![]() |
Re: CT_03_WPJ Dacia Homemade Tuning
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Gumele au aceeasi dimensiune 165/70, doar ca le-am pus pe cele tocite pe spate si pe cele mai bune pe fata pt o aderenta mai buna (asta provizoriu pana fac rost de unele mai late pe spate), suspensia, semnalele, stopurile si toba (+ altele :twisted::twisted:) vor urma pe parcurs, pt ca masina nu a ajuns nici macar la jumatate din ce mi-am propus, doar ca o sa evolueze mai lent din cauza banilor; |
Quote:
da am venit...0768586896 astept un telefon...;) |
3 Attachment(s)
Dupa 2 ani in care m-am ocupat doar de buna functionare si reparatii de intretinere, masina intra din nou la modificat.
Urmeaza :arrow: arcuri scurtate+amortizoare intarite, folie omologata, bari restilizate, capota prelungita peste grila si faruri, vopsea noua+ altele Poze cu starea actuala:arrow::arrow: |
Bafta cu daciutza!arata foarte bine.....hai sa vedem si bad boy-ul acela...o sa schimbe aspectul radical;)
|
bafta in continuare
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
noutati:arrow: am taiat din arcuri (2 spire jumate pe fata si 3 pe spate), am schimbat amortizoarele cu unele mai tari si am montat o prelungire pt bara fata poze:arrow::arrow: |
Se poate si mai jos , la jante as fi mers pe o pereche de capace de matiz in locul buzei rosii. In rest arata bine , spor la treaba..
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
interesant... vezi ca am avut si eu una din asta patratoasa, trage un ochi poate iti mai vin idei
|
Prelungirea de pe abra de spate de pe ce masina provine ?
|
6 Attachment(s)
De cateva zile WPJ-ul are un nou proprietar, care sper sa aibe grija de ea in continuare :D , eu mi-am cumparat o supernova din 2002 in stare perfecta de funtionare, cu mici defecte optice. In primavara o sa primeasca si ea mici modificari;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning