![]() |
Re: E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P
Quote:
|
Quote:
Ms de comment si legat de ce ai zis cu visul umed pot sa-ti zic ca toate la timpu lor ... In trafic cand merg cu ea chiar ca nu am nici un prieten .. nu imi place sa "inteleg" pe nimeni .. sunt doar eu si masina :D |
Quote:
Asa burn :twisted: ms pt poza .... Cine mai are poze daca e dragutz sa le posteze ... |
Quote:
|
Quote:
Florin peste` chiar sa umflat la fatza ca pestele de pe YM ala cu " hey sexy " :)) :)) Fi on topic... cu masina doar :D |
8 Attachment(s)
Inca cateva poze :D
Enjoy !! 8) |
Ultima poza e fatala!
|
Quote:
Pake mai e putin si vine ziua mea si am sa-mi fac un cadou..stii despre ce e vorba nuuu ???? Ce am vb noi ultima oara la benzinarie ? Vette :P stii tu :P ca tot vine iarna si tre sa o hibernez :D hehe :evil: |
better than sex! :D superb m3-ul..ai grija de el. :twisted:
|
vette ? corvette?:???:
|
Quote:
pakracing se va ocupa de proiect dar mai intai ma gandesc daca vreau sa fie pure motorsport sau doar de design m3-u, voi ce parere aveti ? Si cred k mi-as lua si un corvette un z01 ceva sau un mustang shelby cobra sau gt500 habar n-am... |
Quote:
te rog urmareste filmul in totalitate !!! https://www.youtube.com/watch?v=2lQX3cOAbes la 49 de secunde este ORGASM :| |
Pai daca e sa facem ce am vorbit, va dura cam 2 luni minim, numai bine timpul de hibernare pt ///M, dar in primavara va fi gata pt ce am vorbit noi. Momentan suntem la capitoul proiect!
De putut se poate, avem cam tot echipamentul necesar, forta de munca este deci ar cam ramane sa trecem la fapte. Pt cei care nu stiu despre ce vorbim... vom pune ceva ''roate'' si arcuri si telescoape si ceva gume pe masina asta si vom trage de aripi, si si si si.... si sper sa iasa bine. Cam atat cu detaliile, abia astept sa ne apucam de treaba! Let's STANCE! |
Quote:
Sau daca nu da-mi id-ul tau de mess pe privat pls :-) Toate cele bune, Fabi ! |
ba, fi-var stance-ul al drea{u...da un mail la HPF si fa ceva interesant!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning