![]() |
re: Argentis-ANVELOPE DE OCAZIE IN OFERTA!
Quote:
cred ca si un soto zero,bunisor(dar e la calitatea 2),in 7 mil. sau o yokohama 225.45.17 ceva mai slabuta(fata de ceea ce am eu) dar dot 2008,in 650. o alta varianta ieftina e tot la 225 .45 .17 din cate 2 bucati,tot undeva la 7 mil. la 215 de la 8 in sus. mai jos de atata nu pot sa las. (nokian-ul face cam 850 ,dar eu tin la pret doar la pirelli.;)) |
Quote:
ceva impecabil descarc doar pe 28 oct,dar si preturile vor fi mai mari. din cate doua bucati gasim mai multe variante. |
Quote:
|
un set 4 bucati iarna 195 65 15 si un set m+s 2 dimensiune 205 50 15 si 2 195 50 15?pret cu tot cu transport pana la sv si poze mersi
|
ma intereseaza 4 anvelope iarna 205/55r16,imi poti da niste preturi ?
|
Quote:
modelul e cel postat pe pagina anterioara la 205-55-16\ dotul si pozele exacte,pe maine dimineata la prima ora,le gasesti postate aici. o seara buna. |
Quote:
m -s scrie pe majoritatea cauciucurilor de iarna si inseamna mud and snow(mal si zapada),nicidecum mixt. sunt si anvelope de iarna fara acest insemn,asta inseamna ca sunt doar iarna. 205-50,momentan dar vara.195-50 un set impecabil de pirelli la 650 lei,195065 450 lei set de soto zero,iar mult mai multe vriante din cate doua bucati,sau dupa 28 oct,. ne auzim maine cu mai multe detalii |
Salut,
Ma intereseaza 4 anvelope de iarna 215/55/R16. Rog pret pentru modelele disponibile si pret pentru livrare in Bucuresti. Multumesc |
Quote:
am seturi intre 550 si 850 lei in functie(doar),de gradul de uzura. yokohama,michelin,pirelli soto zero,continental,(plus ceva fantome) si dunlop 3d,spune-mi in ce bani esti interesat,sa stiu ce seturi sa iti pozez,sau daca iti este mai usor,poti adauga go_away_babe,si iti prezint totul pe mess. transportul pana in Bucuresti ,e gratuit. |
Quote:
225/45/17 nokian https://img828.imageshack.us/img828/6567/87558401.jpg https://img836.imageshack.us/img836/4920/93397523.jpg DOT 3506 |
|
Salut!
4 buc 225/50R17 de iarna - ce ai, si la ce pret? As vrea unele bune (profil mare si nu f. vechi). Asiguri si transportul lor in Buc? Merci! |
Quote:
putem face un set de 4 in 8 mil,si iti asigur transportul gratis. daca esti interesat postez ,poze, |
Pretul este ok.
Daca le poti face poze (inclusiv din lateral, sa se vada modelul exact/indicele de viteza/etc) ar fi perfect; le poti pune aici sau pe mail - alice [at] xes.ro. Merci mult! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning