![]() |
Re: - B 87 Wbl -
Quote:
Sincer ... m`am interesat ... pe spate punte de Renault cum ai si tu si pe faza fuzete tot de Renault ... dar momentan las jentiile astea pe masina si le vopsesc .... ca mi`am luat o alta masina ... tot dacie dar 1300 din 81 .... am alergat mi`am inscriso pe numele meu si vreau sa ma apuc de ea ... Sa o fac stil WRC .... ciao |
un sfat: incearca si u dak tot ai bagat bani in ea sa faci ceva cu grila fata :D
|
hai ma ca o faci tu si pe aia veche de la batrani
|
si daca vrei detalii cum sa faci din 3 4 prez stii unde ma gasesti
|
Quote:
spuneti si daca v-ati chinuit sa puneti puntea k nu cred k ai dat puntea d dacie jos si ai pus-o p aia d renault |
tot cu flanse e cel mai usor te superi le-ai dat jos imediat si pui jante in 3 prezoane(in caz k vinzi masina si tre sa te duci cu ea la RAR)
|
eu unul nu prea vreau sa zor in santuri cu flase cu tot asa ca e obtiunea fiecaruia ce vrea sa faca '
|
dragutza...simpla cu bun gust
|
poate ne lamureste cineva pana la urma ce putem face!
care este cea mai indicata soluti fata - spate ! nici wu nu sunt de acord cu flansele ! pe spate nu se pot schimba doar tamburii fara sa fie nevoi sa se schimbe puntea ? iar pe fata cam ce solutie ar fi in afara de modoficarea fuzetei originale ? |
Quote:
[QUOTE=morcov_ssl]tot cu flanse e cel mai usor te superi le-ai dat jos imediat si pui jante in 3 prezoane(in caz k vinzi masina si tre sa te duci cu ea la RAR) cu flanse iti iese jeanta mai mult in exterior si daca nu ai jenti drepte si le ai adancite iti atinge in aripa la un viraj mai strans(ma refer la prinderea pe fata).Si din moment ce te-ai apucat sa modifici o masina,sa fi sigur ca daca vrei sa o vinzi nu iti scoti banii bagati niciodata,numai vb de munca,nu se merita sa o vinzi,o tii ptr. tine.Si cred ca am dreptate. |
wbl-ule mai vrei punta spate ca o dau
|
Nu potriveste pe fata prinderea de la r18?
|
Quote:
|
cu flanse iti iese jeanta mai mult in exterior si daca nu ai jenti drepte si le ai adancite iti atinge in aripa la un viraj mai strans(ma refer la prinderea pe fata).Si din moment ce te-ai apucat sa modifici o masina,sa fi sigur ca daca vrei sa o vinzi nu iti scoti banii bagati niciodata,numai vb de munca,nu se merita sa o vinzi,o tii ptr. tine.Si cred ca am dreptate.[/QUOTE]
iti atinge in aripa doar daca ii pui jante mari. daca ramai p 13 nu e nici o problema |
Quote:
iti atinge in aripa doar daca ii pui jante mari. daca ramai p 13 nu e nici o problema[/QUOTE] chiar si cele pe 13 ating(daca sunt adancite):!: Am avut pb. de genul asta! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning