosesc de obicei pentru urmarirea fluentei traficului adica are mai mult rol observatie!
in afara de asta exista sanse mari sa nu te fi vazut, mai ales daca spui ca ai asteptat sa treaca! se poate si sa nu fi fost elicopter de politie sau sa fi avut alta treaba in zona!
treaba cu detectoarele de radar e insa cam infecta, pt ca am inteles ca pe langa aparatele noi care sint f greu daca nu imposibil de reperat, baietii buni se pregatesc sa intruduca in carosabil si sisteme de bruiaj din km in km!
si ce te faci atunci? mergi cu ala piuind in masina? de unde mai stii cand e si cand nu e?
se impute rau treaba ce mai...

smedy 20-02-07 19:12

Sunt curios dak radarele fixe sunt in asfalt cum zice BoomPunk atunci cine le mai verifica lor radarele metrologic

PANDA1984 20-02-07 20:00

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 738598)
Poi dar ... sa vada care trec pe roshu si le trimit amenda acasa ... ma intreb , la cat de prosti sunt ei , cum se descurca cu softurile astea , de ultima generatie ? :)))

stai linistit k se descurca k mai nou angajeaza de astia de au terminat facultati si ii incadreaza la ei in politie pentru control trafic!si aia se stiu la tehnologi de astea avansate k sunt tocilari de aia cu ochelari!

All times are GMT +2. The time now is 05:04.

- Copyright 2026 4Tuning