![]() |
Re: VW Golf MKII - Car Audio
vine si aia ...toate la randul lor
|
11 Attachment(s)
modificari la alternatoare
am montat si cureaua pe alternatoare azi am terminat de modificat puntea sa pot plimba masina pe rotile ei trebuie lasat putin mai jos cand pun jantele de aluminiu |
ce om harnic :D
|
1 Attachment(s)
incet incet se aduna nepotii
|
spor la reparat ;)
|
Din ce a adunat Cristi acum unele vor pleca in cel mai scurt timp la alti proprietari... :-)
Pe masina vor fi 4 amplificatoare identice ;-) |
E treaba serioasa acolo :lol:
|
1 Attachment(s)
Recon Kit Ready
|
1 Attachment(s)
azi am apucat sa aduc si mdf-ul
2,5 coli de mdf traforate |
4 Attachment(s)
au ajuns si reconurile ..tin sa multumesc pe aceasta cale lui IM pt promptidudinea de care a dat dovada
|
IM tine sa iti multumeasca la randul sau pentru vointa de a-ti urma ambitia in realizarea acestui proiect... Si nu esti tu cel mai important competitor GZ din Romania ??! :-)
Spor la treaba Mestere!!! PS: ...urmeaza sa vedem ce facem cu amplificatoarele! Pentru tine, ajutor neconditionat intotdeauna cu mare placere!!! ;-) |
6 Attachment(s)
incet incet ...mai un surub mai o placa
|
6 Attachment(s)
continuam
|
forte misto proiectul... sa dea domnul sa se intample ce spune IM...sa sari de 160 db... mai ales ca ai ajutor necoditionat din partea lui si esti cel mai important competitor de la GZ !!!
eu vroiam sa iti spun ca, din experienta...alternatoarele trebuiesc foarte bine ancorate si din fata si din spate ... nu prea am vazut asta la alternatoarele tale , cel putin pe spate nu am vazut nimic care sa le lege... daca sunt legate bine, si in spate , imi cer scuze...spor la lucru !!! |
alternatoarele au acelasi sistem de prindere cum aveam si pe golful 3 si care a tinut impecabil de bine ...nu e prima data cand fac sistemul asta ..si e simplu si eficient ....
pacat ca nu mai am inca 2 sa pun mai multe ..dar cine stie ...pana ajung sa am nevoie de curent rezolv si cu astea. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning