![]() |
Re: Corsa mea
in sfarsit o vad si eu.....a iesit super frumos acuma ramane sa vedem culoarea aleasa :D dovada ca, se poate face ceva frumos si dintr-o buburuza
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sa imi spui si mie te rog daca ai folosit vreun aditiv de pus in rezervor ptr a curata injectoarele sau daca e indicat sa folosesc asa ceva si la ce ajuta .masina afuma mult de tot dupa 3000 ture ,deci super mult ,nu te mai vezi in spate.astept raspuns ;)
|
Quote:
|
imi place andi, imi place f mult cum iese masinutza.... abia astept sa vad vopseaua pe masina.... hmmmm
nu te-ai gandit la un aerograf pe capota? ar da suuuuper bine si tot esti acum in etapa de vopsea.... ce zici? te coafeaza? |
Quote:
|
imi este mila de buburuza :P saraca nu stie ea cat cox va manca de acum ,oricum daca ar avea gura sa vb cred ca ne-am minuna la cate ne-ar zice despre tine :P spor la treaba
|
Quote:
|
super tare masinuta! imi place mult body kit-u ales de tine si gentile is chiar.....bestiale. singurul lucru care mie nu imi place la ea ....e diesel :)
sper sa il finalizezi cat de curand si sa ai grija de ea! |
Quote:
|
Doamne deci e super tare ,,buburuza ta,,.......am vazut-o odata la benzinaria de la gara de nord omv,dar pe vremea aia avea doar gentzile si toba(park),si mi-a placut super mult,mai ales cum ii sta cu gentzile alea atat de ,,micutze,,.............keep up the good work
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
[QUOTE=weedboy;578588]Doamne deci e super tare ,,buburuza ta,,.......am vazut-o odata la benzinaria de la gara de nord omv,dar pe vremea aia avea doar gentzile si toba(park),si mi-a placut super mult,mai ales cum ii sta cu gentzile alea atat de ,,micutze,,.............keep up the good work
Ms ms akuma astept sa se termine nebunia cu bodykitu shi cu vopseaua....k mor fara mashina :D am mai condus ce am mai prins dar sapt viitoare sunt 100% pieton o oportunitate buna ca sa fiu calcat de prieteni ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning