![]() |
Re: Need For Speed: World Online
Level 30 in sfarsit :X:X: am 400 000 pana acum mai imi trebuie 300 000 sa iau r8 editie speciala una din cele mai bune masini de la t3 :shock: La level 30 e 86 000 reputatie trebuie sa faci ca sa il termini :| imens...app stie careva cam pana la cat se opreste?:|adica,,, mereu se adauga:| ca e prea greu de terminat ..
|
5 Attachment(s)
nick WRDE lvl 25 Subaru , Evo IX , Mazda , urmeaza la lvl 30 Nissan GT-R cred , la testat cineva?
|
E slabut daca il compari cu celelalte masini inainte sa ti-o cumperi uita-te bine la toate ce putere au si etc.:P iti recomand r8 editie speciala.
|
nu ma bazez pe puterea lor din joc foarte mult , luand in calcul ca nissan silvia stock rupe masini destul de puternice , si am mai observat ca japonezele merg altfel fata de restu , o sa-l incerc . r8 nu prea ma incanta . o sa raman la GT-R pana fac lvl de m3 gtr si e gata :))
|
Mi-am sters jocul din pc .:| pai nus dar cu noile update-uri pe care astia de la nfs le facusera asupra jocului il stricasera de tot . practic eu nu mai puteam castiga deloc impotriva politiei .De ex mai mult de 3 min de pursuit nu puteam face la un pursuit de level 5 .De ce? au bagat prea multe masini si chiar nu mai poti scapa de ele si sa nu mai zic de tepii care erau chiar la 5 metri .Asa vor ei sa te incurajeze sa cumperi de pe site de la ei produse care sa te ajute sa castigi.
Mi se intampla odata, de doua ori ,trei patru etc dar nu mereu frate:|.Dac as fi avut o mazda simpla as mai zice.:| Cine vrea contul meu sa intre pe unik_ntz si il voi da:|.Oricum nfs word nu mai e ca inainte. app sa va uitati pe you tub sa vedeti cum la level 15 va puteati cumpara masina de t3 orice masina mentionez si cat de putin costa :-j.V-am salutat. |
Quote:
|
Da bogdane ne auzim pe mess dar mi se pare ca mi-ai dat ignore ca atunci cand am intrat pe tine cu noul id eu nu eram la pc si m-ai intrebat cine sunt si de unde am id tau ..si eu nam putut rasp.
Masina am..un subaru alb cu negru de level 30 cu multhe chesti active pentru pursuit. |
Quote:
|
Oke :D vb pe mess :D.Si app nu te-am incurcat :P iti voi da paste la conv :D si iti vei readuce aminte:P.
|
da, ca sa vezi si sa nu crezi :D asa era :D scuze :oops::oops::oops:
ms de cont |
Cu placinte.:D
|
3 Attachment(s)
nick: Cypos
lvl: 19 cars :lol: :arrow: |