Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   CT_03_WPJ Dacia Homemade Tuning (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/202886-ct_03_wpj-dacia-homemade-tuning.html)

nephew Mitel 06-10-10 19:08

Re: CT_03_WPJ Dacia Homemade Tuning

Quote:

Originally Posted by 15lda (Post 3705267)
La ovidius ?Ce an?

Da la Ovidius, anul I;

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3705875)
poate ne auzim la un tel ceva...;)

Ai venit in Constanta?

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 3706087)
Arata MULT mai bine cu prelungirile de spoilere,felicitari.

Ms ms :D;

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 3706589)
Din cate se veed din poze dimensiunile gumelor difera..pune-le pe cele mai mici pe fata si pe cele mai mari pe spate apoi taie din arcuri sa fie cat mai asezata macar sa ajunga buza aripii la cauciuc,jantele mai bine le lasi asa sau fa negru interiorul si buza argintie,stopurile ar da foarte bine rosii si niste semnale clare,ar mai merge o toba cu tips mare ;)

Gumele au aceeasi dimensiune 165/70, doar ca le-am pus pe cele tocite pe spate si pe cele mai bune pe fata pt o aderenta mai buna (asta provizoriu pana fac rost de unele mai late pe spate), suspensia, semnalele, stopurile si toba (+ altele :twisted::twisted:) vor urma pe parcurs, pt ca masina nu a ajuns nici macar la jumatate din ce mi-am propus, doar ca o sa evolueze mai lent din cauza banilor;

Sonny™ 09-10-10 22:48

Quote:

Originally Posted by nephew Mitel (Post 3707646)
Da la Ovidius, anul I;

Ai venit in Constanta?

Ms ms :D;

Gumele au aceeasi dimensiune 165/70, doar ca le-am pus pe cele tocite pe spate si pe cele mai bune pe fata pt o aderenta mai buna (asta provizoriu pana fac rost de unele mai late pe spate), suspensia, semnalele, stopurile si toba (+ altele :twisted::twisted:) vor urma pe parcurs, pt ca masina nu a ajuns nici macar la jumatate din ce mi-am propus, doar ca o sa evolueze mai lent din cauza banilor;

da am venit...0768586896 astept un telefon...;)

nephew Mitel 01-07-12 18:53

3 Attachment(s)
Dupa 2 ani in care m-am ocupat doar de buna functionare si reparatii de intretinere, masina intra din nou la modificat.
Urmeaza :arrow: arcuri scurtate+amortizoare intarite, folie omologata, bari restilizate, capota prelungita peste grila si faruri, vopsea noua+ altele
Poze cu starea actuala:arrow::arrow:

vasy-alex 01-07-12 22:47

Bafta cu daciutza!arata foarte bine.....hai sa vedem si bad boy-ul acela...o sa schimbe aspectul radical;)

DJBOSS 03-07-12 21:45

bafta in continuare

nephew Mitel 15-07-12 18:58

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vasy-alex (Post 5086729)
Bafta cu daciutza!arata foarte bine.....hai sa vedem si bad boy-ul acela...o sa schimbe aspectul radical;)

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5089181)
bafta in continuare

mersi

noutati:arrow: am taiat din arcuri (2 spire jumate pe fata si 3 pe spate), am schimbat amortizoarele cu unele mai tari si am montat o prelungire pt bara fata
poze:arrow::arrow:

Ingerasul99 16-07-12 00:54

Se poate si mai jos , la jante as fi mers pe o pereche de capace de matiz in locul buzei rosii. In rest arata bine , spor la treaba..

bandera 16-07-12 09:00

Quote:

Originally Posted by nephew Mitel (Post 3651093)
Noutati :am pus folie pe luneta, geamurile spate, in loc de parasolar si pe semnalizarile fata;
Si o pereche de stopuri decolorate;

Deocamdata masina ramane exact asa cum este acum, pt ca stau foarte prost cu banii(am terminat munca si incep facultatea:cry:) poate o sa continui proiectu vara viitoare. Pana atunci doar benzina si cox:twisted::twisted:

Cateva poze :arrow::arrow:

salut cum decolorasei stopurile?

nephew Mitel 17-07-12 16:41

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 5103933)
Se poate si mai jos , la jante as fi mers pe o pereche de capace de matiz in locul buzei rosii. In rest arata bine , spor la treaba..

ms, suspensia inca nu s-a asezat cat trebuie

Quote:

Originally Posted by bandera (Post 5104069)
salut cum decolorasei stopurile?

stopurile decolorate le-am luat asa de pe o masina de la remat

Old_boy 25-09-12 18:29

interesant... vezi ca am avut si eu una din asta patratoasa, trage un ochi poate iti mai vin idei

DJBOSS 25-09-12 19:17

Prelungirea de pe abra de spate de pe ce masina provine ?

nephew Mitel 24-01-13 17:30

6 Attachment(s)
De cateva zile WPJ-ul are un nou proprietar, care sper sa aibe grija de ea in continuare :D , eu mi-am cumparat o supernova din 2002 in stare perfecta de funtionare, cu mici defecte optice. In primavara o sa primeasca si ea mici modificari;)

nephew Mitel 24-01-13 17:31

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5187096)
Prelungirea de pe abra de spate de pe ce masina provine ?

de la o bara spate de cielo

nephew Mitel 18-02-13 11:14

4 Attachment(s)
:arrow::arrow:

All times are GMT +2. The time now is 15:15.

- Copyright 2026 4Tuning